![]() |
Reklama piwa Tatra
W TV leci reklama, wilk w potrzasku, podchodzigórla i gouwalnia....wilk to czy wilczak? Widzieliście?
Gaga p.s. zwierze cudnie sie marszczy :wink: |
Mi Mama pare dni temu zakomunikowała, że takowa reklama istnieje, i ja teraz próbuję ją złapać w tv bo też jestem ciekawa, czy to wilk, czy CzW, ale jeszcze mi się nie udało obejrzeć ;-)
|
Ja tez jestem ciekawa czy to jest wilczak. A jesli tak, to czy wiadomo jak sie :wolfie nazywa?
|
Proponuję obejrzeć filmik w wolniejszym tempie w pewnym momencie widać "sztuczność", efekt montażu 2 obrazów ludzi i wilka.
|
Czyli ten wilk kolo czlowieka nie lezal :wink:
Na moj gust to faktycznie wilk-wilczasty-wilkowaty |
Ale ucieka zywy i prawdziwy....tylko ktory??
Gag |
Przede wszystkim to nie jest reklama piwa Tatra, tylko Charnaś. Bardzo łatwo ją zobaczyć, jest często puszczana w TV. Gdy ją zobaczyłam po raz pierwszy, myślałam, że zakonczy się tak: góral daje wilkowi piwko i wilk się uspokaja. Ale nie. To nie był jeden z tych durnych stereotypów. To było coś pięknego. Ta reklama pokazuje telewidzom, że należy chronić wilki i nie są one takie złe... :wolf Piękna, wspaniała (i wszystko co najlepsze... :wink: )reklama.
|
Re: Reklama piwa Tatra
Quote:
Ale to ich wina, bo kontaktowala sie z nami ekipa robiaca ta reklame. Tlumaczylam pani, ze taki efekt (warczenie i atakowanie w potrzasku) wilczak zrobi bez problemu. A ona na to, ze potrzebuja miec pewniaka, ze potrzebuja psy z doswiadczeniem na planie. Tak sie uparli, ze ma byc aktor z papierami, ze w sumie skonczyli....na sztucznym wilku.... Ich strata.... 8) |
Niooo...to mam nadzieje, ze potwierdzisz, ze nie mam nic z oczami i rekalmowane jest tam piwo TATRA ????? :roll:
I powiedz co z tym uciekajacym?? Tez sztuczny :shock: Gaga |
Quote:
Quote:
|
Quote:
pozdrawiam Gaga |
Ta reklama mimo montazu jest calkiem calkiem
Nie wiem czy ktos ogladal film Pojutrze Tam byly 3 wilki, zeby to byl jeszcze montaz a to bylo normalnie komputerowo zrobione! Wilki z filmu niczym nie pzrypominaja prawdziwego wilka, sa brzydkie i wygladaja tak jak by byly jakies radioaktywne Ogolnie film jest bardzo fajny :wink: |
przepraszam, że tak późno, ale jak to Sztuczny Margo? że domontowany?
|
All times are GMT +2. The time now is 11:01. |