Jen pro Pavla.
Žádala jsem tě, aby jsi zde vypsal kolik zkoušek - všestranných máš s ČSV složeno? Prosím odpověz.
Nechtěla jsem se opět zapojovat, jelikož opravdu vše bylo řečeno, ale lžeš a lež má krátké nohy a tak se jí opět pokusím doběhnout. Některých tvých nepodstatných lží si všimla už Eva a tak s k nim nebudu už vracet.
Členka chovatelské komise Dana Matušincová má s Bakerem Šedá eminence složeno:
ZM, ZVV1, ZVV2, ZZZ, ZLP1, ZZP1
Jindřich Jedlička s Etou Pohostinstvo – ZPU, ZM, ZVV1, ZLP1
s Dinou z Banišťa – ZOP, ZM, ZVV1
S Garem cvičila více Olina a měl složeno ZVV2, kromě množství jiných zkoušek. Jindra s ním jel 2x 100 km vytrvalostní závod
Nada Šebková má složeny zkoušky jen s velkým kníračem, máš pravdu s ČSV ne, ale ty nemáš ani s kníračem a už vůbec ne s ČSV.
Pan Hartl má celoživotně odpracováno a „splněno“ a je trapné, že ho vůbec zmiňuješ….
Pokud ti někdo trpí a věří tvé smyšlenky a lži, já ne. Omluva těm, které jsi se opět snažil zpochybnit, by byla asi na místě.
Kdyby jsi se ještě několik let jen učil, pozoroval a pilně skládal zkoušky, bez zbytečného vykřikování a ukazování na jiné, když jejich úrovně a rozhledu jsi zatím nedosáhl, udělal by jsi lépe.
Závěr jen k ČSV. Českoslovenští vlčáci udělali během těch několika desítek let civilního chovu obrovský pokrok. Kdo to pamatuje, určitě potvrdí. ČSV byli daleko více typově nevyrovnaní a mnozí vypadali více jako NO a navíc se špatnou povahou. Naší klubovky ve Vojanových sadech se asi před čtyřmi lety zúčastnil jako divák pan Mádle (zakládající člen KCHČSV). Majitel Zilky z PS a Ayaka z Vlamy. (Prosím podívej se do databáze). Řekl mi prostou věc. Vy teď máte ty psy hezký a s dobrou povahou a to my je měli ošklivý a ještě na ….. Udělali jste kus práce. Možná to nebylo a není úplně všechno tak jak říkal, ale určitě už má za sebou toto plemeno, obrovský kus cesty. A ta cesta určitě nevede do pekel jak jsi napsal.
Monika.
|