![]() |
Spotkanie w Późnej - 29.-31. sierpnia 2008
Od dawna marzę, by pojechać do Późnej i kto wie, kto wie... Może w tym roku się uda...? :rock_3
|
APEL mam! Czy ktoś miałby mozliwość zabrać ze sobą do Późnej Vaivę i jej Brukne? dziewczyny przyjechałyby pociagiem z Wilna, partycypuja w kosztach...
Pociąg do Warszawy jest .. do innych miast pewnie też, choc różnie jedzie... Dla niej dojazd bez samochodu z Wilna to diableny kłopot.... Pomyślcie proszę czy ktos miałby miejsce w aucie? ;) |
Quote:
Quote:
|
W kalendarzu sa juz najnowsze dane na temat spotkania w Poznej pod koniec tego miesiaca.... Serdecznie zapraszamy wszystkich wlascicieli Wilczakow - oczywiscie przyszli wlasciciele i "zwykli" psiarze tez mile widziani...
:D Co gwarantujemy? To co moze oferowac obecnie najwieksze spotkanie jakie organizowane jest w Europie: mozliwosc spotkania setki wlascicieli i psow z Polski, Niemiec, Czech, Slowacji, Litwy i Holandii i spedzenia kilku milych dni w ich gronie.... :D Wszystkie szczegoly znajdziecie pod tym adresem: http://www.wolfdog.org/pol/events/168.html A teraz powtorka kilku spraw technicznych: 1) Osoby bez wilczakow tez sa mile widziane. Szczegolnie te, ktore planuja zakup psa tej rasy... Bo tyle CzW w jednym miejscu nieczesto sie widzi... a te czasem zapominaja nawet o wersji demo... 8) 2) Wlascicieli innych ras tez serdecznie zapraszamy... oczywiscie z psami. :bigok 3) Co do spania to nastawiajcie sie prosze na namioty. Ew na "siano"... A zainteresowanych rezerwacja pokoju w hotelu (czyt. w cywilizowanych warunkach) prosze o kontakt - Joanna robi wlasnie rozeznanie, gdzie nie boja sie tu wilkow... ;) 4) Jedzenie i picie zapewnione (piwo przyjedzie oczywiscie z Czech, Slowacji i Niemiec). Nigdy niczego u nas nie brakowalo, ale jesli macie dostep do potraw regionalnych, lub jesli pani domu (ew. pan domu) slynie z jakies potrawy to nie powiem.... chetnie wszyscy skosztujemy... :ffod lub :beerchug2 5) Pamietajcie, ze sobotni Memorial jest obowiazkowy... nawet wlasciciele szczeniat sie nie wymigaja... ;) Chetnym psy mozemy wypozyczyc....:twisted: 6) Co do bonitacji to jest mala zmiana planow - sedziowac bedzie Oskar Dora (wybuchy radosci, ze bedziemy bawic sie w tym samym gronie co przed rokiem zachowajcie na pozniej). Generalnie przedstawiac nie trzeba, ale w skrocie: sedzia kynologiczny i prob pracy. Przez lata przewodniczacy Czechoslowackiego Klubu Rasy. Dlugoletni hodowca (hodowla 'Dór' - obecnie 'Oskar Dor') i przewodniczacy komisji hodowlanej. Oj, dlugo by wymieniac.... w kazdym razie SPEC od rasy... :fingers1 7) Do przegladu podejsc moga szczeniaki i psy od 6 mies.... Kazdy dostanie karte z dokladnym opisem i ocena.. A opis od takiego sedziego to calkiem cos innego niz ocena na wystawie... ;) Bonitacje moga zaliczac psy od 18 mies. Tu sprawa jest inna - pies jest dokladnie mierzony. Jednym z elementow jest tez test charakteru (reakcja na strzal i atak pozoranta). 8 ) W wolnym czasie przygotowane bedzie szkolenie - nie zapomnijcie np o aporcie, smyczy szkoleniowej. No i rzeczach do tropienia (kto bedzie w stanie rano wstac, ale WARTO)... 