Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Reklama i prasa (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Reklama piwa Tatra (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=942)

Gaga 10-07-2004 21:00

Reklama piwa Tatra

W TV leci reklama, wilk w potrzasku, podchodzigórla i gouwalnia....wilk to czy wilczak? Widzieliście?
Gaga
p.s. zwierze cudnie sie marszczy :wink:

Agnieszka 10-07-2004 23:12

Mi Mama pare dni temu zakomunikowała, że takowa reklama istnieje, i ja teraz próbuję ją złapać w tv bo też jestem ciekawa, czy to wilk, czy CzW, ale jeszcze mi się nie udało obejrzeć ;-)

dziublin 10-07-2004 23:58

Ja tez jestem ciekawa czy to jest wilczak. A jesli tak, to czy wiadomo jak sie :wolfie nazywa?

Sebastian 11-07-2004 00:14

Proponuję obejrzeć filmik w wolniejszym tempie w pewnym momencie widać "sztuczność", efekt montażu 2 obrazów ludzi i wilka.

Ori 11-07-2004 00:25

Czyli ten wilk kolo czlowieka nie lezal :wink:
Na moj gust to faktycznie wilk-wilczasty-wilkowaty

Gaga 11-07-2004 09:46

Ale ucieka zywy i prawdziwy....tylko ktory??
Gag

Venus 26-07-2004 22:21

Przede wszystkim to nie jest reklama piwa Tatra, tylko Charnaś. Bardzo łatwo ją zobaczyć, jest często puszczana w TV. Gdy ją zobaczyłam po raz pierwszy, myślałam, że zakonczy się tak: góral daje wilkowi piwko i wilk się uspokaja. Ale nie. To nie był jeden z tych durnych stereotypów. To było coś pięknego. Ta reklama pokazuje telewidzom, że należy chronić wilki i nie są one takie złe... :wolf Piękna, wspaniała (i wszystko co najlepsze... :wink: )reklama.

z Peronówki 08-10-2004 11:29

Re: Reklama piwa Tatra

Quote:

Originally Posted by Gaga
W TV leci reklama, wilk w potrzasku, podchodzigórla i gouwalnia....wilk to czy wilczak? Widzieliście?

Wreszcie widzialam (troche to trwalo 8) ). No i wilczak to nie jest, ale wilk i na dodatek sztuczny.

Ale to ich wina, bo kontaktowala sie z nami ekipa robiaca ta reklame. Tlumaczylam pani, ze taki efekt (warczenie i atakowanie w potrzasku) wilczak zrobi bez problemu. A ona na to, ze potrzebuja miec pewniaka, ze potrzebuja psy z doswiadczeniem na planie. Tak sie uparli, ze ma byc aktor z papierami, ze w sumie skonczyli....na sztucznym wilku.... Ich strata.... 8)

Gaga 08-10-2004 12:34

Niooo...to mam nadzieje, ze potwierdzisz, ze nie mam nic z oczami i rekalmowane jest tam piwo TATRA ????? :roll:

I powiedz co z tym uciekajacym?? Tez sztuczny :shock:
Gaga

z Peronówki 08-10-2004 12:41

Quote:

Niooo...to mam nadzieje, ze potwierdzisz, ze nie mam nic z oczami i rekalmowane jest tam piwo TATRA ????? :roll:

Tatra :)

Quote:

I powiedz co z tym uciekajacym?? Tez sztuczny :shock:

Jakis uciekal? No to to juz wycieli (pewnie, aby skrocic oklepana juz reklame). Coz, bede czekac, moze puszcza cala... :)

Gaga 08-10-2004 12:56

Quote:

Originally Posted by Margo
Jakis uciekal? No to to juz wycieli (pewnie, aby skrocic oklepana juz reklame). Coz, bede czekac, moze puszcza cala... :)

No....daje tyły az miło ...jak tylko zostaje uwolniony z potrzasku to śmiga, na ekranie jest całkiem spory ale własciwie tylko kadlub ....na billboardach tez widac uciekajacego...umaszczenie ma dziwne - jak szakal -taki y czaprak ..tylko czarniawy ;-)
pozdrawiam
Gaga

Narvana 09-10-2004 16:34

Ta reklama mimo montazu jest calkiem calkiem
Nie wiem czy ktos ogladal film Pojutrze Tam byly 3 wilki, zeby to byl jeszcze montaz a to bylo normalnie komputerowo zrobione! Wilki z filmu niczym nie pzrypominaja prawdziwego wilka, sa brzydkie i wygladaja tak jak by byly jakies radioaktywne
Ogolnie film jest bardzo fajny :wink:

leśniczyna 01-01-2005 23:55

przepraszam, że tak późno, ale jak to Sztuczny Margo? że domontowany?

All times are GMT +2. The time now is 11:01.