Thread: Noriu info
View Single Post
Old 29-09-2007, 11:38   #129
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

pabandysiu atsakyt-esu ragana todel ir vilku nebijau, jie mano guru.
o del veisles, na palyginimui davei tas veisles, kuriu NIEKADA netureciau (na haskis is bedos -bet labiau jau grenlandai tiktu, plius tai per minkstos veisles man). man reikalingas nelojantis, protingas, inteligentiskas, isradingas, nepaklusnus, nepataikaujantis, o partneriskas suo, su kuriuo galiu visur keliauti, nera lepus, neisrankus, neturi kvapo, neparsidavinejantis uz aporta
na sunku pasakyt, reikia apsilankyt stovyklose kuriose buna apie 20-50 vilku, tada ir supranti ar si veisle tau, kai vakare jie pradeda kaukti aplink lauza, nes kazkuris is seimininku pradeda vilko pokalbi (Slovakijos kalnuose tai iprasta, nors pradedam praktikuoti ir pas mus), kai gaudai sunis, kurie nugrauze pavadelius, nutrauke grandines, vizgindami uodegas ateina pas seimininkus, (rekordas dvi sekundes ),kad galetu kartu prie lauzo pagulet vakare ir paklausyt dainu, supranti, kad tai tavo veisle, kai plauni zaizda, kuria padare kitas vilkas, nes neatitiko simpatijos ir nepyksti del to ant to kito suns, nes tai naturali ju reakcija ir kalba, arba kai sedi ant savo suns ir kandi jam i ausi urgzdamas, nes jis ikando kitam, arba lopai savo kelnes, nes pasimaisei ne toje vietoje ir netinkamu laiku, kai eini uzsimoket kaimynams uz papjautas vistas, renki plunksnu likucius, kai 5 minutem paliktas suo namuose suplese pagalve, atidare saldytuva ir viska isvalkiojo, nukando interneto laidus (pas mane jie jau apvynioti papildoma juosta), kai nusisukes 5 minutem neberandi leksteje maisto, o suo ir toliau miega (Raps cia musa rekordus), kai atejes i masina randi...t.y. neberandi saugos dirzu ar puses dureliu (hmmm turim ir foto, Gierkos ir Waiducio ir Ishtar darbelius) ir....

na zodziu, kai nori suns, kuris prilygtu partneriui ir su kuriuo reikia uzsiimti tiek pat kiek su normaliu, dvikoju seimos nariu -galima net prilygint vaikui, nes reikalauja daug laiko ir supratimo, nes bausmes nepadeda, nes jie kietakakciai, tik zlugdo santykius, reikia auklet svelniai ir su protu ir....visa gyvenima

nes gyvenimas su vilku tai issukiai kiekviena diena, nes ...seimininkas isdresuojamas netgi greiciau savo suns, nei kad suo isdresuojamas pats.
seimininkas ismoksta stebeti aplinka 360 laipsniu kampu, pirmas pastebeti judancius objektus ir...gerai saukti (cia pirmauja Joana su Dewi-jos "STOOOOOOOJ" bet ka parguldo ant zemes).

Vilke..siulau ateit i koki susitikima ir pamatyt juos naturoje nes skaityti viena, matyti parodoje kas kita, nes jie ten buna ijunge savo "reklamini ivaizdi", o vat pamatyt naturaliose salygose ....visai kas kita