|  | 
| 
 Mwpr katowice 18-20.03 Kogo będzie można spotkać ? :hand Baldur już zapisany, będzie miał debiucik w babikach :jumpie | 
| 
 Będziemy z Prestą. Witamy konkurencję! ;) Do zobaczenia! | 
| 
 Mamitka też będzie ;) | 
| 
 My również :) Debiutujemy w otwartej :) | 
| 
 Z tego co wiem to i Czakram zawita do Katowic :) | 
| 
 My też będziemy:p Chantalka kl. otwarta a Unka kl Ch. | 
| 
 :twisted::twisted: | 
| 
 Czakram Galicyjski Wilk owszem jest zgłoszona w Katowicach :):):) Tylko jak ja tą szaloną pannę opanuję ,oj będzie wesoło!!! Do zobaczenia   :):):) | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Quote: 
 Zwariowane csvki są zawsze mile widziane:) | 
| 
 Quote: 
 Kiedys musimy zrobic zawody... :lol: | 
| 
 Quote: 
 Mam nadzieję że maluchy będą mogły się zaprzyjaźnić na wystawie :hand | 
| 
 A kto z rodzinki Baldura się wybiera, bo mały ma nadzieję na spotkanie krewnych ? :ylsuper | 
| 
 my zgłoszeni do młodziezy :p | 
| 
 Resław w pośredniej. Trzeba no wreszcie jakąś polską wystawę odwiedzić. ;) | 
| 
 Quote: 
 Swoją drogą, albo mi poszło na oczy, albo będzie powtórka z rozrywki tzn. Brna tj. http://www.zkwp.katowice.pl/cacib2011.html sędziemu w niedzielę przypadły charty i mam tylko nadzieję, że nie wystąpią przed nami, bo masakra męczące jest takie czekanie szczególnie dla csv:roll: | 
| 
 A więc oficjalnie informuję, że w Katowicach zadebiutuje również Wondera w klasie pośrednie - chyba, że istnieje opcja, że zgłoszenie zostanie odrzucone :p ?? I mam takie pytanko - nr konta dostanę na maila, czy to jest ten, który można na stronie zkwp katowice znaleźć ?? | 
| 
 Pewnie ten numer na stronie:) Niech Wam te Katowice będą fajną imprezą:) | 
| 
 Ale będzie wesoło, tyle wilczaków :rock_3 | 
| 
 Quote: 
 Mam świadomość, że mogę zadawać durne pytania, ale skąd wiadomo ile będzie wilczaków, w sensie można do gdzieś sprawdzić :roll::) ? | 
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |