![]() |
..i jeszcze jeden wilczak w Polsce...Azia Tajomný tulák
...i ponownmie ze Slowacji. Tym razem polsiostra "Cymbalkow" :wink: - od niedawna w Sokolnikach zamieszkala Azia Tajomný tulák.... Witamy! :cheesy:
|
I ja także witam nowego członka naszego stadka polskich wilczków ;)
|
Gdzie sa Sokolniki??? Ja starsznie chcialabym zobaczyc polsiostre Cheitana....czekam na fotki..lece do galerii...
Acha...witamy ;-)) |
My też witamy.
Miejscowości o tej nazwie jest bardzo dużo w Polsce :shock: Margo możesz podać jakieś dokladniejsze namiary, jak masz? I poza tym to jak tam z ostatnim Cymbałkiem, nadal jest z Wami, czy już nie...?:) |
Quote:
http://www.zperonowki.com/pics/galle...a/DSCF0193.JPG http://www.zperonowki.com/pics/galle...a/DSCF0190.JPG Quote:
|
:shock:
Jak to sie stalo ze mi umknal ten temat? :shock: :x :oops: :lol: My rowniez witamy :D |
Ja również witam i bieleję/zielenieję na przemian z zazdrości. JA TEŻ CHCĘ!
I czekam na zdjęcia! |
Quote:
|
Quote:
Teraz poszukuję polskiego hodowcy planującego miot latem lub na jesieni gotowego uszczęśliwić mnie małą diablicą. Szczerze mówiąc liczę również, że zadeklarujesz - chociaż wirtualne - ramię do wypłakania się w sytuacjach kryzysowych, do których już tęsknię= :wink: |
No no :mrgreen:
|
Quote:
|
Tzn ze gratuluje :mrgreen: decyzji.. 8) :mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
Ale nie podoba mi sie staniwisko Osobnika Udomowionego :wink: ...jakie "nie wtracac"???? Wrecz przeciwnie! Powinien brac zywy udzial w procesie wychowania a Ty powinnas mu dac mozliwosc rozwinac skrzydla :P Nie masz pojecia co siedzi w facetach obcujacych z takim malenstwem....a jak uda Ci sie podejrzec z ukrycia co taki potrafi mowic do czworonoga gdy mysli, ze nikt ich nie widzi...to uuaach......serducho topnieje.. :wink: Zreszta....jesli bierzesz suke to i tak to bedzie "sinia pana" i za jakis czas przyjdzie CI dobrac psa...zeby tez cos z tego miec :twisted: A reszt e- zeby nie zanudzac....popiszemy sobie na priv ([email protected]) |
All times are GMT +2. The time now is 22:13. |