Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Zdraví a výživa (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Masíčko (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9755)

Pavel 13-12-2008 10:34

Masíčko

Protože už je zase spousta nových majitelů čévéček a mnozí mají problémy se sháněním krmení (znám to velmi dobře :lol:), nabízím jim masíčko. Stojí 10 Kč/kg a musíte si pro něj přijet ke mně domů (Praha). Kdo byste měl zájem, pište mi na můj email a domluvíme se.
Několik čévéčkářů už si ke mně jezdí. Není to žádný výdělečný kšeft, jen když jedu pro metrák pro mé tři bestie, tak toho prostě vezmu víc. :lol:

Pavel 13-12-2008 20:36

Lidi, ještě jednou pro ty, kteří nečtou tak dobře - pište mi na můj email, žádnou jinou cestou !!!

Undertaker 14-12-2008 01:07

mail

A můžeš pls napsat svůj mail sem? Nějak se mi ho nepovedlo v profilu najít. Dík moc;-)

Pavel 14-12-2008 09:40

[email protected]

Undertaker 15-12-2008 18:31

mail

Díky moc, posílal jsem mail.

Pavel 28-02-2009 13:07

Jen oživuji téma. Ještě přijímám zájemce o maso. Čím více bude odběratelů, tím častěji bude k dispozici.

yzengrin 28-02-2009 14:06

Hlásím se jako příležitostný odběratel (v Praze bývám dost nevypočitatelně).

Pavel 28-02-2009 17:40

Potřebuji Tvůj email na [email protected]

moncikkk 28-02-2009 17:48

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 194650)
Jen oživuji téma. Ještě přijímám zájemce o maso. Čím více bude odběratelů, tím častěji bude k dispozici.

Zdravím,
můžu mít dotaz, jaký druh masíčka to je?
Mám v Praze sestru, takže by mi to mohla vyzvednout. Přijede za 14 dní, záleží kolik mají místa v mražáku:) Kdybych měla tedy zájem, ozvu se na mejl.

Undertaker 01-03-2009 00:37

Dovolím si odpovět za Pavla. Jsou to převážně kuřata různých velikostí, ale celá s peřím, příležitostně zbytky ze pštrosa. Žaludky, achilovky, hlavy, hrtany, případně kosti apod.

Pavel 26-03-2009 20:28

A opět dávám vědět, aby téma nezapadlo. Stále přijímám nové zájemce o masíčko :D

Pavel 06-02-2010 09:11

Včera jsem dovezl krásná kuřátka. Takže kdo by chtěl, je jich tu něco přes metrák.

sdivokoukrvi 06-02-2010 10:50

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 276121)
Včera jsem dovezl krásná kuřátka. Takže kdo by chtěl, je jich tu něco přes metrák.

a pštrosy asi v plánu nejsou co? Otec nechce doma nic s peřím, si naivně myslí že Arynka ptáčky už teď neloví....:roll:

Pavel 06-02-2010 11:00

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 276132)
a pštrosy asi v plánu nejsou co? Otec nechce doma nic s peřím, si naivně myslí že Arynka ptáčky už teď neloví....:roll:

Pštrosi zatím ne. Zaprvé je dost kuřat, zadruhé plno lidí se hlásilo, že chtějí maso a pak když bylo, tak se neozvali a zatřetí, v tomhle počasí bych tam s Tranzitem asi nevyjel.

sdivokoukrvi 06-02-2010 11:06

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 276133)
Pštrosi zatím ne. Zaprvé je dost kuřat, zadruhé plno lidí se hlásilo, že chtějí maso a pak když bylo, tak se neozvali a zatřetí, v tomhle počasí bych tam s Tranzitem asi nevyjel.

Jasně pohoda:)já maso mám, jen sme chtěla zkusit něco jiného:lol: Tak třeba jindy. Hold kvůli otci mám výběr omezenej

Pavel 06-02-2010 11:08

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 276134)
Jasně pohoda:)já maso mám, jen sme chtěla zkusit něco jiného:lol: Tak třeba jindy. Hold kvůli otci mám výběr omezenej

Já bych taky rád pštrosy, ale musím toho přivézt hodně a sám to všechno nezkrmím :(

sdivokoukrvi 06-02-2010 11:14

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 276137)
Já bych taky rád pštrosy, ale musím toho přivézt hodně a sám to všechno nezkrmím :(

to chápu, já mám bohužel omezenej mrazák,nemám peníze na nějakej pořádnej:(

Stela 06-02-2010 16:02

Pštrosa bych taky brala, kuřat máme dost a hlavně holky s peřím nee jsou trochu rozmlsaný. Neměl by spíš někdo k dispozici jehně, tele??? klidně celé? k masu, kuřatům a kostím se dostanu docela bez problému, ale takové jehňátko by holkám udělalo určitě radost, prosím někde z okolí moravy do Prahy pojedeme až tak v březnu.

Pavel Závodník 07-02-2010 20:56

Maso

Zdravím, myslím že většína z Vás zná firmu Vetamix. Pokud ne, tak mají v nabídce Telecí kusové a Telecí hrubomleté a spoustu dalšího masa. Objednávám již rok a třičtvrtě tedy od té doby co mám Assyra. S masem jsem velice spokojen a při objednání nad 50 kilo maso přivezou až domů. Takže informace předána a doufám že vyzkoušíte ;).
Pavel & Assyr

Pavel 07-02-2010 21:15

Pavle, sem se žádné firemní odkazy nedávají, takže jsem je smazal (je to reklama a tu tady nechceme). Neboj, firmu lidé znají a kdo chce bere od ní, takže myslím, že Tvůj příspěvek byl trochu zbytečný (nejsi jejich dealer ? :)). Problém je v tom, že mají maso dost drahé a pokud máš více psů, tak se to od nich prostě nevyplatí. Ty levnější výrobky v jejich sortimentu jsou vyráběné evidentně z tzv. konfiskátu. To znamená, že tam nejsou ty nejdůležitější složky potravy - vnitřnosti a krev. Takže musíš jejich levnější krmivo ještě hojně doplňovat drahými výživovými doplňky. To jen na okraj.

All times are GMT +2. The time now is 05:42.