|  | 
| 
 IV Wolfdog Adventure Racing 2013 Zakładam temat :) . Trwają już przygotowania do IV już zawodów W.A.R. :) termin to 28.09.2013, miejsce tam gdzie zawsze :) Proszę zapisać sobie w kalendarzu, zaklepać termin i się stawić :) I POPROSZĘ O MOTYWOWANIE MNIE ,  bym wytrwała w przygotowaniach ;) | 
| 
 Super, super! Termin zapisany. A odnośnie motywowania, wg. mnie WAR jest najfajniejszym biegiem przełajowym w Polsce. Nie rób nam tego i nie rezygnuj! Jeżeli da sie jakoś pomóc z Warszawy to daj znać a będziemy pomagać :) | 
| 
 Magda, jaka niespodzianka! Zaklepuję termin i dopinguję Cię do przygotowań :) | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Również zapisujemy termin :)!! Jak możemy jakoś pomóc - dawaj znać! | 
| 
 Termin zapisany :) Stawimy się na pewno :)  pomocna dłoń czeka tylko daj znać :) | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Quote: 
 Magda- melduję posłusznie, że w kajeciku w pracy weekend WARowy oznaczony jako wolny. Z racji odległości fizycznie pomóc nie mogę ale jak coś służę wirtualnym wsparciem :) | 
| 
 Ja mam nadzieję, że w tym roku już zawitamy :) Bo Aszczu pewno brak mocnych wrażeń :P | 
| 
 Ja mam nadzieję, że i nam w tym roku uda się dotrzeć! :) | 
| 
 Wielu z nas "wilczakowców " kibicuje i myślami towarzyszy Agacie, Przemkowi i Diunie w ich podróży po Indiach :) Powstał pomysł by w wieczór przed WAR zaprezentowali slajdy i opowiedzieli trochę o swoich tam przygodach. :) Myślę że będzie to dla nas wszystkich ciekawe doświadczenie :) Już teraz ZAPRASZAMY | 
| 
 Genialny pomysł :) To teraz musimy się zorganizować i przyjechać dzień wcześniej aby posłuchać , pooglądać , przede wszystkim móc choć na chwilę "przeniesc "się w Himalaje :)   Ja jestem za  jak najbardziej i trzymam kciuki za realizacje pomysłu :) | 
| 
 Znając Agaty i Przemka rozliczne talenty na pewno warto będzie zobaczyć ich pokaz :) | 
| 
 Termin oznaczony jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli to bardzo chętnie odwiedzimy was razem z Borysem. W zeszłym roku było przednio, teraz na pewno też tak będzie. | 
| 
 Czy ktoś orientuje  się w jaki sposób można umieścić tutaj regulamin  i formularz zgłoszeniowy ? | 
| 
 Można już się zgłaszać. Formularz dostępny na stronie : http://www.galicyjskiwilk.pl/nowinki/ | 
| 
 To ja mma pytanie. Czy przy zgłoszeniu trzeba wpłacić od razu całą kwotę czy aby zarezerwować miejsce wystarczy jakaś zaliczka? | 
| 
 Teraz można się zgłosić, zapłatę można zrobić w niewielkiej odległości czasowej. Natomiast nie "bawimy" się w zaliczki ;) jeszcze bym się pogubiła :D | 
| 
 Przypominam o zgłoszeniach !!!!!! bo jak do tej pory są 4..... | 
| 
 tam taram ta tam ........  POPROSZĘ o kliknięcie teraz na formularz i zgłoszenie się :) | 
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |