![]() |
Nowe ofiary - powitanie Amona Silesian Wolf
Mielismy dzis z Amberkiem milych gosci
odwiedzili nas Angela i KUba - nowe ofiary wilczakowej choroby :D Amber dostal 10 mg Relanium i olejek rozsmieszajacy :wink: i chyba niezle sie spisal, udalo mu sie: - nie zjesc zadnej kupy - nie poklocic sie na spacerze z nikim - nie pobiec w sina dal za sarenka - nie przewrocic stolu itp :wink: Najlepiej Angela sama sie przedstaw, mam nadzieje ze zagoscisz na stale juz niedlugo w "wilczakowej rodzinie" :mrgreen: My dziekujemy za odwiedziny, zapraszamy znowu 8) |
ha! Witamy kolejne ofiary :hand
A jak widze , nasze wilczaki wlaczaja sobie program "grzeczny wilczak" - mamia przyszlych wilczakowcow, zamydlaja im oczy i ogolnie robia wode z mozgu....a jak jest juz po ptakach to dopiero pokazuja swoje prawdziwe obicze :diablotin To jakis spisek?? :mrgreen: |
I kto to mowi? :twisted: :cheesy:
|
haha No to widze,ze nie mam wyboru i musze wyjsc z ukrycia :oops:
Amberek zrobil na mnie super wrazenie, teraz juz nie ma dla mnie odwrotu :mrgreen: Jestem zakochana w CzW po uszy 8) |
Czyli nie na darmo od tygodnia odwiedzalismy salon kosmetyczny :mrgreen:
Angela witam na forum :hand teraz tylko brak ci Czeweczki do pelnego obrazu ofiary :twisted: |
Quote:
Spojrz zreszta na ostatnie zapiski na blogu Cheitanka...mamy kolejna ofiare na koncie he heeee..... Angela-A - witamy, i od razu powiem Ci, ze trafilas najgorzej jak moglas....kazdy, kto pozna Amberka wtapia po uszy...a potem ma w domu takiego Cheitanka :cheesy: Ale badz dzielna! Bedziemy z Toba :roflmao |
Quote:
Tylko uważaj, bo: a) jesteście do spółki z Cheitanem najbardziej winni rozprzestrzenianiu się zarazy w stolicy :twisted: , b) jesteście najbliższym celem wycieczek pt.: "zrozpaczeni poszukują wsparcia" i będziecie ciagle chodzić z zapłakanymi mankietami i kołnierzykami :mrgreen: Quote:
|
Quote:
Skad ja to znam :mrgreen: Witamy :D |
Hej Angela! super, w Bydgoszczy przydałby się jakiś CzW :twisted:
Obyś jak najszybciej swojego znalazła :mrgreen: Pozdrawiam Agneiszka z Vargolcem |
Quote:
Sama znam ten bol, gdy chodzilo sie z Boltonem: - mowilam "Psy te czasem bywaja strachliwe" - a Bolo w tym czasie maszerowal z kita w gora - mowilam "Psy te bywaja malo przyjazne" - a Bolo skakal im w ramiona - mowilam "To rasa aktywna" - a Bolo wywalal sie kopytami do gory i zapadal w drzemke... ;) |
Kurcze, dawaj Boltona do mnie do domu i mow tak 8)
|
Quote:
|
:roflmao
I wyobraz sobie ze to mamie przeczytalam :cheesy: |
Quote:
|
Witamy. Oficjalnie.
:thumbs |
My juz witalismy ale i tak Angela serdecznie Was sciskamy, mam nadzieje ze bedziecie pisac o "wyczynach" Amonka 8)
co poszlo na pierwszy ogien? cos mowilas o koszuli nocnej? :mrgreen: |
Witamy nowa sile w szeregach szkodnikow :hand , z niecierpliwoscia oczekujemy informacji o wyczynach Amonka..
pozdrawiam Gaga oczekujaca |
Witamy ;)
|
Przepraszam,ze tak dlugo nic nie pisalam,ale niestety komputer w domu mi padl i pozostaje tylko internet w pracy :|
Amonek ma sie bardzo dobrze, codziennie dostarcza nam wiele wrazen :lol: Jest super towarzyski i odwazny. Niczego sie nie boi. Uwielbia dzieci i inne zwierzeta :) Na powitanie dostal pare zabawek,zeby sie nie nudzil,ale on wolal nasze nogi :wink: Jednak ostatnio nauczyl sie, ze jest to dla nas malo przyjemne i raczej juz nie atakuje konczyn. Ostatnio wymyslelismy sobie,ze jak chlopak bedzie mial wieczorem sporo wrazen i dluzszy spacer to przyjedzie do domu i od razu pojdzie spac..oczywiscie sie pomylilismy , bo gdy Amonek wrocil do domu to stwierdzil,ze godzina 23 to najlepsza pora na dzika zabawe :twisted: Gdy wieczorem idzie na spacer jest super czujny. Jestem pod wielkim wrazeniem jego odwagi. Przez ten tydzien widzial sporo rzeczy,a jeszcze niczego sie nie przestraszyl. Jezeli chodzi o zniszczenia to i tak jak dotad sa niewielkie : dziura w mojej mamy spodniach, dziura w mojej skarpetce i koszulce,ale wszystko to wypadki przy zabawie :wink: A tu pare fotek z sobotniego spaceru :) Amonek lubi kopac dziury http://i2.photobucket.com/albums/y15.../DSCF0698_.jpg Tutaj Amonek wzial sobie kawalek drewnianego mostku ;) http://i2.photobucket.com/albums/y15.../DSCF0634_.jpg Odpoczynek w trawie http://i2.photobucket.com/albums/y15.../DSCF0657_.jpg :) http://i2.photobucket.com/albums/y15.../DSCF0682_.jpg Amon rosnie bardzo szybko. Ostatnio tez zmienia mu sie siersc :) |
Będzie do Amberka podobny już widzę po pyszczku ;) śliczny!!! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 00:22. |