View Single Post
Old 08-04-2008, 21:04   #12
konek
Member

konek's Avatar

Send a message via Skype™ to konek

Noris (Amstel) jest naprawdę pięknym psem. Ma bardzo ładną głowę, małe ucho i fajną budowę. Na zdjęciach jak widać czasem się kładł ale to nie było spowodowane tym, że nie dotrzymywał kroku Medi ale tym, że ma kontuzję łapki. Ale jest pod dobrą opieką zarówno swoich właścicieli jak i osobistego weterynarza, który wg słów pana Zbyszka dba o jego psy wyjątkowo dobrze. Mnie oprócz wyżej wymienionych przymiotów Norisa zachwyciła jeszcze jego bardzo bogata sierść (super ogon) i fantastyczny charakter. Ile razy dostałyśmy od niego buziaka to nie zliczyłam. Mam nadzieję, że plany wystawienia go w Lesznie się powiodą. A może Amstel i Medi wybierają się ze swoimi właścicielami do Późnej?
Bardzo się cieszę, że Medi znalazła taki super dom. Znam sunię krótko ale jest coś w niej okrutnie podobnego do Maxa. Nawet stosunek Maxa do niej też bardzo z Małgosią nas zastanowił. Jakby znali się od wieków. Para super kumpli bez żadnego karcenia się czy podlizywania. Do tej pory zastanawiam się dlaczego Max tak inaczej w stosunku do niej się zachowywał. Życzymy więc właścicielom Norisa i Medi wielu sukcesów wystawowych.
Pozdrawiam
Bożena