10) Jedzenie wegetarianskie tez bedzie (tym razem "schowane" w wyznaczonym miejscu, aby nie znikalo jako pierwsze)... I postaramy sie, zeby bylo go sporo.... Tzn dla tych, ktorzy lubia cos poza ciastami... ;) 11) Nie zapomnijcie o jakis sposobach na przechowanie psa - uwiazany na smyczy zostanie na miejscu jakies 10 sek... ;) Wiec przydadza sie stickouty, czy lancuchy... ;) 12) Bedzie troche spotkan rodzinnych, wiec nie zapomnijcie aparatow (i duzych zestawow baterii). Fotki mozemy wypalac na miejscu... 13) Jak ktos nie ma dojazdu LUB ma wlasnie wolne miejsce w aucie to niech sie zglosi, zeby nie bylo tak, ze ktos chcial, a nie dojechal... ;) 14) zglaszac mozna sie emailem ([email protected]), PW lub na inne sposoby... Prosze napisac ile przyjedzie osob, ile psow, no i zglosic jesli jakis bedzie przystepowal do bonitacji, czy przegladu mlodych... Tak, zebysmy mogli orientacyjnie dokonac zakupow i rozplanowac program w czasie... :) 15) serdecznie zapraszamy WSZYSTKICH wilczakowcow... Spotkanie organizowane jest dla kazdego wlasciciela CzW i KAZDEJ hodowli, bez wzgledu na pochodzenie psa, czy wyznanie i sympatie jego wlasciciela.... 16) jeszcze cos mi sie przypomni... |
HUURRAAAAA!!!
Jeszcze dwa tygodnie i spotkamy sie w naszym ulubionym gronie :) Ja juz stęskniłam sie a od Hronca minął niecały tydz:twisted: |
To dokladnie tak jak ja... Ledwo odespalam, a tu juz czlowieka ciagnie.... :rock_3
OK, na deser wrzucam male podsumowanie z roku poprzedniego.... 8) http://www.wolfdog.org/pics2/2007/8/...14-7204633.jpg Na spotkanie przyjechalo ponad 100 osob (nie liczac dzieci ;)), ponad 70 CzW i kilkanascie psow ras "innych".... Na przegladzie hodowlanym zaprezentowano 27 CzW. W Memoriale startowaly 43 CzW... No a w tym roku liczymy na wiecej.... :rock_3 |
My jedziemy od ok. Bełchatowa i biorąc pod uwagę bagaż możemy zabrać jedną osobę z 1 psem, więc jeśli komuś jest po drodze... :rock_3
A ja zamierzam uniknąć Memoriału 8) Uległam niedawno kontuzji kręgosłupa i przez jakiś czas będę musiała unikać niektórych aktywności... :roll: |
Manu - to się w końcu spotkamy!!!
|
manu - suuuuper - ale nie bedzies miala spokoju - bedzies miala zajecie - robic piekne fotki :)
eh czekam na spotkanie juz, choc znowu bedzie praca, praca, praca i nie ma kedy na party :) |
Quote:
|
Mam pytanie: czy ktoś przejeżdżający przez Częstochowę miałby wolne miejsce na 1 osobę + 1 pies? Jeżeli tak to bardzo fajnie by było...;) A jak nie to jeszcze coś muszę wymyślić;)
|
Galicyjski zamelduje sie w Późnej prawie w pełnym składzie: Blitz, Beriet Baaj i Baloun :)
|
Quote:
Ciekawe jak "maluchy" wyglądają - od galicyjskiego minęły juz dwa miesiące ..... Nie poznam ich.....:) |
Oprócz Imbusów przyjadą z północy Zoranowie i Nirvanowie :twisted::ylsuper:beerchug2:cussing:chaos:beer
Zapowiada sie że spotkanie w Peronówce w tym roku przebije ilością wilczaków i ich wlascicieli, zeszłoroczne.:lol: Będzie sie działo!!!:cool::diablotin |
Oj będzie, będzie... ponieważ już teraz się przygotowujemy na 3dni bez snu i wiecznego biegania, to chciałbym jak najwięcej rzeczy uporządkować wcześniej. Opłaty za spotkanie i bonitację teoretycznie będzie można dokonać na miejscu, ale jeśli to możliwe, to prosimy wszystkich, którzy wiedzą już na pewno, że przyjadą, by jednak dokonali wpłaty na konto bankowe. Ułatwi to nam bardzo sprawę, bo w czasie spotkania będzie wiele innych spraw na głowie.
