View Single Post
Old 06-11-2007, 23:30   #10
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Anka nie zmieniam zdania,nigdy nie powiedzialm ze "bede mu wyrabiac rodowod" napislam tylko ze MOZE. A to ze pisze jak go kocham to wybacz ale tak czuje i nie mam zamiaru powsiagiwac swoich uczuc,bo wkoncu to o nim temat,wiec jesli ci nie odpowiada,nie musisz cyctac nikt cie do tego nie zmusza. Nie wiem gdzie ty tam sie doczytujesz jakis podtekstow,no ale jak wolisz,bynajmniej nie mialo tak zabrzmiec. Pytania nie sa nie wygodne,ale sa zbede,to powienien byc temat, o lewych miotach i rodowodach dla niech a nie o wilku i jego nowym zyciu,a to maialm na celu tworzac ten temat. Ja tez mialam kundelki i mam nadal,jednak predzej znalazlabym nowy dom dla Wilka niz brala go do siebie jesli bym nie miala odpowiednich warunkow,nawet mimo jego niesamowitaj urody i mozliwosci. Ja zmieniam zdanie? A napewno czytasz moje posty? Ja zawsze mysle nad tym co pisze, bo to wazne, zeby np. nie zranic drugiej osoby.

Ile ich doklanie bylo,nie wie nawet on,poprostu zupelnie sie nimi nie przejal,dawal wiecej jesc,ale nic poza tym, nie zagladal do nich. Zmarly smiercia naturalna, poprzez naturalna selekcje,ciezkie warunki, inne suki, poprostu przezyl najsilniejszy.. i dopiero wowczas otrzymal szczepienia. A jutro dokladnie dowiem sie czy jest w 100% zdrow,dzis niestety weta nie bylo

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Reply With Quote