![]() |
Mapa hodowli i wilczaków
Dość często padają pytania o hodowle znajdujące się w pobliżu miejsca zamieszkania, czy też wilczaki, jakie można spotkać w okolicy. Postanowiłem wieć założyć mapę na Google Maps. Na razie są tam zaznaczone tylko hodowle, ale wkrótce planuję też wpisanie poszczególnych wilczaków, byśmy mieli lepszy obraz, jak to wygląda. :)
Link do mapy: Google maps |
Bardzo dobry pomysł :thumbs
|
Świetny pomysł! Można by gdzieś przykleić, żeby zawsze łatwo było odszukać.
|
Super sprawa faktycznie fajnie by było gdyby była zawsze widoczna gdzieś na wd
|
:cool3 Przemek myśli za nas wszystkich (mówie o hodowcach ;) )
|
Rewelacyjny pomysł!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
Pytania o hodowle i możliwość spotkań z wilczakami w konkretnej okolicy powtarzają się praktycznie w każdym @ jaki do nas dociera. Teraz spokojnie zainteresowanych można odesłać do mapki. Super sprawa! |
Pomysł świetny, jak najbardziej popieram i cieszę się że ktoś za mnie myśli.
Pozdrawiam Bożena |
Świetny pomysł. :-)
|
Teraz tylko czekac, az pojawia sie tam takze wlasciciele i mapa psow... :rock_3
|
Quote:
|
Quote:
|
Jeszcze jedno - w chwili obecnej psy zostana dodane do miast... Istnieje mozliwosc dodania linku do konkretnej lokacji - np. w Warszawie do ulicy, a nawet numeru domu... Ale to JEDYNIE wtedy, gdy ktos sam bedzie chcial i wyrazi na to zgode tutaj na forum...
|
Gotowe - na mapie nie zostaly jednak uwzglednione nastepiujace psy:
Igroove l'Amico del Lupo Baloun Galicyjski Wilk Batoh Galicyjski Wilk Lofni Girios dvasia Lupian Urzo Girios dvasia (nie jest znane ich miejsce zamieszkania) |
Przy okazji mój nowy adres
93-463 Łódź Jubileuszowa 52. Można dodawać do woli |
Przemek, super! :))
Do nas mozesz spokojnie dodac adres ul. Zielona 35, 16-030 Supraśl |
Aha, no i dziękujemy :))
|
Super pomysł z tą mapą;) Nasz dokładny adres ul. Chabrowa 3
|
Krótka 9/4
56-416 Twardogóra ;) |
Przemku
Zmieniliśmy /Ynk i Leśniczyna/ adres zamieszkania. Wołek: Demolka czyli Dena spod Ďumbiera Wejherowo ul.Sikorskiego 162E/139 T:+48-58-660-9995 Dane do podawania publicznie dostępne :-) A na mapie masz wstawioną Gdynię, tam już nas ni ma. Ciepłe pozdrowienia - Ynk |
To Wy w ogole zyjecie ??????????? No matko jedyna... :shock:
:lol: |
Quote:
Wiele spraw, wiele okoliczności. I własnie dlatego ciągle knujemy, jak by zrobić by tak by mieć więcej czasu na własne sprawy. Decyzja zapadła. Wyprowadzamy się na wieś. Wstępny azymut -> Bory Tucholskie. Tam nasze psy i my wreszcie mielibyśmy więcej czasu dla siebie. Ale wszystkich bliskich mocno przytulamy i pozdrawiamy. A Przemka z góry przepraszamy że bedzie musiał jeszcze raz zmieniac nasz adres :-) Ale to jeszcze nie teraz, trzeba posprzatać i przygotować nową norę... ;-) |
No prosze.. szerokie wody Wam zbrzydły ? ;) Mieciutkie gniazdko w Borach Tucholskich sobie bedziecie wic? Zacne okolice, zazdroscimy ;)
Ale to NIE USPRAWIEDLIWIA Waszej nieobecnosc;P Usciski dla Was ;) |
OK, mapka jest ponownie zaktualizowana.... :rock_3
Brakuje nam jeszcze nastepujacych psow: Igroove l'Amico del Lupo Baloun Galicyjski Wilk Batoh Galicyjski Wilk |
wow, to ja nawet nie wiedzialam, ze mamy psa z Wloch :shock:
|
Baloun Galicyjski Wilk - Tczew
Batoch Galicyjski Wilk - Nowy Sącz |
A moja Eresia???