Opłata za spotkanie: 45PLN od osoby (dorośli, dzieci są free :) ) Opłata za przegląd młodych: 30PLN Opłata za bonitację: 50PLN Opłatę można wpłacić przelewem na konto: 42 1090 1548 0000 0001 0784 5783 (BZ WBK) Przemysław Peron, Późna 26, 66-620 Gubin Tytuł wpłaty: imię i nazwisko |
My damy znac niestety w ostatniej chwili, bo jesli damy rade to pojawimy sie tylko na bonitacji.. Bonitacja jest w ostatni dzien?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A czy pola pod namioty nie zabraknie....:rock_3 |
Ja tylko chciałam lojalnie uprzedzić, że z powodu 30-lecia Waldka (w okolicach tych dni) zabieramy 5 litrów pyszniutkiej i słodziutkiej naleweczki wiśniowej - własnoręcznie przeze mnie zrobionej. Jeśli tylko jej nie wykradną podczas imprezy w tę sobotę :evil: Bo pijane wisienki to już dawno zeżarte... :roll:
Można się już ustawiać w kolejce 8) :rock_3 |
Quote:
|
pierwsza w kolejce!!! :twisted:
|
poniewasz bardzo dobrze pamietam przedroczny problem z naczyniami do picia piwa, jak mowila Gosia poznej "sam ma swoj" bede ze swoim wygranym duuuzym, litrowym, sklanym, kynologycznym pucharkem dla piwa :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Dylemat mam... do Białegostoku na wystawę czy do Późnej :confused2
Czy ktoś z Warszawy miałby dla mnie (i beagielki) miejsce w samochodzie? |
OK, mam juz u siebie przygotowana wstepna liste zgloszonych wlascicieli (61 osob z Polski, 21 z Niemiec, 7 z Holandii, 11 z Czech, 2 z Litwy, 2 ze Slowacji, a to dopiero poczatek).... Zamiast jednak publikowac nazwiska wrzucam liste zgloszonych przez Was wilczakow.... Jesli kogos pominelam to prosze o kontakt.... :rock_3
Akeenah Runar Waawanyanka Agar Morušový háj Akira Spirit of the Wolf Alfa Šedý chlup Ali Dębowa sfora Alistair Wolf z Peronówki Ameyiza Lobin de la Torre Amstel Dębowa sfora Anarchia Ľalinok Anomad Dębowa sfora Anubis shadow van ‘t Aelske Sluske April Dębowa sfora Aset Voodoo Wolf z Peronówki Carey Šedý chlup Crest Wilk z Polskiego dworu Bajan Spirit of the Wolf Bakhira Bijou Grey Diamond Baloun Galicyjski Wilk Balrog z Peronówki Beau Stella Grey Diamond Bengie z Uher Beriet Baaj Galicyjski Wilk Berta z Vlčí chaloupky Blitz Galicyjski Wilk Botis z Peronówki Brenda z Věrné smečky Carmen spod Ďumbiera Cora z Hvozdecké kotliny Czambor z Vlčího dubu Dacota Spirit of the Wolf Daimon z Peronówki Dany Šedý chlup Dewi z Peronówki Divo Spirit of the Wolf Draco z Peronówki Eligo z Peronówki Ema z Vlčí chaloupky Eury z Peronówki Eowyn Spirit of the Wolf Farna Zlata Palz Freyr z Peronówki Garuda z Peronówki Geryon z Peronówki Hammar z Peronówki Hathor Bora z Peronówki Harmonia Eden severu Helena Oskár Dór Honey z Ponického dvora Ibona Radov dvor Idun Imbus z Peronówki Ilmarinen Girios dvasia Iowa Eden severu Ishtar z Peronówki