View Single Post
Old 19-02-2009, 14:32   #64
Jenik
Junior Member

Jenik's Avatar

Send a message via ICQ to Jenik Send a message via AIM to Jenik Send a message via MSN to Jenik Send a message via Yahoo to Jenik

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
no nechtěla jsem pravda sem nic psat,ale posledni příspěvky mě přesvedčily. fakt jste trapní,honem honem prohledat forum,jestli náhodou nenajdete nějaké fotky,které by se dali použít a honem to tomu Undertakerovi vrátit. Ano,všichni máte určitě bezvadně vychované psy,víte o nich úplně všechno a kdo nesdílí vaše pojetí výchovy a výcviku čévéček je prostě hlupák a dobře mu tak.jděte se bodnout s celým tímhle rozhádaným fórem,mě už to tady taky stačilo,doufám,že si dáte jednou všichni pořádně přes držku,ale předtím si ještě rozstříhejte občanky,ať je nějaká švanda.Doufám,že z většinou z vás se v životě nikdy nepotkám....
Je to zvláštní, ale tady se přou lidé, kteří o psech a čvčkách zvlášť opravdu něco ví (Daniela, Rocco, Jiřina) s lidma, kteří mají čsv velmi krátkou dobu a myslí si, že snědli .............. Ono v pejskařské společnosti opravdu platí, že roky a zkušenosti nemá šanci člověk jinak získat a právě u tak specifického plemene jakým čsv je, platí zkušenosti nejvíce. A kdyby těchto lidí nebylo, tak by právě ti, co mají čsv chvilku, by byli úplně v háji a pro rady by chodili za rádobyodborníky. Výsledky těchto rad by byly hodně zajímavé...
Jenik jest offline   Reply With Quote