Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Różne (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Powitanie: Envy z Peronowki (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3124)

Margo 07-01-2006 23:58

Powitanie: Envy z Peronowki

Mamy nowego forumowicza - nazywa sie Envy z Peronowki (wlascicielki oficjalnie nie witamy, bo przeciez Ola jest juz z nami od jakiegos czasu... :wink:). Maly przeprowadzil sie dzisiaj z Poznej do Katowic.... :mrgreen:

wolfin 08-01-2006 00:27

serdecznie pozdrawiami :cheesy:

08-01-2006 00:42

Witamy w Katowicach . Daj jakiś namiar na siebie

Agnieszka 08-01-2006 01:59

Witamy i pozdrawiamy :)
Agnieszka z Vargiem

Ola 08-01-2006 12:38

Dziękujemy bardzo za powitanie.
Mieszkamy w centrum Katowic na Damrota. Hmmm na razie o nas jest mi ciężko coś jeszcze napisać bo na razie gryzoń się adaptuje także mamy prawdziwą huśtawkę nastrojów od niokiełznanego szaleństwa do prawdziwie wilczej melancholi. Envi jest w nowym domu dopiero od 12 godzin więc na razie wszystko jest nowe i niepokojące.
Jeśli chodzi o kontakt to mój gg: 7521251, email [email protected], a telefonu nie pamiętam, jak będzie potrzebny to sprawdzę :wink:
Pozdrawiam, Ola

Narvana 08-01-2006 12:43

Marzena, Trejsi i Pirat rowniez witaja :D

Gaga 08-01-2006 18:20

Warszawa wita Katowice! Zyczymy szybkego wyrownania nastrojow i nowych, na pewno ciekawych doznan :)
Gaga, Roman, Giga i Chey

Galicja 08-01-2006 21:13

Witamy prawie "sąsiadów"
Magda & Andrzej, Dona & Penny

Rona 08-01-2006 21:45

My też witamy po sąsiedzku z Krakowa
Rona z Leszkiem i Tinką (czyli wilczakiem sierotką)

NB A sąsiedztwo 'duchowe' jeszcze bliższe, bo okolice Parku Kościuszki to moje rodzinne strony... :)

Lupusek 08-01-2006 21:54

I my witamy ciepło z drugiego końca Polski!
I przy okazji apeluję: wilczaki, przeprowadzajcie się też czasem na Mazury, bo my tu sami jesteśmy, nie ma się z kim pobawić..., pobiegać...
Pozdrawiamy
alakra i Cayo

Klara_i_Luna 08-01-2006 22:56

Witamy i pozdrawiamy małą! Jak będziemy planować rajd po południowej Polsce przed Krakowem robimy przystanek na Śląsku :wink:

Joanna 09-01-2006 09:49

Warszawa wita po raz drugi :hand

Ola 10-01-2006 01:48

Klara i Luna - bardzo zapraszam. Goście mile widziani. :wink:

diabelkowa 10-01-2006 19:44

Jejku wreszcie jakis wilczak w Katowicach !!! :))) kiedy moge wpasc go zobaczyc ? :P i jak sie adaptuje w tak duzym miescie ? :)))) mam nadzieje ze masz z nim gdzie sie wyhasac ;]]

Ola 11-01-2006 15:42

Diabełkowa: chwilowo Envy ma kwarantannę, więc trudno mówić o adaptowaniu się do dużego miasta i wrażeniach ze spraceru po mieście. Na spacer najbliżej mamy na 3 stawy, jakieś 5 min, także nie martw się jak przyjdzie czas na spacery w "zapsionych" miejscach to mamy gdzie hasać :wink: W sprawie wizyty to daj mi chwilę czasu bo obecnie gryzoń postawił moje życie na głowie a do tego zaczyna się sesja. Jak tylko wszystko poukładam to natychmiast dam Ci znać, słowo harcerza . :D A i przy okazji obiekt zainteresowania będzie bardziej uspołeczniony, w chwili obecnej najciekawsze dla niego jest gryzienie (najlepiej ludzi bo to prawie jak zaczepiać rodzeństwo ) a ząbki ma ostre. Pozdrawiam.

Sebastian 11-01-2006 19:15

No prosze a ja dziś wrociłem z Katowic no pozdrawiam wirtualnie

diabelkowa 11-01-2006 20:12

Quote:

Originally Posted by Ola
Diabełkowa: chwilowo Envy ma kwarantannę, więc trudno mówić o adaptowaniu się do dużego miasta i wrażeniach ze spraceru po mieście. Na spacer najbliżej mamy na 3 stawy, jakieś 5 min, także nie martw się jak przyjdzie czas na spacery w "zapsionych" miejscach to mamy gdzie hasać :wink: W sprawie wizyty to daj mi chwilę czasu bo obecnie gryzoń postawił moje życie na głowie a do tego zaczyna się sesja. Jak tylko wszystko poukładam to natychmiast dam Ci znać, słowo harcerza . :D A i przy okazji obiekt zainteresowania będzie bardziej uspołeczniony, w chwili obecnej najciekawsze dla niego jest gryzienie (najlepiej ludzi bo to prawie jak zaczepiać rodzeństwo ) a ząbki ma ostre. Pozdrawiam.

trzymam cie za slowo ;] 1230919 to moj numer gg jak cos ;] uu kwarantanna jest straszna :P ja z moim Logankiem nie moglismy sie juz doczekac jej konca bo dywan wygladal jak lozko wodne po pewnym czasie a nie dalo sie go zwinac bo byl przygnieciony meblami ...

z Peronówki 24-01-2006 21:27

Envy szaleje jak pijany zajac, czyli jak kazdy szczeniak, ktory zaczyna nowe zycie, daje sie wlascicielce we znaki. A oto zboj we wlasniej osobie:

http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/d....17-envy13.JPG

Wreszcie ma swoja galerie na Wolfdogu: Envy z Peronówki

All times are GMT +2. The time now is 15:57.