Jaberwock z Peronówki Jadiel z Peronówki Jecer Ha'ra z Peronówki Jolly z Molu Es Jotun z Peronówki Juvart z Peronówki Kali Radov dvor Karcharoth z Peronówki Kasdeya z Peronówki K-lee z Peronówki Kokb'ael Tajga z Peronówki Labal z Peronówki Lahatiel Girios dvasia Laudaj Girios dvasia Lilith Girios dvasia Lorelei z Peronówki Lupian Urzo Girios dvasia Mallory Silver power Medi Silver power Merry Bell z Molu Es Myla Crying Wolf Nancy Šedá eminence Ossa Eden severu Paige Eden severu Phylax Paco van de Ursidae-Stee Quicky od Úhoště Scarlet Eden severu Tasja Eden severu Trewis Eden severu Trummy Eden severu Tycho Leon od Úhoště U'Tala z molu es Walkiria Girios dvasia |
Tak się zastanawiam... I musiałabym to jeszcze z Waldkiem uzgodnić... Ale może wzięlibyśmy naszą kosę spalinową ? :rock_3
|
Quote:
Dla reszty mamy kawal "cywilizowanej" ostrzyzonej laki... 8) |
Margo, do listy możesz dopisać Kanti Radov dvor
|
Margo, masz rację - i chodzi raczej o zbyt duże gabaryty (długość), byłby kłopot z transportem. To chyba nie był dobry pomysł... :roll:
|
wow! lista robi wrażenie :-) Żałuję, ze w tym roku nie możemy przyjechać do Późnej - czekamy na wyźrebienie klaczy, więc mamy pełną końcentrację przez miesiąc czasu ;-) A spotkanie w Peronówce przypada na 10 dni przed terminem. Już teraz życzymy pięknej pogody i dobrej zabawy, czekamy na relację i zdjęcia. Pozdrówki dla wszystkich właścicieli i wilczaków!
|
Kosa spalinowa jest na miejscu... raczej chodzi o wielkosc tego placu - kosa byloby ciezko, ale namioty da sie rozbic..
Co do oplat za dzieci: do lat 9 za darmo 9-15lat placa 50% >15lat to juz prawie dorosli ;) |
nas Margo wykresl na razie z listy, bo naprawde jesli sie pojawimy to jedynie na bonitacji,a i to stoi teraz pod wielkim znakiem zapytania z powodu zdrowia tak wiec i Ishtar i Kala na razie niech nie widnieja na liscie
|
alakra szkoda, że Was nie będzie :( (chociaż obecne na spotkaniu szczeniaczki nie będą pewnie z tego powodu rozpaczać ;-))
Kciuki za klacz i źrebaczka, żeby zdrowy się urodził! |
Dopiszcie mnie i Grejs i mojego ojca, sorry ze na ostatnią chwile ale dość zajęty byłem ostatnio, przelew wyśle pod wieczór :) i wtedy dam znać czy zabieram oprócz ojca kogoś jeszcze :)
|
Tylko jedno male pytanie : Kto bede sedzowac Memorial Hokiego? 90 psow jest za duzo dla jednego sedza. :D Daiva, liczim ciebie i Marcelu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Dopisuje do listy jeszcze Irris :)
|
Quote:
to juz nie mam sil zeby nie zgodzi cie z tym :) ok jednym z sedziow bede ja :) i poprose o ....pieknego asystenta :), ktory mi piwo by przyniosywal i pomagal ....:twisted: moze sa chetni :rock_3 |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
No i dobijamy do 90 zgloszonych CzW.... :rock_3
