![]() |
Focení ČsV
Sháním průběžně štěňata na focení s modelkami v ateliéru i exteriéru. Nabízím tak chovatelům pořídit zdarma profi fotky svých štěňat (pochopitelně nafotíme i štěňata samotná podle potřeby). Kdo byste měl zájem, ozvěte se mi na email ([email protected]).
|
a jak stare stenata to maji byt?
|
Až tak nezáleží na stáří. Fotili jsme i 4 týdení smečku :D
|
no, to uz muj "drobecek" mel davno :p ted je mu neco malo pres 3 mesice. Muze byt?
Ne ze bych nemela dost jeho fotek, ale kdyz nekdo umi vyfotit lepe, proc ne :roll: Alespon by bylo na co vzpominat... |
Proč ne ? Fotím s jednou modelkou v úterý odpoledne ve Vojanových sadech, tak klidně doraž taky.
|
Taky bych klidně ráda dorazila, pokud možno ale až příští týden, tento mám státnice, to by nebylo výchovné :-D
Akorát to moje už není zrovna drobeček, má skoro dvacet kilo a přes 4 měsíce. Taky se počítá ještě za štěndo, které potřebujete? A ještě tedy nevím, jak moc ochotně se bude ta moje neposeda fotit |
Vojanove sady? Kde to je? a hlavne kdy znamena odpoledne? kolem 16:30 bych jeste mela skocit zpatky do skoly po zapis do indexu :ehmmm tak nevim
|
Quote:
|
Tak to jo, to relativne stiham ;) Prinejhorsim vam tam necham nachvili svoji stvuru a skocim si do Celetny po zapis :lol:
a sady si radeji najdu na googli, at nebloudim :roll: |
Taky do Celetný? Co studuješ?
|
Quote:
|
s tim nechanim psa to byl jenom zert :roll: on je jinak venku moc hodny, lehne do travy a spi (nebo se alespon tvari :lol:)
to Bara: archeologii, ale to tady myslim nepatri ;-) |
All times are GMT +2. The time now is 00:59. |