Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Adopcje (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=81)
-   -   CzW szuka nowego domu - Jean Kysucká hviezda (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1358)

Narvana 20-11-2004 23:45

CzW szuka nowego domu - Jean Kysucká hviezda

Kurcze nie chce sie wracac albo cos ale czy nie wiecie dlaczego wlasciciele sprzedaja Jean Kysucká hviezda
Wydawalo mi sie ze jest to wartosciowy pies Chyba nawet mialy byc dzieciaki po nim? Albo juz sa w Eden severu, no nie?

z Peronówki 21-11-2004 13:29

Re: Nowy pies

Quote:

Originally Posted by Narvana
Kurcze nie chce sie wracac albo cos ale czy nie wiecie dlaczego wlasciciele sprzedaja Jean Kysucká hviezda
Wydawalo mi sie ze jest to wartosciowy pies

Bo tak bylo w rzeczywistosci - Jean ma unikalny rodowod i byl jedynym psem hodowlanym z tego miotu. Niestety zachorowal i stal sie bezplodny. Z tego powodu zostal wykastrowany i teraz szuka nowego domu. To pies o fajnym milym charakterze, choc mocno dominujacy do innych psow.

Quote:

Chyba nawet mialy byc dzieciaki po nim? Albo juz sa w Eden severu, no nie?

Byly i cale szczescie udalo sie nam i jeden z psiakow trafil do Polski. Jego corka jest Luna Eden severu, ktora przeciez goscimy na liscie... :cheesy:

Narvana 21-11-2004 13:49

Szkoda... :cry:

Narvana 21-11-2004 13:55

Czekaj czekaj
Wlasciciele sprzedaja tego psa tylko dlatego ze nie moze miec szczeniakow????? :shock:

Ynk 21-11-2004 14:08

Quote:

Czekaj czekaj
Wlasciciele sprzedaja tego psa tylko dlatego ze nie moze miec szczeniakow????? :shock:

I maja jeszcze tupet by chciec jakąś kasę?!
Margo, a ile oni chcą?
Kasę na moja "DeMolke" mam odłożoną, ale jeszcze na stół musze czasem cos położyc bo mój Mateusz na fotosyntezie nie chce lecieć :-)
I jeszcze jedno, Valentino jest z Rumunii?
A tym co nie przypasowało i jak chcą sie go pozbyć. To ładny i młody psiak.

Narvana 21-11-2004 14:51

Jeszcze wracajac do tego ze sprzedaja tego psa bo jest bezplodny
Ja mam suczke mieszanca z ktora bawie sie w agility i ma padaczke I czy niby z tego wzgledu ze jest chora mialbym ja oddac? Glupie postepowanie Pies jest od kochania Zreszta padaczka jest wieksza choroba niz bezplodnosc Kto widzial psa/kota/czlowieka w takim stanie to wie co znaczy choroba nieuleczalna

z Peronówki 21-11-2004 17:41

Quote:

Originally Posted by Ynk
I maja jeszcze tupet by chciec jakąś kasę?!
Margo, a ile oni chcą?

Nie mam pojecia, czy jest on na sprzedaz, czy czasem nie do oddania (w dobre, doswiadczone rece).

Quote:

Originally Posted by Ynk
Kasę na moja "DeMolke" mam odłożoną, ale jeszcze na stół musze czasem cos położyc bo mój Mateusz na fotosyntezie nie chce lecieć :-)

:)

Quote:

Originally Posted by Ynk
I jeszcze jedno, Valentino jest z Rumunii?
A tym co nie przypasowało i jak chcą sie go pozbyć. To ładny i młody psiak.

Byl sprzedawany juz dwa razy, ale wlascicielom sie nie spodobal i ciagle wraca do hodowcy..... Tak wiec ponownie szuka nowego domu... :?

Gaga 21-11-2004 21:10

A wiesz cos blizej? Co powodowalo, ze nie zagrzal miejsca w nowych domach??

z Peronówki 22-11-2004 02:02

Quote:

Jeszcze wracajac do tego ze sprzedaja tego psa bo jest bezplodny

Niedokladnie. Jean zostal odkupiony przez Lucie od (nieciekawego) wlasciciela ze Slowacji. Wyglada 100x lepiej niz po przejezdzie do Czech i doszedl juz do siebie. Ale to co przeszedl odbilo sie na jego zdrowiu stad problemy i stad kastracja. Teraz czas by trafil do nowego domu...

Klara_i_Luna 09-02-2005 16:45

Czy wiadomo jak potoczyły sie losy Jeana? Znalazł nowy dom czy został u Lucie?

Edenseveru 09-02-2005 22:27

Ahoj,
Jeana už doma nemam,ale je tady u Liberce, ja ho zdarma darovala mojemu kamaradovi.
On ma s Jeana velkou radost,říká že je to super pes se super povahou,už jsou spolu kamarádí( a dokonce i jeho kočkou :shock: )
Dnes mi zvonil a říkal ,že byli s Jeanem na procházce (15 km :shock: ) a on byl mnoho,mnoho štasny,behal po lese ve sněhu a prý na slovo poslouchá( :twisted: )

Ahoj Lucie :P pozdravuji všechny příbuzné Eden severu v Polsku :P :P

Narvana 09-02-2005 22:43

OK
Troche zrozumialam ale.... 8)
Moglby ktos przetlumaczyc? :P

Agnieszka 09-02-2005 23:17

Quote:

Originally Posted by Edenseveru
Ahoj,
Jeana už doma nemam,ale je tady u Liberce, ja ho zdarma darovala mojemu kamaradovi.
On ma s Jeana velkou radost,říká že je to super pes se super povahou,už jsou spolu kamarádí( a dokonce i jeho kočkou :shock: )
Dnes mi zvonil a říkal ,že byli s Jeanem na procházce (15 km :shock: ) a on byl mnoho,mnoho štasny,behal po lese ve sněhu a prý na slovo poslouchá( :twisted: )

Ahoj Lucie :P pozdravuji všechny příbuzné Eden severu v Polsku :P :P

Cześć,
Jeana już nie mam w domu, jest w Libercu, oddałam go za darmo mojemu koledze. On ma z Jeana wielką radość, mówi, że jest to super pies, ma super charakter, już razem zakolegował się (a dokonczę i jego kotka :shock: ) - Vargowa: nie wiem, o co chodzi w tym zdaniu
Dzisiaj dzwonił i gadał, że byli z Jeanem na przechadzce (15 km :shock:) a on był bardzo, bardzo szczęśliwy, biegał po lesie w śniegu a podobno na komendę posłuchał (:twisted:)

Cześć, Lucie :P pozdawiam wszystkich krewnych Eden severu w Polsce :P:P

Agnieszka 09-02-2005 23:20

Lucie - tu super, że psu się tak dobrze ułozyło :)
Tez pozdrawiamy
Agnieszka z Kirkiem ;)

Narvana 10-02-2005 00:00

No teraz to wiadomo :P
Fajnie ze Jean ma tak dobrze :)

Klara_i_Luna 10-02-2005 00:37

Cieszymy się bardzo :biggrina
Życzymy jeszcze więcej takich chwil.
Pozdrawiamy!!!

Gaga 10-02-2005 22:15

Lucie ! To dla Ciebie
http://www.trojmiasto.pl/kartki/dzie...img/bukiet.jpg

All times are GMT +2. The time now is 14:48.