A oto nowa lista: Akeenah Runar Waawanyanka Ashwanga Mei Waawanyanka Agar Morušový háj Akira Spirit of the Wolf Alfa Šedý chlup Ali Dębowa sfora Alistair Wolf z Peronówki Ameyiza Lobin de la Torre Amstel Dębowa sfora Anarchia Ľalinok Anomad Dębowa sfora Anubis shadow van ‘t Aelske Sluske April Dębowa sfora Aset Voodoo Wolf z Peronówki Avari Jantarowa Wataha Carey Šedý chlup Crest Wilk z Polskiego dworu Bajan Spirit of the Wolf Bakhira Bijou Grey Diamond Baloun Galicyjski Wilk Balrog z Peronówki Beau Stella Grey Diamond Bengie z Uher Beriet Baaj Galicyjski Wilk Berta z Vlčí chaloupky Blitz Galicyjski Wilk Botis z Peronówki Brenda z Věrné smečky Calu Carmen spod Ďumbiera Cora z Hvozdecké kotliny Czambor z Vlčího dubu Dacota Spirit of the Wolf Daimon z Peronówki Dany Šedý chlup Dat Šedý chlup Dewi z Peronówki Divo Spirit of the Wolf Dračice Darlin z Věrné smečky Draco z Peronówki Eligo z Peronówki Ema z Vlčí chaloupky Eury z Peronówki Eowyn Spirit of the Wolf Farna Zlata Palz Freyr z Peronówki Gejša z Vlčí chaloupky Garuda z Peronówki Geryon z Peronówki Gwaihir z Peronówki Hammar z Peronówki Hathor Bora z Peronówki Harmonia Eden severu Helena Oskár Dór Honey z Ponického dvora Ibona Radov dvor Idun Imbus z Peronówki Ilmarinen Girios dvasia Iowa Eden severu Irris Kollárov dvor Jaberwock z Peronówki Jadiel z Peronówki Jecer Ha'ra z Peronówki Jolly z Molu Es Jotun z Peronówki Jurba z Peronówki Juvart z Peronówki Kanti Radov dvor Karcharoth z Peronówki Kasdeya z Peronówki K-lee z Peronówki Kokb'ael Tajga z Peronówki Labal z Peronówki Lahatiel Girios dvasia Laudaj Girios dvasia Lilith Girios dvasia Lorelei z Peronówki Lupian Urzo Girios dvasia Maja Silver power Magri Silver power Mallory Silver power Medi Silver power Merry Bell z Molu Es Myla Crying Wolf Nancy Šedá eminence Ossa Eden severu Paige Eden severu Phylax Paco van de Ursidae-Stee Quicky od Úhoště Scarlet Eden severu Tasja Eden severu Tlapka z Molu Es Trewis Eden severu Trummy Eden severu Tycho Leon od Úhoště U'Tala z molu es |
Stawka... zapiera dech w piersiach! Nas oczywiście nie będzie, ale wszystkim życzymy super zabawy! I czekamy na duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek.............. :))
|
My zrobimy co w naszej mocy.. choć w tajemnicy przyznam, że już druga okazja do spotkania z mamusią Ishtarki się pojawia,moze nie z cala familia, ale... ;) Jednak okazji bonitacji przed porodem już raczej nie będzie.. Tak wiec zrobimy co w naszej mocy.
Aguś Ty to z Vargiem wystawe podbijac bedziecie ;>? |
Zwolniły mi się 2 miejsca z Warszawy do Późnej. Kto się łapie?
|
Shaluka- Varg jest zapisany na wystawę i opłacony, ale czy pojedziemy.... nie wiem! Troche mi się plany pomieszały i nawet tego nie jestem pewna :). Ale mam nadzieję, że tak.
|
Agnieszka to powodzenia, trzymamy kciuki.
