VA NĖRA CSV. VA gal ir šokinėja aplink skalydamas, manoji neskalyja, ji žino, kada yra reikalas šiepti dantis. Išgėrusių jaunuolių kompanija priėjusi prie staliuko ir bandanti "pabendrauti", nepažįstamas vyriškis traukinių stotyje, vakarinių pasivaikščiojimų užkabinėtojai - visi jie sulaukia iššieptų ilčių ir riaumojimo. Uždarinėti šuns man nereikia, bendrauja su visais. Nereikia visų šunų tempti ant prieš tai turėto šuns kurpaliaus. Aš va taksą auginau, tai man ką - apie CsV pagal taksą spręst?
Beje, vakarais viena po gūdžias vietas nevaikštau, o jei ir vaikštau, nešuosi peilį. Tikiuosi, kad jei ką - mane apgintų ir mano žmogus. Šuo yra mano bičiulis ir bendražygis, kurį AŠ ginčiau, jei būtų reikalas, nes leidau sau prisiimti atsakomybę už to gyvūno gerovę, sveikatą ir gyvybę. Savimi mes turime pasirūpinti patys. O už šuns besislepiančių žmonių teko matyti daug, deja, daugelio jų skustų galvų, pamautų ant liesų kūnelių, intelektas nepuošė.
Tavo šuns debilu niekas neišvadino, nereikia susireikšminti, ne tik apie tave kalba sukasi.
Zodiako ženklas dar nėra leidimas rašyti bet ką ir užsipuldinėti žmonės, kurie tau žarsto puikius patarimus, nes CsV yra matę ne tik 4 mėn šuniuką, laikomą mažos mergaitės, ir puikiai žino, kas tai per gyvūnas.
|