![]() |
Pamir Lupusek - :)
..... hmmmm wypadalo by sie przedstawic :) bo moja siostra Peri Lupusek juz bryluje na forum :) ..... w ostatni poniedzialek rowno tydzien temu :) moja pancia Asia zabrala mnie z Mazur od mamy i zakomunikowala ze od dzis :) bede mieszkal nad morzem :) Attachment 4657 w sumie sie ucieszyl choc bladego pojecia nie mialem ze tam jest tyle piachu i taka wielka kaluza ( morze czy jakos tak ) :) ale ten piach. mmmm w ktorym mozna kopac doly :) super sprawa :)
w nowym domku odrazu zaskoczylem ze najlepszym miejscem do spania wcale nie jest klatka tylko takie fajneeeee wielkie lozko w w ktorym mozna lezec na kazda mozliwa pozycje Attachment 4658 , Attachment 4659 .... poza tym jestem grzeczny :) pare wyrwanych wlosow z dywanu wcale sie nie liczy ..... i w ogole nie wiem dlaczego moja pancia sie o to czepia - powinna sie cieszyc ze na niego nie sikam :) Attachment 4660 .... W gdyni jest fajnie - przyszedl ostatnio do mnie " wujek Uruk " aby mnie poznac :) no coz .... jest ogromny co wcale nie przeszkadzalo mi w poskakaniu mu troche po glowie :) i popodgryzaniu ;) Attachment 4661 ..... Bardzo sie ciesze ze dolaczam do Waszego grona dumnych wilczakow ;) pozdrawiamy serdecznie Pamir i moja pancia Asia |
Witamy :) niech kolejny maluch super sie chowa i zapraszam na spacer z kuzynem Urciowym, kiedy Pamir juz bedzie mial zgode na szlajanie sie po Trojmiejskich ulicach :p
|
w 2 tyg sierpnia juz bedziemy mogli pelnoprawnie szalec :) i "terroryzowac" :) trojmiejskie ulice ;) zatem z checia sie wybierzemy poznac :) nowych wspolbratyncow ;)
|
My wracamy kolo 12 sierpnia i wtedy z checia poznamy malucha :)
|
Witaj Pamirku:) My będziemy w Sopocie 11 sierpnia, może wpadniecie ze swoją Pancią na wystawę? Poznacie wujka Ulvarka:)
|
Quote:
|
Witamy przyrodniego braciszka :) i oczywiście zapraszamy do Białegostoku i okolic.
Pamir, co za piekne imię ...;) |
Garuda tez chetna na spacery, witamy :)
|
Attachment 4663 My bardzo chetnie ;) przyjdziemy na Sopocka wystawe podziwiac swoje " ciocie i wujkow" :) i dopingowac ich :) ..... no i bardzo chetnie skorzystamy z opcji spacerowej :)
Dorzucamy kilka zdjec z zycia codziennego :) Attachment 4662 .... Jak narazie cierpimy na poczakujace ADHD - a Alicja mowila ze ponoc taki najgrzeczniejszy byl :evil: hahahaha mieszanka wybuchowa wstrzasnieta i nie mieszana :evil: z przodujacym diabelskim wcieleniem - i myslal by kto ze na zdjeciach wyglada tak nie winnie ;) ehhhhh nawet spacery nie mecza ;) koniecznie musimy zabierac ze soba jakiegos starszego/a towarzysza/ke zabaw .... moze to choc na chwile da rezultat :) |
Witaj Pamirku na forum!!! Cieszę się, ze już się zadomowiłeś nad morzem i że bardzo Ci się tam podoba :-) Czekamy na zdjęcia obrazujące Twoje przygody i spotkania z innymi czworonożnymi znajomymi.
Quote:
Quote:
|
wujek Uruś pozdrawia i czeka na kolejne spotkania :-)
|
Quote:
- Ciociu Beaciu my zawsze jestesmy chetnie potowarzyszymy Uruczkowi na spacerku :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kolejne Spacerowanko z Beatka i Urukiem
Attachment 4664 Dzisiaj bylismy po raz kolejny z "wujciem" Urukiem na spacerze Attachment 4665 - zalaczamy wiec kilka zdjec :) ..... Attachment 4666 ..... Attachment 4667 - Attachment 4668 ..... eh ..... przynajmniej Uruk wie jak zmeczyc :twisted: malego Diabla :)
|
Quote:
|
Istne diabelskie wcielenie :)
|
Dzisiaj poznalismy sie z Pamirkiem, chlopak przecudny i nie moge doczekac sie kolejnych spacerow (zdjecia na Urciowym blogu i fb)
|
Spacer super :) juz wiemy jakich ras psow mamy ;) nienawidziec ;) i ze oburkujemy wszystko dopóki nie okaże sie dziewczynka :)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:21. |