LukLukas ale wy to pewnie jedziecie już przed piatkiem.. P.S. Jesli ktos sie bedzie wybieral w sobote.. i mial wolne miejsca.. to my byśmy tak cichutko sie zglosili na chetnych |
Wyjezdzamy w Piątek wczesnym rankiem więc jak komuś pasuje to zapraszam.
|
Quote:
Sorrki, zmiana planów. Wyjedziemy już w Czwartek w nocy. Nocą lepiej mi się jeździ no i nie ma tak dużego ruchu na naszych pięknych drogach. |
Czy z Warszawy są chętni, aby zabrać się do Późnej?
|
Ja przyjade pierwszy raz i już sie nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że mój pies nie zgupieje jak zobaczy tyle wilczaków. Będe całą drogę do Późnej prosił Ewę aby mu to tłumaczyła. Więc do zobaczenia jutro wieczorem.
|
My byśmy się pojawili gdyby ktoś w drogę powrotną podrzucił nas ( mnie, Tymusia-w brzuszku, Ish i Kale) gdzies niedaleko Piotrkowa Tryb. lub do Wrocławia..
|
Mam nadzieje, ze wszystki pilno caly rok trenowali na zawod i zobaczyme doskonale rezultaty psow i przewodnikow :D.
Do zabaczenia jutro wieczorem v Późnie |
Lepiej późno do Później niż wcale, a więc Enfys z 4 osobową obstawą zamelduje się w sobotę:)
|
Ja też sięchyba w sobote zamelduje ewentualnie w nocy dziś - mam w łodzi jeszcze pare drobiazgów do załatwienia niestety, które to mi dosyć niespodziewanie wynikły, więc albo wyjadę w nocy albo wyjadę o 5 rano czyli prawie w nocy :)
|
komunikat z pola walki: jest juz miedzynarodowa ekipa, delikatnie ponad 30 osob i wciaz ktos przyjezdza..
|
A my już zaplanowana cala podroz, wybrany pociag, wszystko zaplanowane.. I na koniec dostaje zawiadomienie z policji, ze musze byc w najblizszych na miejscu, bo bedzie przeprowadzone dodatkowe przesluchanie i musze pojechac jeszcze na dodatkowe badania, by wrazie rozprawy sadowej oraz odszkodowania.. Ech szkoda gadac..
W dodatku dla bezpieczenstwa malego dalsze podróze, wszczegolnosci na konce swiata;) zabronione :(:(:( No i sie nie pojawimy, załamka... |
My również się nie pojawimy. Nie chce też ryzykować, Freyr co jakiś czas ciągle ma problemy żołądkowe, nie chce by znowu coś złapała. Poza tym ona, by dostała na głowe na wózku wśród tylu psów. Tym razem nie chce ryzykować.
|
Planowałem wpaść i poznać całą rzeszę włascicieli i psiaków, niestety kampania wrześniowa na uczelnie skutecznie uniemożliwiła mi przyjazd.:x Oby za rok... . Dlatego liczę na obszerną relację ze spotkania.:) Do zobaczenia na wystawach. Pozdrawiam!
|
A my już niestety w drodze powrotnej :-( ale cóz, trzeba...
Spotkanie było (jest) obłedne, jestem pod ogromnym wrażeniem :p Bardzo, bardzo nam się podobało :) Zostawiłam Przemkowi płytkę ze 118 zdj., jakie zrobiłam - już Przemek będzie wiedział, co z nią zrobić :rock_3 Ale co to jest w porównaniu do ilości zrobionej przez Kaśkę Szaloną ... 8) :lol: Pozdrawiam wszystkich ponownie spotkanych znajomych i tych nowo poznanych. Tradycyjnie nie pamiętam wielu imion lub nie wiążę z nickiem na forum, wybaczcie... :oops: PS. Matko, jak ja się wczoraj obżarłam tymi pysznościami... :oops: |
A my już w domu :( tak było fajnie jak nie wiem Dziękujemy wszystkim bawiliśmy się świetnie Szczególne podziękowania organizatorom ;-)
Jedzenie fakt było Super a to ciasto dzisiaj rano mmmmmmmmmmm palce lizać zresztą wszystko było dobre trudno by wymieniać. Zdjęć mamy mało i takie sobie :cry: nie było czasu robić :lol: Mamy nadzieje że za rok znowu będzie nam dane się spotkać :) |
my tez juz w domu.
