View Single Post
Old 11-01-2009, 22:57   #26
Adrian
Junior Member

Adrian's Avatar

Měl jsem dřív zvířáky na zahradě/špatné návyky z venkova/ a ty poslední dva mám v bytě a už bych to neměnil. Teprve pak jsem zjistil, že jsem ty své 3 předešlé vlastně vůbec neznal. Nežili jsme spolu , ale vedle sebe. Vlastně se doteď mlátím do hlavy, že jsem malou Emu /Vlčí chaloupku/ nenatáhl na stálo domu a potažmo i do pelechu hned, když přišla k nám, ale až za půl roku. Možná jsem tím mohl o kus víc podchytit její komplikovanou povahu hned na začátku/byla už krapet starší když k nám přišla/. Na zahradě vždycky přemýšlela kudy ven a co zlikvidovat, kdežto doma je naprosto spokojená a nedestruktivní, byť jsou kolem samé pro psa "zajímavé" předměty. myslím, že jsou šťastní, když mohou být uprostřed dění a být takříkajíc u všeho. Používáme hafany i jako přímotop ke spacáku na potulkách a ta změť lidí a psů má něco do sebe. No ,ale to už bych se pouštěl na tenký led mystiky a niterných duševních pochodů.

Kotec je samozřejmě pro případ nepřítomnosti dobrá varianta. Zvláště není li oplocení dostatečně vysoké a máte podnikavé zvířátko.
Adrian jest offline   Reply With Quote