View Single Post
Old 20-02-2009, 09:41   #76
Jenik
Junior Member

Jenik's Avatar

Send a message via ICQ to Jenik Send a message via AIM to Jenik Send a message via MSN to Jenik Send a message via Yahoo to Jenik

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
Spor RD x IE tu vyvolal mám pocit Jeník zcela uměle Každý z nich má za sebou nějakou práci a nějaké výsledky. Kdokoliv tady v té diskuzi se má hodně co učit od obou.
Ne, tady nebyl žádný spor RD x IE, jen ses ptal, kdo je dle mého názoru větší odborník a já jsem Ti napsal kdo a proč. Žádný spor tady vyvolán nebyl.

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
Ano, to téma jsem taky četl. Kdo jiný by ale měl svého psa znát líp a vědět, co ustojí a co ne? Každý pes je osobnost a ne všichni snesou stejné metody. Taky pokud dané metodě nevěřila ani sama panička, nemělo asi cenu to zkoušet. Ikdyby to byla jen a jenom chyba RD, je to pořád jen člověk. Když se na to podíváš z druhé strany, chtěla bys mít na své poradně negativní zkušenosti s dovětkem, že ta paní, která chtěla poradit prakticky okamžitě přešla zpátky na svoje metody a pak si stěžuje. Navíc Ruda sám přiznal, že se zvířaty vychází daleko líp než s lidmi. Tohle může být jeden z příkladů.
To máš pravdu, ale to jaksi Ruda neví a nezná a pokud chce toho psa vrátit do normálního života(= mimo Vlčáry a jeho smečku), musí být taky dobrý lidský psycholog, mít empatii a odhad a to po chvilce prostě nemá šanci zjistit. Musí umět jednat s lidma, jinak je jeho práce poloviční.... Sám několikrát přece tvrdil, že nepřevychovává psy, ale lidi... Souhlasím, že to je jen člověk a dělá chyby, ale to právě často jeho fanoušci nevidí. A když už jsme u toho rejpání, u IE jsem nikdy nezažil, že by si nevzal kvůli rase psa na převýchovu... U Rudy několikrát...
Souhlasím s Pavlem, že každý z nich má jiný systém práce a bez propadáku není nikdy uspěch. Joshe jsem tady vytáhnul jen proto, že to byl jeden z mála případů, které se z cenzury RD dostaly ven a ukázalo na diletantismus RD. Nedělám si iluze, že to množství psů je mnohem větší. Vadilo mi jen to, že si RD hraje na boha a zamlčuje informace, pokud náhodou člověk má informaci, která by mohla RD uškodit a poukázat na něco, co pokazil, tak se maže, a blokuje IP.. Nic víc...
A ještě mi řekni Pavle, myslíš si, že Freddy a Baddy na té bonitaci byli OK a že to byl takový úspěch, jak o něm Ruda mluvil?
Jenik jest offline   Reply With Quote