Bylo suuuuper, jak zwykle. Margo, Przemku dzieki! Podziekujcie tez mamie :) |
My tez już w domu... Bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie i tak serdeczną gościnę!!! Było super! :lol:
Na jakiś czas się odmeldowuję ze oczywistych powodów w myśl zasady, ze są rzeczy ważne i WAŻNIEJSZE! :lol::lol: |
aha, Kasia od Magri-mam Twoj dres.
Margo-Grzes myslac, ze spiwor jest moj, wzial i spakowal... :p Ale za to zostawilamu Was szampon do wlosow :) Mam duze motywacje, zeby odwiedzic jak najszybciej... :) |
Haha, ja też już w domu;) Na spotkaniu było baaardzo fajnie! Szkoda tylko, że tak krótko trwało, ale cóż - jutro do szkoły...:( Ze zdjęciami tak jak u Anety - nie było czasu robić;) Jeszcze raz dziękuję wszystkim ze tak miłe spotkanko:)
PS. piszę dopiero teraz, bo mi się wolfdog włączyć nie chciał:) |
Jeśli chodzi o zdjęcia, to spokojnie - szastin narobiła ich za wszystkich... :twisted: :lol:
My także ogromnie dziękujemy za super atmosferę, jaką wszyscy stworzyliście na tym spotkaniu, a przede wszystkim za ogromny trud organizatorów i wszystkich pomocników ! Aż się chce ponownie jakiegoś spotkania, aby się z Wami spotkać :p |
Ja już też w domku, dziękuję wszystkim za spotkanie, przede wszystkim wieelkie podziękowania dla organizatorów! Do zobaczenia następnym razem.
|
Margo, Przemku - dzięki! :)
Tym wszystkim, którzy pomagali szykować jedzenie - dzięki. Dzięki za wsparcie przy przeglądzie :D |
Spotkanie rewelacyjne, świetni ludzie, pyszne jedzonko (zdobyłam przepisy!! ) na kazdym kroku było widać ogrom pracy jaki Margo, Przemek i wszyscy pomagający włozyli w to spotkanie.Cieszę sie że mogłam tam być i spotkać się z Wami wszystkimi.
|
Dotarliśmy do domku o 1 w nocy, żal było wyjeżdżać... ;)
K-lee była rano na spacerze z Czamborem i do teraz nieprzerwanie śpi :) Dodam też, że nie je, tylko wydala :twisted: Bardzo dziękujemy wszystkim obecnym, w szczególności Mamie, Margo i Przemkowi. Poza tym wszystkim za specjały (sushi było cuuudne!!!!), za pomoc, wsparcie, dobre słowa i świetną zabawę :) Wreszcie kilka osób kojarzę z nickami :) Od teraz co roku, spotkanie w Późnej obowiązkowe!!! Choćby się waliło, paliło... :rock_3 Achhh... i namiotu następnym razem nie bierzemy, za to poprosimy dożywotnią rezerwację spania na sianie :) |
Fotki, fotki, fotki... :rock_3
|
http://s311.photobucket.com/albums/k.../Pozna%202008/
Zdjęcia wciąż się dodają - głównie Baaj i Blitz |
Ja również wszystkim dziękuje. Bez was to by tam takiej atmosfery nie było. Margo, Przemek odwaliliście kawał dobrej roboty. Kurde dziś nie usnę bo mi się cały czas ten zastawiony stół śni, Kacha i nalewki. :) Normalnie to był najwspanialszy weekend zarówno dla mnie jak i psiaka. On poprostu jest padniety i cały czas tęskni. Zdjęc mam ze 400 to przekaże Przemkowi i przypominam wszystkim o klubie. Pozdrawiam.
|
My dopiero zlądowaliśmy w domu, Hammar całą drogę osypiał i robi to nadal.
