View Single Post
Old 20-09-2007, 12:21   #217
Asta
Junior Member

Asta's Avatar

Send a message via Skype™ to Asta

Quote:
Originally Posted by giedrë View Post
Aš pasakiau viena zodi berods: nuolatinis serimas man neatrodo gerai kas antra diena: t.y. maitinu tik pirmadieni; treciadieni, penktadieni, sekmadieni, po to antradieni ...
As nekalbu apie tai, kad diena kita per savaite per menesi ir t.t. blogai yra ir net neketinu teigti.
Giedre, aš iš pat pradžių sakiau, kad tai vieno autoriaus nuomonė. Ir lygiai kaip ir tu, renkuosi kuo tikėti, ir kuo abejoti. Bet pažiūrėk, kaip dabar smagu: kokia diskusija, kiek naudingos informacijos!!!!!!!!! Aš kaifuoju Ir labai noriu išklausyti kitą pusę: kuo daigiau ir įvairesnės informacijos šitam skyrelyje bus, tuo geriau Nes kuo RAW gali būti blogai, tikslingai turbūt niekas neieškojo.

Čia turimas minty ne reguliarus šėrimas kas antrą dieną, o bendras procentas ėdimo ir badavimo dienų. Gali šerti tris dienas iš eilės, o po to vieną dieną ne, po to vieną šerti dvi ne. Jarai kol kas viskas gerai (aišku ne kas antrą dieną ji šeriama, dar per maža, ir tik apie mėnesį), jau sveria daug (21,3kg), nestora, tik kresna ir raumeninga. O buvo pradėjusi tukti. Šeriant ne kasdien, bendras suėsto maisto kiekis per savaitę ar mėnesį nesikeičia, tik didėja porcijos ir retėja šėrimai šuniukui augant. Kuo tai yra blogai?