Quote:
Ja mialam na mysli li tylko i wylacznie czysta anatomie i fiz jologie przewodu pokarmowego- taka budowe i wydzielanie enzymow, ktore po woduja, ze krowa jest roslinozernym przezuwaczem, lew drapieznikiem a hiena padlinozerca.
|
Gdzie usytuujesz ludzi?

)))
( nie wiem czy chce przeczytac odpowiedz......czy jestem na to gotowa bez p omocy psychologa)

))))
Quote:
taki cwaniaczek wrabie torebke foliowa czy kawalek firanki ale sie nia nie zywi a rozmawiamy na temat zywienia. A z drugiej strony - skad wiadomo jak taka torebka foliowa pachnie psu - moze baaaaaaaaardzo smakowicie i dlatego ja "wcina". Czlowiek rozumne zwierze, a male dzieci zjadaja guzik i i inne "pyszne" kapsle ))
|
Ano.....a jak mowie ze z dziecmi jak z psami to sie sluchacze oburzaja

))
Quote:
Nie kazda jedzona przez psa trawa ma na celu oczyszczenie zoladka i sprowokowanie wymiotow, do tego sluzy o ile mi wiadomo pewien rodza j ostrej, szorstkiej trawy (nie pamietam nazwy). Zas mlode pedy swiezej tra wy sa po prostu pyyyszne i dlatego psy (i koty) je jedza.
|
czyli jednak ..suka mi "krowieje"

)
Lece sie popasc ;p
pozdrawiam
Gaga z Giga
p.s zetknelam sie swego czasu z nawolywaniem aby psa karmionego sucha karma uszczesliwic od czasu do czasu ochlapem miecha.....chyba dobrze - bo co to bylo za zycie na samych "sucharkach"