Oczywiście wielkie dzięki w stronę Margo i Przemka, no i myślę że jeszcze większe należą się ich mamie, którą widać tylko czasami a pracuje w kuchni, żebyśmy my mogli jeść pyszności, pić i bawić się do woli . My już czekamy na przyszłoroczne spotkanie |
Ale było :ylsuper:ylsuper:beerchug2:beerchug2:ffod:ffod:bee r:drinka:drinka
dzięki wszystkim za zaj.. zabawę :sweetCyberM |
|
Dotarlismy wczoraj w nocy do domu!! Imbus jest padnięty - my też:)
WIELKIE Dzięki MARGO, PRZEMKOWI I ICH MAMIE ULI!!! I wielkie dzieki tym którzy przyjechali - pamiettajmy o klubie. |
My jeszcze sie nie otrzasnelismy ;) a porzadki po spotkaniu pewnie wyklucza nas jeszcze na kilka dni z bardziej aktywnego uczestnictwa na forum. Dzieki wszystkim za przybycie i za pomoc. Fotki sa, czekaja na dodanie, moze juz za chwileczke, juz za momencik ... ;)
|
Tylko dodaje jedno zdjecie:
Takie buty bedą obowiązywać na wystawach:) http://img222.imageshack.us/img222/1862/dscf1135vf9.jpg |
Ja nie mogłem spać bo cały czas śniły mi sie te zastawione stoły, nalewki i Kacha. Dzięki za zdjęcie dnia jest super. Pozdrawiam. Strona do klubu jest już gotowa więc myśle, ze dziś wieczorem powinny pojawić się już informacje. :)
|
|
Link widać trzeba sobie skopiować, bo z jakiegoś powodu się przełamał, a nie powinien :/
|
No już troszkę zdjęć jest, fajnie :p
Chciałam Wam jeszcze cichutko powiedzieć, że zrobiłam Przemkowi TAKIE zdjęcie, że normalnie ...aż ślinka cieknie :oops: ;-) ;-) Jak go nie wstawi do galerii, to sama je tu pokażę :twisted: |
O filmik już się wyświetla w poście, a wczesniej nie chciał, hmmm...
|
Quote:
|
My również serdecznie dziękujemy za spotkanie, miło było znów was zobaczyć, niektórych poznać! Szczególnie Ronę, która myślę że może mieć teraz mega problem, zresztą jak Kasia Imbuskowa i Aneta z Krzysiem ;-)
Było super, jedzenie pyyyyycha :shock:, na sianie ciepło i wyspać się można... Szkoda, że musieliśmy wracać tak wcześnie. Psiaki też zadowolone szczególnie z dłuuuuugich spacerów i kąpieli, były tak zmęczone, że nawet Licho w drodze powrotnej zasnęło :twisted: P.S. Manu masz piękne stadko :p |
No pięknie... Aneta, to ja się na Ciebie natykam na coraz to różnych forach (kocim, końskim), a na spotkaniu Cię przegapiłam :shock: Choć możliwe, że gadałyśmy, tylko ja nie wiem, że to Ty :roll: ;-)
|
Quote:
|
Bonitowaliśmy nie tylko wilczaki ale i:
http://img294.imageshack.us/img294/8052/dscf1098hf2.jpg |
Quote:
|
Ale po lewej, stojąc naprzeciwko płotu, tak ? Bo po prawej to był evikzegar. To coś kojarzę, choć chyba bym Was nie rozpoznała teraz... :roll:
|
Tak, po prawej był Evikzegar i my ;)
|
Po prawej "K-lee fornija"... :lol:
A my po lewej. |
Quote:
Nie nie teraz poprawna pisownia to Kali california. :))) Po prawej byliśmy my, a Aneta na końcu płotu. |
Hi hi... na końcu płotu to była April a nie ja... :lol:
|
Quote:
Tam to ja wzrokiem nie sięgam. :) |
Special Thanx :Rose to Margo & Przemek for the Great Weekend.
And Thank you all, for the sociabillity 8). Groette Martine. |
Gia też dobrze kojarzę... :-)
Załadowałam swoje zdjęcia do galerii (bo jednak Przemek otrzymał ich i tak dosyć, ja to jednak szybciej załatwiłam) - ale Margo lub Przemek tak je skutecznie zaszufladkowali, że nie wszystkie mogę znaleźć teraz... :roll: :lol: Lub jeszcze ciągle są w fazie akceptowania. |
|
All times are GMT +2. The time now is 06:10. |