nechci dělat někomu špatné jméno, ale to, proč jsem veřejně žádala o pomoc bylo proto, že chovatel neměl zase až tak velký zájem tento problém řešit, jak píše v odkaze víš - jak mu na jeho štěňatech záleží apod. Kdyby mu na jeho štěňatech tak záleželo, tak proč od doby co jsme od něj odjeli ani jednou nezavolal a nezeptal se jak sme dojeli, jak ce Carin daří apod, píše že carin byla v naprosto v bezvadném psychic. stavu, tak proč nebyla Carin vůbec socializovaná, ve třech měsících? na tohle nám odpověděl, že chodí večer z práce, a není moc času učit štěně, takže když nemám čas, tak přeci nechovám. a co se týče finanční stránky, sám říkal, že tolik peněz strkat do štěněte, nemá smysl, něco jiného je, když se jedná o slepeckého apod. psa. Nebyl tedy čas a začala jsem to řešit formou veřejné pomoci
Pan Kopáček to začal řešit, až když se to rozjelo tady na wolfdogu,že by se o tento problém měl zajímat zejména chovatel, pak se záhadně zničeho nic začal o Carin zajímat i mi navrhl to, že mu ji mám vrátit. celou kupní cenu mi dal sám, nic sem takového nenavrhovala.
Vrátit jsme mu ji nechtěli, ale většina lidí, se kterýma sme to řešili se shodli na tom, že bysme mu ji měli vrátit. I tady v diskuzi, se takový našli.
To že sháním peníze musel vědět od samého začátku co to tady bylo, po telefonu jsem se o tom zmínila, že chci sehnat peníze na rezonanci, kterou mají na klinice jaggy. Kde by zjistili s přesností jestli je nějaký problém nebo ne.
O tom, že máme Evitu, je napsáno na mých stránkách. Jeli jsme si pro ni hned, protože tu byla ta možnost mít tak brzo štěně a také proto, že jsme původně zamýšleli s dvěmi štěňaty. takže sme počítali i s možností, že Carin nic nebude a vememe si ji zpět.
Takže poslední náš rozhovor s chovatelem mohl klidně znít tak, že carin je v pohodě, tak jestli si ji teda vemem zpět nebo ne. Takže proč není carin zpět u mně se ptejte chovatele a né mně.
ps.: nahrajte video s carin jak běhá-cval, chci vidět jak se ji to zlepšilo.
|