![]()  | 

ŁÓDŹ wiosenna :) 

W długi weekend majowy odbywa sie międzynarodówka w Łodzi- tradycyjnie fajna, słoneczna wystawa :) 
	Nie wiem czy tylko ja mam wrażenie, że terminy gonią ? W kazdym razie organizatorzy okreslili końcowy termin zgłoszeń na 31 marca 8) Czyli już, już... Pewnie i tak przwedłuża ale....na wszelki wypadek wrzucam info. Miłą niespodzianką jest WRESZCIE!! elektroniczny formularz zgłoszenia on-line ! A sędziuje S.Steffik .. drugie podejście, moze tym razem skuteczne ;) My, licząc na tradycyjnie liczne spotkianie, zgłaszamy się bez względu na stan ofutrzenia 8)  | 

My juz wysłaliśmy nasze zgłoszenie i tez liczymy na liczne spotkanko. 
	 | 

Nas nie bedzie, bo w weekend majowy gramy dla duzej publicznosci :) koncert. 
	 | 

Gaga w jakiej jesteście klasie??? :D 
	Może wreszcie ruszymy ....się i pojedziemy na jakąś wystawę, oczywiście jeszcze nie wiem, ale wolę zawczasu spytać :))  | 

Aga, jesli gdziekolwiek w tym roku będe zgłaszać Cheya to do użytków ;) Opcjonalnie championy- jeśli zajdzie taka potrzeba ;) 
	 | 

hmm... a może by się zgłosić? Muszę pomyśleć;) Ja napewno w Cz-wie będę:) 
	 | 

Oj jednak do Łodzi nie pojedziemy.  
	A czy ktoś wybiera sie do Dobrego Miasta?  | 

Zgłoszenia do łodzi są przwedłużone napewno przez jeszcze 2-tygodnie będą przyjmować :) 
	 | 

Ja oczywiście zgłoszona, w końcu bliższej wystawy to nie mam ;) Poza tym również licze na spotkanko, a każdego kto ma jakoś za długą drogę i np. chce wczesniej przyjechać czy coś to nie ma sprawy, nocleg się znajdzie ;) Nawet w tak gorącym okresie, bo w końcu takie spotkania są najmilsze, w szczególnosci ze kilka dni przed matura to trzeba bedzie się od tego jakos choc na moment oderwac, bo więcej wrzodów nie to się nie chce mieć 
	 | 

:(ja do dzisiaj nie zdążyłam...:( 
	 | 

Uff ! uff ! termin zgłoszeń jest przedłużony do 8 kwietnia - chwała Bogu, bo omal ducha nie wyzionęłam... :roll: 
	 | 

:grosscool:grosscool:grosscoolTo się jeszcze załapiemy! 
	 | 

My już w domu i zaraz dodam parę(mało powiedziane:lol:) fotek z wystawy;) Gratuluję wszystkim zwycięzcą i ogólnie wszystkim wilczakom i ich właścicielom;) 
	 | 

Tylko jakby je tu dodać...nie ma jeszcze galerii z tej wystawy...Dodam do galerii Cory, a Margo i Przemek na pewno dadzą do odpowiedniego miejsca;) 
	 | 

to moze wyniki tez podasz? :) 
	Kto ma BOB? :)  | 

dokładnych wyników nie znam, ale: 
	klasa młodzieży (suki) 1. Jadiel 2. Cora 3. ? 4. ? klasa młodzieży (psy) 1. Ilmarinen 2. Mentall Moja pamięć jest słaba, więc tylko tyle mogę podać, aha i jeszcze Balrog najlepszy pies;)  | 

a ja juz wiem, ze Juzio BOB, a Grejs CACIB :) 
	 | 

:roflmaoJaki Juzio??? 
	 | 

Quote: 

http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2486  | 

Hehe, no Juzio to cały czas spał(co zostało uwiecznione na fotce;]) 
	 | 
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |