![]() |
Masíčko
Protože už je zase spousta nových majitelů čévéček a mnozí mají problémy se sháněním krmení (znám to velmi dobře :lol:), nabízím jim masíčko. Stojí 10 Kč/kg a musíte si pro něj přijet ke mně domů (Praha). Kdo byste měl zájem, pište mi na můj email a domluvíme se.
Několik čévéčkářů už si ke mně jezdí. Není to žádný výdělečný kšeft, jen když jedu pro metrák pro mé tři bestie, tak toho prostě vezmu víc. :lol: |
Lidi, ještě jednou pro ty, kteří nečtou tak dobře - pište mi na můj email, žádnou jinou cestou !!!
|
mail
A můžeš pls napsat svůj mail sem? Nějak se mi ho nepovedlo v profilu najít. Dík moc;-)
|
|
mail
Díky moc, posílal jsem mail.
|
Jen oživuji téma. Ještě přijímám zájemce o maso. Čím více bude odběratelů, tím častěji bude k dispozici.
|
Hlásím se jako příležitostný odběratel (v Praze bývám dost nevypočitatelně).
|
Potřebuji Tvůj email na [email protected]
|
Quote:
můžu mít dotaz, jaký druh masíčka to je? Mám v Praze sestru, takže by mi to mohla vyzvednout. Přijede za 14 dní, záleží kolik mají místa v mražáku:) Kdybych měla tedy zájem, ozvu se na mejl. |
Dovolím si odpovět za Pavla. Jsou to převážně kuřata různých velikostí, ale celá s peřím, příležitostně zbytky ze pštrosa. Žaludky, achilovky, hlavy, hrtany, případně kosti apod.
|
A opět dávám vědět, aby téma nezapadlo. Stále přijímám nové zájemce o masíčko :D
|
Včera jsem dovezl krásná kuřátka. Takže kdo by chtěl, je jich tu něco přes metrák.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pštrosa bych taky brala, kuřat máme dost a hlavně holky s peřím nee jsou trochu rozmlsaný. Neměl by spíš někdo k dispozici jehně, tele??? klidně celé? k masu, kuřatům a kostím se dostanu docela bez problému, ale takové jehňátko by holkám udělalo určitě radost, prosím někde z okolí moravy do Prahy pojedeme až tak v březnu.
|
Maso
Zdravím, myslím že většína z Vás zná firmu Vetamix. Pokud ne, tak mají v nabídce Telecí kusové a Telecí hrubomleté a spoustu dalšího masa. Objednávám již rok a třičtvrtě tedy od té doby co mám Assyra. S masem jsem velice spokojen a při objednání nad 50 kilo maso přivezou až domů. Takže informace předána a doufám že vyzkoušíte ;).
Pavel & Assyr |
Pavle, sem se žádné firemní odkazy nedávají, takže jsem je smazal (je to reklama a tu tady nechceme). Neboj, firmu lidé znají a kdo chce bere od ní, takže myslím, že Tvůj příspěvek byl trochu zbytečný (nejsi jejich dealer ? :)). Problém je v tom, že mají maso dost drahé a pokud máš více psů, tak se to od nich prostě nevyplatí. Ty levnější výrobky v jejich sortimentu jsou vyráběné evidentně z tzv. konfiskátu. To znamená, že tam nejsou ty nejdůležitější složky potravy - vnitřnosti a krev. Takže musíš jejich levnější krmivo ještě hojně doplňovat drahými výživovými doplňky. To jen na okraj.
|
Omluva
Omlouvám se za odkazy, bohužel jsem to nevěděl že zde nesmí být, ale je to nejspíš má vina. Dealer nejsem :), jinak jsem si myslel že zminěnou firmu většina zná. Ještě jednou se velice omlouvám. Jinak přeji všem hodně úspěchů na svodech (bonitacích) a také výstavách. Pavel & Assyr
|
Pavle, to je OK. Jen tu nechceme reklamy, protože kdybychom jen malinko povolili, tak tu nebudete číst nic jiného, než reklamní nabídky, které se sem pohrnou a vlastní obsah se v nich ztratí..
|
Quote:
|
...nepočítám maso od Tebe, jelikož je pro mě nedostupné.
|
Quote:
Na Vetamixu odchovávám i svá štěňata a vyrostl na něm i můj "poník" (jak mu škodolibě :diablotin říkají na cvičáku) a opravdu si nestěžuji... Tvé poznámky, Pavle, bych řekla, byly kapku mimo... ;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ahojky, ano zmíněná firma je jedním z nejlepších dodavatelů masa. Hold když chce psa krmit dobrým masem mušíš si připlatit a tak to je. Nechávala jsem si dělat u firmy (která se zabývá rozbory potravin-sídlí na veterině) v brně rozbor hrubomletého hovězího a pár dalších výrobků a výsledky byly dobré. "Drahé" co není pro naše psy drahé ? pokud je to samozřejmě kvalitní. Toto maso opravdu chutná i těm psům co nesežerou vše a vybírají si a to hodně. Mají i nově hovězí kosti. Jde mi spíše o celé zvíře to bohužel zatím nedodávají i když u ních platí náš zákazník náš pán. Pro uspokojení těch co chtějí krmit masem a nechtějí do toho dávat hodně peněz přece musí mít nějaké levnější výrobky - které samozřejmě budou odpovídat kvalita=cena. Kdyby jste chtěl kdokoliv poradit ohledně tohoto masa (odebírám už 4 roky a maximální spokojenost) - ozvěte se na email já Vám toho řeknu více tady by to bylo jako vždy smazáno. Opět poznámky :) Jak jinak Jak je vidět krmí s ním opět většina své psy (i poníky) a já i když mám jiné možnosti radš si objednám zde. Jak říkám psům chutná, štěňata na něm taky vyrostla a nechtějí nic jiného. |
Quote:
Nevím, kolik by sis jí představoval/den, aby to bylo dostatečné. To neber jako útok, ale prostý dotaz;-). Ty ceny znám. A nepřipadá mi to tak strašné, v porovnání s jinými dodavateli,nebo cenou pro lidi. |
Quote:
|
Já od nich taky beru a jsem VELMI spokojená. Ale proč píšu: oni přivezou i půlku krávy. Nebo ti jde vysloveně o to, aby tam byly i vnitřnosti v "původním" stavu?
|
Quote:
|
Quote:
Řidiči si stěžuj, že prý vozí mamuty... |
Quote:
Stela - celá velká zvířata legálně neseženeš, protože podle zákona musí být porážena pouze na jatkách. Takže jedině přes známé nebo z neregistrovaných (a tedy nelegálních) chovů. |
Ty kosti moc "terno" nejsou. Dvě za 30Kč. To v Globusu mají ohromnej balík velkých kostí za 21Kč, někdy menší balík za 5Kč. Tedy aspoň v chomutovským. Vždycky naláduju košík, že ho ani uřídit nemůžu :lol:
|
Quote:
:wolf |
Quote:
Quote:
A odpusť si, prosím,psaní stylem: "Je vidět, že jsi nikdy neviděla/nebyla/neznáš" atd., ju? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
To, co jsi napsal, vím i bez zabijačky nebo jatek. Jo, asi mě nenapadlo, že většina toho, co se tváří v mase jako krev, bude spíš voda z masa. Kolik krve by tedy měl pes mít v potravě? |
Quote:
|
Quote:
|
syrove hovezi kosti a zebra
Prazaci, nechcete nekdo morkove hovezi kosti a zebra z vetamixu? Nejak blbe jsem to spocitala a nevejdou se mi do mrazaku :roll:
A byla by skoda je vyhodit. Jedna se o, samozrejme zdarma. Kdyztak se mi ozvete na mail alpha(a)email.cz, prip. icq 255787776 ;-) |
Tak je šoupni na balkon... Já už takhle skladuju maso od prosince. Ušetřím za proud.
