![]() |
Mały litewski wilczak widziany w Supraślu POSZUKIWANY :-)
Dwa dni temu, we wtorek, mój tata miał przyjemność spotkać w Supraślu Pana i Panią, z czego Pani trzymała na rękach szczenię wilczaka :) który dopiero co przywędrował z Litwy. Czyżby jakiś nowy wilczak na podlaskiej ziemi??? Czy ktoś coś o tym wie? :lol:
Pozdrawiamy Tajemniczego Wilczaka ;-) |
Pewnie od Vaivy po Brukne :)
|
Poszukiwany się odnalazł:-) ale nie na podlaskiej ziemi tylko w beskidzie żywieckim:-) Na imię ma AKI pochodzi z Litwy od Vaivy.
|
Oooo, witamy! Choć przyznam- szkoda, że jednak nie jesteście z Podlasia :cry:;-) No to mieliście farta, jeden wilczak w Supraślu (czyli w sumie 1/3 z tego, co żyje na Podlasiu, o ile informacje mam aktualne) i akurat jego właściciela spotkaliście:)) Pozdrawiamy, a następnym razem zapraszam na spacer! A jak się miewa maleństwo?
|
Mały jest bardzo KOCHANY, ale uparty:-) Supraśl jest bardzo ładny i wybieramy się tam w przyszłym roku, i liczymy na spacer:-) Agnieszko pozdrów swojego tatę, miło nam było poznać.
|
witamy Poszukiwanego ;) i także żałuję że jednak nie jesteście z Podlasia :(
A za rok koniecznie musimy się umówić na spacer, Liskamm ucieszy się z możliwości poznania kuzynka :twisted: |
Tata dziękuje i pozdrawia również. W takim razie czekam na znak, jak przyjedziecie:) Zrobimy wtedy małe wilczakowe spotkanie. A młodemu życzę aby zdrowo rósł! Będziecie mieć teraz wesoło, dużo gryzienia i mikroskopijne psie kupy, dopiero co przerabiałam to z Loko ;-). Pozdrawiam!
|
I nie było Was na pokazach w Żywcu? :(
|
Niestety nie byliśmy na pokazach :-( Ale w czwartek będziemy w Pszczynie.
|
Oooo! A o której?
|
All times are GMT +2. The time now is 00:39. |