19-06-2008, 18:52
|
|
Moderator
|
Quote:
Originally Posted by Hanka
Ahoj Margo,
děkuji za snahu  . Já jsem viděla seznam repow na tvojí stránce, ale tam jsem jen psi z Peronowki. ve tvé odpovědi je také jen list repow bez rozdělení do skupin. Ano, můžu si u každého psa vyhledat do které skupiny by teoreticky patřil, ale je to na dlouhý čas. Spíše jsem myslela to, že byste někde mohli mít tento seznam veřejně přístupný, aby do něj mohli nahlédnout chovatelé z Čech. Někteří by určitě přijeli (ti co by měli Polské psy blízko). Samozřejmě, že každý preferuje psy s bonitací, rtg na dysplasii. Použít psa bez rtg je hazard, i když je ve své zemi chovný..... Na našich klubových stránkách byl také tento list zveřejněný (než nám je někdo zlikvidoval), teď tam momentálně není veřejně přístupný, jen pro členy klubu ve Zpravodaji 2008.
Děkuji za vysvětlení, co jsou grupy hodowlane v polštině 
Do Hronce se zatím teoreticky chystám, ale ještě nevím, jestli zrovna nebudu krýt někde feny........Je to akorát doba našeho krytí.
|
Jeszcze szybkie tlumaczenie wypowiedzi Hanki... 
Hej Margo,
dziekuje za trud. Widzialam spis reproduktorow na twojej stronie, ale sa tam jedynie psy z Peronowki. W twoje odpowiedzi jest jedynie lista repow bez podzialu na grupy. Oczywiscie moge sobie u kazdego psa wyszukac do ktorej grupy teoretycznie nalezy, ale to potrwa. Myslalam raczej, czy nie moglibyscie miec tej listy opublikowanej publicznie, aby mogli znalezc ja hodowcy z Czech. Niektorzy z pewnoscia by przyjechali (ci, co mieliby psy w Polsce niedaleko). Oczywiscie, ze kazdy preferuje psy z bonitacja i HD. Uzywanie psa bez wyniku HD jest hazardem, nawet jesli jest on w swoim kraju hodowlany...... Na naszych stronach klubu [http://www.cswolfdog.cz/] byla taka lista opublikowana (zanim ktos nam ja zlikwidowal). Teraz momentalnie nie jest dostepna, tylko dla czlonkow klubu w Biuletynie 2008.
Dziekuje za wyjasnienie po polsku, co to sa 'grupy hodowlane'.
Do Hronca sie teoretycznie wybieram, ale jeszcze nie wiem, jesli w tym czasie nie bede kryc suczki........ Bedzie to akurat czas naszego krycia.
|
|
|