View Single Post
Old 02-10-2004, 05:28   #28
Fianna
Junior Member

Fianna's Avatar

Send a message via ICQ to Fianna
Default Zdravime Alfa

Ahoj Artusi,
na fotky se hnedle mrknu. Je mi lito, ale nemam skoro vubec pristup k netu, natoz nascanovat nejaky fotky. Mam je u sebe na kompu, ale nemam to kam hodit na web. Takze casem. Jinak Alan je super. Probudila jsem v nem takovou tu detskou zvedavost, takze mu trpelive ukazuju supliky, kdyz uklizim nadobi a on chce zrovna vedet co tam strkam :] a tuhleva koukal asi deset minut na stavbu a hrozne ho zajimalo, co dela ten bagr :]
S chozenim nemame problem, proste chodi poslusne u nohy, u prechodu jsme se naucily, takovy to klasicky STUJ, SEDNI, CEKEJ a JDEME ... vcera jsme blbli v parku a Josh si odnesl novinku, povel VPRED ... hrozne ho to bavi:] Jinak je to zlaticko, dneska jsem mela volno v praci a tak jsem se koukala doma na nejakou mangu na kompu a svete div se, malej se stocil u me, polozil si hlavu na muj bok a koukal se mnou, no proste je bozi. Ta radost se snad neda ani popsat slovy :]
casem se mi snad podari dat sem nejaky fotky. Ma naprosto epesni barvu, no neco tak kouzelnyho jsem proste dlouho nevidela :] Roste jako z vody...
Ad cervici, zbavil se jich zase rychle, protoze tesne pred tim, nez je dostal jsme byli na odcerveni, takze f poho, ale stejne. Pro me to byla zkouska ohnem. Nekdo ma halt arachnofobii a nekdo nemuze hlisty, zizaly a podobny hnusy brrrrrrr

takze, zdravime Alfa a casem sem snad pribudou i nase fotky. Uz se tesim, az ho seznamim s Akinkou [nase leonbergri stene, ktere je u rodicu]. Mejte se krasne a zatim Fianna a Joshua
Fianna jest offline   Reply With Quote