![]() |
Masíčko
Protože už je zase spousta nových majitelů čévéček a mnozí mají problémy se sháněním krmení (znám to velmi dobře :lol:), nabízím jim masíčko. Stojí 10 Kč/kg a musíte si pro něj přijet ke mně domů (Praha). Kdo byste měl zájem, pište mi na můj email a domluvíme se.
Několik čévéčkářů už si ke mně jezdí. Není to žádný výdělečný kšeft, jen když jedu pro metrák pro mé tři bestie, tak toho prostě vezmu víc. :lol: |
Lidi, ještě jednou pro ty, kteří nečtou tak dobře - pište mi na můj email, žádnou jinou cestou !!!
|
mail
A můžeš pls napsat svůj mail sem? Nějak se mi ho nepovedlo v profilu najít. Dík moc;-)
|
|
mail
Díky moc, posílal jsem mail.
|
Jen oživuji téma. Ještě přijímám zájemce o maso. Čím více bude odběratelů, tím častěji bude k dispozici.
|
Hlásím se jako příležitostný odběratel (v Praze bývám dost nevypočitatelně).
|
Potřebuji Tvůj email na [email protected]
|
Quote:
můžu mít dotaz, jaký druh masíčka to je? Mám v Praze sestru, takže by mi to mohla vyzvednout. Přijede za 14 dní, záleží kolik mají místa v mražáku:) Kdybych měla tedy zájem, ozvu se na mejl. |
Dovolím si odpovět za Pavla. Jsou to převážně kuřata různých velikostí, ale celá s peřím, příležitostně zbytky ze pštrosa. Žaludky, achilovky, hlavy, hrtany, případně kosti apod.
|
A opět dávám vědět, aby téma nezapadlo. Stále přijímám nové zájemce o masíčko :D
|
Včera jsem dovezl krásná kuřátka. Takže kdo by chtěl, je jich tu něco přes metrák.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pštrosa bych taky brala, kuřat máme dost a hlavně holky s peřím nee jsou trochu rozmlsaný. Neměl by spíš někdo k dispozici jehně, tele??? klidně celé? k masu, kuřatům a kostím se dostanu docela bez problému, ale takové jehňátko by holkám udělalo určitě radost, prosím někde z okolí moravy do Prahy pojedeme až tak v březnu.
|
Maso
Zdravím, myslím že většína z Vás zná firmu Vetamix. Pokud ne, tak mají v nabídce Telecí kusové a Telecí hrubomleté a spoustu dalšího masa. Objednávám již rok a třičtvrtě tedy od té doby co mám Assyra. S masem jsem velice spokojen a při objednání nad 50 kilo maso přivezou až domů. Takže informace předána a doufám že vyzkoušíte ;).
Pavel & Assyr |
Pavle, sem se žádné firemní odkazy nedávají, takže jsem je smazal (je to reklama a tu tady nechceme). Neboj, firmu lidé znají a kdo chce bere od ní, takže myslím, že Tvůj příspěvek byl trochu zbytečný (nejsi jejich dealer ? :)). Problém je v tom, že mají maso dost drahé a pokud máš více psů, tak se to od nich prostě nevyplatí. Ty levnější výrobky v jejich sortimentu jsou vyráběné evidentně z tzv. konfiskátu. To znamená, že tam nejsou ty nejdůležitější složky potravy - vnitřnosti a krev. Takže musíš jejich levnější krmivo ještě hojně doplňovat drahými výživovými doplňky. To jen na okraj.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:42. |