View Single Post
Old 12-02-2008, 21:19   #11
Bohemia Luaro
Junior Member

Send a message via ICQ to Bohemia Luaro Send a message via Skype™ to Bohemia Luaro

zdravím vás všechny,
chtěla bych všem co nějaké peníze poslali mockrát poděkovat, ale finanční pomoc už nebudeme potřebovat.
doktor došel k závěru, že to bude nádor nebo poškození malého mozečku - toto je podle něj nejpravděpodobnější. Což znamená, že léčba nemá cenu, zbytečně vyhodíme spoustu peněz za operace, které nám stejně nezaručí že pes bude v pohodě. Nejlepší pro nás a pro ni bude nechat ji bohužel uspat.
Já už stejně nemám ani sílu dívat se na ni jak se trápí, neustálé návštěvy veterináře, injekce, toto ji akorát pomohlo k tomu, že je ze všecho vystrašená. Člověk to odstupem času začíná vidět jinýma očima.
Uspat ji ale nenechám, rozhodla jsem se, že to nechám tak jak je, dokud chodí a nekňučí bolestí necháme ji být.
II.možnost
Dnes mi navrhl chovatel, že si štěně veme zpět. Zkusí pro ni udělat vše co bude v jeho silách. má taky nějaké známé mezi doktory a třeba se najde jiné - lepší řešení, třeba se nejedná ani o nádor ani o žádné nervové poškození. třeba třeba třeba.....
nevím, je to těžké rozhodování, nechci aby Carin prožívala zbytečně znovu stres, zase jiní lidé, jiné prostředí... i když, není to ještě tak dlouho co jí máme, tak by si na ně možná mohla vzpomenout? máme ji necelý měsíc...
Lucie
Bohemia Luaro jest offline   Reply With Quote