|
PARD z Peronówki - aktualnie Łódź, docelowo Błeszno :)
|
Mapa dosc nieaktualna juz 8)
Mozna samemu wprowadzac zmiany? Jak nie, to nas mozna przetransportowac do Gdanska. Mysle, ze na 99% juz dozywotnio. |
Quote:
na tej można, ale tu chyba trzeba mieć wilczaka typowo ze Słowacji lub Czech - jakoś tak, to było....... |
No Polska mapa to to nie jest...
|
Quote:
|
Heh... no nie jest z tym moim położeniem znowu aż tak tragicznie, jak mogłoby się pozornie na pierwszy rzut oka wydawać, gdyż o zaledwie godzinę dłużej (tzn. średnio 4,5 h), niż do Późnej, jechałbym od siebie do Wielkiej Wsi (niby trasa dwa razy dłuższa, ale dzięki E30 znacznie szybsza), także równie interesującą alternatywę w postaci hodowli "Braterstwo wilczaków" bym w razie czego miał (zakładając oczywiście, że zarówno Pani Małgosia, jak i Pan Daniel przez najbliższą dekadę nie postanowią zmienić swojego miejsca zamieszkania i osiąść na stałe gdzieś bardziej w głębi kraju).
|
Skąd jesteś dokładnie?
My bardzo liczymy, że w końcu pojawią się wilczaki w zachodniopomorskim bo tu straszna posucha... Nasza jedna sztuka i chyba jeszcze jeden jest ale taki nie udzielający się, więc nawet się nie ma jak spotkać... Co do podróży po psa- ja do Peronówy jechałam prawie 5 godzin- wzdłuż granicy jedzie się najlepiej i najwygodniej. Pozdrawiam! P.S. Gdybyś miał ochotę to zapraszamy do nas na wspólny spacer :) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Byłam w Barlinku kiedyś na warsztatach artystycznych. Lepiłam różne dziwactwa z gliny. Pamiętam, że to piękne, malownicze miasteczko, bardzo dobrze zachowane po wojnie- macie kamienne rynsztoki, mury obronne i dziewczynkę z gąskami na ryneczku :)
Pozdrawiam! |
Quote:
|
Heh, ja po wilczaka to bym nawet na koniec świata pojechała ;) :p
|
Co Wy na to, żeby jakoś zaktualizować tę mapę? :rock_3
|
Nowa hodowla
Witam serdecznie.
Bardzo proszę o dodanie do mapy hodowli nowo zarejestrowaną Hodowle Wataha z Brzozowego Sadu zarejestrowaną w Związku Kynologicznym w Polsce /accorde F.C.I. 4971/W z dnia 12. 08.2014.,/accorde F.C.I. 664/14 ; Elżbieta Czaja 46-100 Namysłów Brzozowiec 93 ; woj. opolskie Pozdrowienia Baja Leśny Kamrat |
Quote:
Obawiam się, że napisanie tego tutaj nie wystarczy. Nie jest to moja złośliwość, tylko bazowanie na doświadczeniu :) |
Quote:
|
Quote:
Dane powinno się odświeżać po aktualizacjach, które nie są robione aktualnie. Jak na głównej stronie wchodzisz w zakładkę "baza danych" to pod paskiem, w który można wpisywać imię psa, nazwę hodowli widnieje data ostatniej aktualizacji. Rządzi administrator, a raczej administratorka i to do niej najlepiej przesyłać wszystkie informacje - ewentualnie możesz je wysłać prywatną wiadomością do mnie a ja prześlę dalej :) |
|
All times are GMT +2. The time now is 11:30. |