View Single Post
Old 04-09-2008, 22:56   #118
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

uchhhhhhhhhhh ... easy ... Więc tak, Paweł przedstawił nam niezbędne załozenia co do kształtu Klubu jako jednostki organizacyjnej. To juz cos wyjasnia Daniel ostrzegl przezd naduzywaniem nazwy Zk
Cos sie kluje

evikzegar- poczekaj, nic na razie nie wyrzucaj do smieci.. emocje beda towarzyszyc zawsze, trzeba sie przyzwyczaic

ja mam pytanie, czy podczas Waszych narad dotyczacych klubu, powstala jakas lista konkretnych zadan, jakie mialby realizowqac klub? Wg regulaminu Zk niewiele klub moze, ale idea to idea i ja juz kiedys zadawalam to pytanie
Obowiazek przeswietlen (Daniel- czemu nie da rady wprowadzic tego szybko? co stoi na przeszkodzie?) to troche haslo-wytrych. Dla mnie nieco za malo jak na potrzebe powstania klubu. Patronat nad wystawa? na upartego niepotrzebny bo juz mamy, realizowany przez Sekcje pasterskich (sic!) niepolskich Organizacja zawodow?.. cos jeszcze?
Bo mozemy zdolac przejsc administarcyjne sprawy.. nawet moze uda sie wybrac "wladze".. ale czy powstanie sensowny regulamin? Zalozenia? Cele? ..

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote