Na kaip jau minejau, vokieciu aviganis turi tam tikra kvapa(net ir labai priziurint), kas tikrai nelabai gundo. Zinoma ji turint namie pats to nejauti, tiesiog pripranti. Tai viena is priezasciu. Kita vertus, kiek girdejau CSV nelabai loja, o tai tikrai privalumas bute. Kita priezastis ta, kad kaip jau minejau labai zaviuosi vilkais, o be to tai veisle kur sukryzmintas VA ir vilkas, tuo labiau karpatu

( su zmona megstam kalnus ), todel manau kad tai pasirinkimas kaip tik man... Na zinoma taip isduodu veisle kuria visad zavejausi, bet pripazinkit, pastaruoju metu VA lietuvoj tapo veisiami, neatsizvelgiant i ju protinius sugebejimus. Didele "meskos paslauga" cia padare filmas apie "Rexa". Bet taip galima diskutuoti be galo, tiesiog siuo atveju noretusi is arciau susipazinti su CZV. Apie dauguma veisliu esu is praktikos susidares nuomone (bendras sunu vedziojimas, klubai, bendros treniruotes), ir kiekvienas turi savu minusu ir pliusu, o CZV mates tik Palangoje, ir per "YouTube"

, todel kaip jau minejau noretusi is arciau juos pazinti,

nes nors ir labai cia visi issamiai paskoja, taciau tik paciam matant gali susidaryti tikra nuomone. Bet as manau kad tai kaip tik dar labiau mane sugundytu tureti CZW...