No, na balkone sice jsou, ale neprijde mi to jako idealni reseni.. Aspon to udela radost vic chlupacum ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
tak chci pochválit kostičky. Jsou to pořádný kusy, který se mi pronesli, ale za to potěšili příšerku, která má co hlodat:rock_3
|
Tak to je fajn :)
Ja prave predala dalsi davku kosti pro nevlastniho brasku Absoluta, tak doufam, ze se taky zalibi ;) |
Mám nějaká kuřátka, tak kdo by chtěl, ozvěte se !!!
|
Byla jsem nucena (v zajmu sve psychiky) prestehovat se na leto na Opatov (Praha), chci se tedy zeptat, zda tady nebydli nekdo kdo kupuje maso Vetamixu, pridruzila bych se protoze zde nemam moc velkej mrazak, a hlavne jsem zde jen docasne (cca 2-3 mesice), tak kdyz se mi plls ozvete. Diky;)
|
Neberu sice z Vetamixu, ale jsem od Opatova coby kamenem dohodil, takže pokud bys chtěla kuřátka, no problem. Pro menší množství je možné si dojet třeba obden.
|
Já vetamix beru, ale zase ne moc, tak 8 kg/měsíc. Takže k hromadnému nákupu se ráda přidám, ale víc jak 10 kg vzít nemůžu ani kvůli kapacitě mražáku. Navíc nemají v nabídce moc kostí, jen křídla a ta moc nedávám. Ale každých deset kilo dobrých, ne?:-) Jinak nevím, zda to víš, ale po celé Praze mají Vetamix ve zverimexech, je sice o cca 5-8 korun dražší než z e-shopu, ale je to aspoň hned po ruce pro menší nákupy. Já teď nakupuji v "Zoo ve Dvoře" u Anděla.
Pavle - jak se dají uchovávat ta kuřata od tebe, když nejsou vykrvená? Nekazí se to? Dá se to dát do mrazáku, nebo to je spíš na přímou spotřebu? |
Co se týká kostí.....
Vetamix má v nabídce - krůtí křídla, kuřecí křídla, drůbeží hřbety, hovězí žebra, hovězí morkové - hovězí klouby. |
No já toho taky více než 10 kilo asi vzít nebudu moci..
a ne, to o zverimexech vážne nevím, jelikož všude kde jsem se ptala maso nemeli... a Andel je moc od ruky pro mne |
No já jsem si přímo zavolala Vetamixu, kam to vozí...ale některé zveráče píšou i na webu, že mají maso.
Stela - díky, já jsem ty hřbety právě na webu nenašla. A hodily by se mi i krky :-( |
Quote:
|
to Pavel: mozna bych vzala na skousku zo 2-3 nekdy o vikendu nebo zacatkem pristiho tydne jestli je to mozne...
a jinak z Vetamixu bych hlavne hovezi a teleci a drstky, to drobcovi moc chutna |
Quote:
|
tak kurata asi nebyl nej napad (krom toho ze to v byte priserne pachne :lol: Zrudicka to nakonec cele vyvrhla... :?
to Bara: a nevis o nejakem zverimexu s masem od Vetamixu nekde na Opatove nebo velmi blizkem okoli? nebo kde se to da na netu zjistit? |
Kuřátka jsou dobrej nápad, jen když je venku 32°C, tak samozřejmě je potřeba si dojet hned, jak je přivezu, protože při takové teplotě se kazí bleskurychle.
|
to asi jo, ale v byte to stejne docela citit... spolubydlici ze rekla ze to pachne priserne :lol: takze asi zustanu radeji u vykuchane zveri :|
a stejne mam ted maroda, chtelo by to neco lehciho na kousani i traveni... |
Zavolej si na vetamix - tam ti přidělí číslo operátorky, která má na starosti tento požadovaný region a ona ti řekne, které zverimexy v požadovaném místě a blízkém okolí zaváží.
|
Přivezl jsem zcela čerstvá kuřátka. Mám jich asi 3 metráky, takže není problém se domluvit a dojet. Jsou velká cca 3 kg těžká. Cena i přes inflaci zůstává stejná - 10 Kč/kg. Prosím domlouvat se pouze telefonicky na 602321477.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:42. |