View Single Post
Old 02-09-2004, 11:50   #51
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by Sebastian
Ale ... w związku z twoim pkt nr 1: wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojego Taty .

Kornelia
Pięknie dziękuje
A jako ze to nie odstatnie spotkanie to jeszcze zdaze nadrobic ;p

Quote:
Gaga nie chrzań! Nie mam zadnych oczekiwan poza tym ze male bedzie kochane i traktowane normalnie, ale co ja mam do chcenia....
Niemozliwe - jak mozesz nie miec? I masz bardzo duzo do chcenia - zwlaszcza w przypadku poszukiwania ludzi dla tego jednego szcezniaczka, ktorego losem mozesz poniekad zawiadywac
Od tego sa hodowcy, zeby miec oczekiwania i plany co do rozwoju rasy czy poszczegolnych linii.
Na przyklad : gdybym prosila bodaj na kolanach Margo i Przemka o szczeniaka,ktorego chce natychmiast wykastrowac ( dla wlasnej fanaberii) to prawdopodobnie nie byloby takich pieniedzy , za ktore zgodziliby sie mi szczenie sprzedac i to wlasnie ma do powiedzenia hodowca.
Wiem ( a wlasciwe domyslam sie po efektach) ile dla Ciebie znaczy Amber, jak jestes zaangazowana - to co zrobilas robi wrazenie i ja popieram Twoja chec kontynuowania ze szczeniakiem tej tradycji . Ja to po prostu czuje i stad ta wypowiedz na temat odpowiedzialnosci -)

pozdrawiam
Gaga
Gaga jest offline   Reply With Quote