![]() |
MUSU VIS DAUGIAU
sveikuciai,
tai vat, kaip isaiskejo, zino tie Lietuvos zmones, kas tas vilkas yr :D su senais pazistamais susitikom parodoj, daug ir nauju pazistamu radom.Malonu ir man ir mano vilke.Tiksiuosi, kad musu burelis vis dides ir dides :D P.S. sios parodos kuriozas-mano Harka vienas zmogus pavadino-Afrikietisku sakalu :evil: :D |
ir man malonu, kad mano kriauklyte atpazista.bet sakalas-neatleisiu :evil:
|
Sveiki, malonu ir man nauju ir idomiu zmoniu sutikti :)
Nedrasus tie lietuviai yra... Kiek pazistamu sutikau visi sako "labai idomu suni matem, bet nezinom kas tai per veisle", o kai paklausi- tai ko neklauset seimininko- nedrasu, ka cia trukdysi... Ir as panasiai elgiausiai praeitais metais parodoje- tik is tolo ziurejau i grazu vilka, i jo sviesias akis, bet prieiti ir susipazinti isdrisau ne is pirmo sykio :oops: Papasakokit kaip sekesi Bestuose? Nes jau ju nebesulaukiau- labai jie velavo, o dar buvo visokiu darbu. Gerai, kad Harka ne viska, kas kalbama supranta- manau uz sakala ji nebutu likusi skolinga :twisted: |
Na tai kaip vis delto tie bestai praejo? :)
|
Na tai tikrai, parasykit gi kaip sekesi!
|
tai vat-sestadieni beste buvom 4 o sekmadieni-deja ismete is besto. na bet viskas buvo geria-malonu buvo pasimatyt ir laukim pavasario, nes ko gero, kazkuriam lietuvos kraste bus surengtas pirmasisi vilksuniu megeju saskrydis:))
|
Del sios priezasties as ir nesuprantu, ka duoda parodos (ypac bestai), jei visi sprendimai- tik asmenine teiseju nuomone :evil:
Manau, kad ir bestuose turi buti kazkie objektyvus kriterijai (gal jie ir yra- as tame nenusimanau), bet negali taip buti, kad viena diena suo labai grazus, o kita- jau nebe :shock: Su artejanciom sventem visus. Beje, o kaip Harka- ar ji vagiliauja pvz. nuo stalo? Juk sventes yra sventes... ir suniui :cheesy: Ar is tikruju vilksuniui maistas yra nesvarbu ir jo nepapirktum net su sviesios mesos gabaliuku? |
Quote:
Labai labai aciu uz pasveikinima. Taip, sventes ir suniui sventes :cheesy: Siaip Harka nevagiliauja nuo stalo (kiek as zinau), nors patikrint puodų turinio tai neatsisako ir ta jos nosyte kartais netycia ima ir ikrenta i lekste...ypac kai toje leksteje kepsniukas ar kulsele... |
Grazi ta nosyte....
Ir leksteje ir ne tik tinka ir gerai atrodo... :wink: |
Gudrus suo tikrai turbut neatsisako skanesto :)
|
Shis saitas dar gyvas ? kazkaip lietuviu cia nelabai lankosi manau ;/
|
sorry isvykusi buvau bet ko gero uz kokiu poros savaiciu bus daugiau gyvybes. :cheesy:
|
:) bus puiku
|
All times are GMT +2. The time now is 22:51. |