![]() |
Gruodzio CACIB
Siu metu gruodzio menesio CACIB bus paskutine metu paroda :)
tai kas gi juose dalyvaus? kol kas zinomi sie sunys: suniukai-Inukami, I'Hakoru, Iarila, Imija jaunimas-Idun Imbus, Juvart, Jurba, Ishtar, Jaberwock, Raps, Alpestre, pereinama-Geryon, Walkiria atvira-Eligo, Jolly chempionu- Balrog, Harmonia kol kas kiek man zinoma yra tiek sunu. klausimelis saviskiu :) kas galit priglobt vienai nakciai musu svecius ir mane bename Vilniuje? pazadam but geri, mandagus ir nesugrauzt namu :) zada buti-Peronai-du asmenys, Imbusai-du asmenys, Jaber-1-2 asmenys, Ishtar-1-2 asmenys, as ir mano du sunys, ir dar musu juodoji meile-Deima su Kiri. |
Quote:
|
Šiaip tai Bruknė reginta į atvirą. Aš ir vėl kartojuosi, bet sakei, kad paskambinsi R. Kazlauskaitei dėl diplomų. Tai nebežinau, ar man verta dabar skambint į VŠMB ir prašyt perrašyt į pereinamą, ar tikėtis, kad dar galėsim ir darbinėje sudalyvaut :roll:
Vike, atvažiuoji dirbt ringe? :beer ;) |
Quote:
|
Quote:
Tai gal juos išduos tarkim per porą savaičių :roll: Noriu į darbinę :bigcry2 |
Vaiva, ryt, kai pasiilsėsiu ir išsimiegosiu pasiskambinsiu dėl asistentavimo :sleeping bet šiaip vistiek atvarysiu, jei ir nedirbsiu :beerchug2 ;)
|
Quote:
Smagi pramoga tos parodos :D |
gruodzio penkiolikta - sesiolikta dienomis..?..
|
Quote:
Asta aciu, duosim ka nors ramu ir gera :) o velniukus sau pasiliksim :) |
Auuu būsit? :)
O man vaidenas, ar WD šiek tiek pasikeitė šypsenėlės? :rock_3 |
vike, deja, bet ne....nors jau pradeda reikstis abstinencija ir poreikis susitikti su gauja.... :lol: bet man savaitgaliais reik grizt namo dirbt, o gu isvaziuoja kazkur....
p.s. jei kas labai netures kur detis, tai galesiu palikti savo barako raktus....vietos nedaug, bet gal kaip nors viena nakti....tik baraka rast nezinanciam irgi nera lengva.... :) |
Šeštadienį prie mūsų ringo minimas norvegas ir Nekrošienė. Kaži, katras bus? :roll:
Į kovą gal jau kas regintis planuojat? Įdomu bus pas Zizevskį sudalyvaut :) Mes varysim manau - gal jau į darbinę papulsim :D |
Įtariu, kad Nekrošienė.. :roll:
O man tai šiandien kaip tik skambino dėl sekretoriavimo gruodžio CACIB'uose, tai visgi tikiuosi, kad pavyks vilkšunių ringe, labai norėčiau.. :rock_3 gaila, kad nepaklausiau, kuris teisėjas bus vilkšuniams.. Dėl kovo kol kas pas mus neaiškumai šiokie tokie :) O beje, gal per gruodžio parodą pas ką nors atsirastų vieta Aistei ( buvo su manimi vilkšunių susitikime ir klubinėj) nakvynei? Ji būtų be šuns :) |
dalyviu sarasas:
sunys: mazyliai 1058 I'HAKORU GIRIOS DVASIA 1059 INUKAMI GIRIOS DVASIA jaunimas 1060 IDUN IMBUS Z PERONOWKI 1061 JABERWOCK Z PERONOWKI 1062 RAPS Z LITAVSKEJ KOTLINY pereinama 1063 GERYON Z PERONOWKI atvira 1064 ELIGO Z PERONOWKI cempionai 1065 BALROG Z PERONOWKI kales mazyliai 1066 IARILA GIRIOS DVASIA 1067 IMIJA GIRIOS DVASIA jaunimas 1068 ALPESTRE GALYCIJSKI WILK 1069 ISHTAR Z PERONOWKI 1070 JURBA Z PERONOWKI 1071 JUVART Z PERONOWKI pereinama 1072 WALKIRIA GIRIOS DVASIA atvira 1073 JOLLY Z MOLU ES cempionai 1074 HARMONIA EDEN SEVERU |
Na jau nebanaliai šunų, smaguma. Bruknė konkuruoja su Harka ir Jolly :roll: Labai įdomu bus... Kaži kaip ten teisėjui pasirodys. Arba teisėjai. Šiaip nesąmonė, kai lieka dvi savaitės iki TARPTAUTINĖS parodos, o vis dar neaišku, kas teisėjauja... Mums tai kas, ale žmonės iš Lenkijos trenksis...
Vike, nu labai norėčiau ir Aistę priimt, bet deja, jaučiu nepavyks :( Labai gaila :( P.S. Jei ką galim pas Audrą bandyt - 15 min nuo manęs. Arba tu galėsi dalintis su Aiste ta vieta tarp stalo ir lango pas mus :) |
Normaliai cia viskas :) Vike pasnekek su Auuu ji sake pas ja laisvai keletas asmenu telpa
|
Ištiesų mes ir ta viečiuke tarp stalo ir lango pasidalintumėm reikalui esant, gi tik kelios valandos :) o dėl Auuu, tai kaži kur tas bendrikas jos, jei toli, tai žinai, wolfin, nelabai lengva nusigaut bus ten kažkada, paskui vėl atgal į parodą, tuo labiau prastai orientuojantis Vilniuje :)
|
Quote:
|
Chm, matai net neįsivaizduoju kaip jį rast, o tuo labiau, kaip reiktų rast naktį, sudėtinga blyn :(
|
Quote:
|
Pasaulio pakrašty tas auuu barakas :)
|
Quote:
|
tiesa, ar bus vilku gruodzio pirmos parodoje..?..
|
Quote:
bus-eina mazieji I ir Brukne :) gal ir mes uz sirgalius, jei reiks kai ka atvezt :) |
Manęs tą savaitgalį nebus, taip kad į mūsų urvą Vaiva mergų gali prisigūst kiek telpa.:)
|
ech ir vel Vaiva bus tik su isivaizduojami draugu, ot neidomu
|
Nu nereikia, nereikia, ne taip jau ir blogai :p Taip kad mergaitės, welcome ;)
|
Vaiva, tavo dalyvavimo parodoje patvirtinimas ir numeriukai pas mane atkeliavo.
|
Nu nieko sau :shock: O taviškiai pas tave ar man pas save ieškot? :D Tai nieko, atsidalinsim parodoj.
Bet tai gerai kai saviems nukeliauja, o ne pas kokius nepažįstamus.... |
Maniškiai pas mane :lol:
|
visiems vilkams ir seimininkams geros ir lengvos parodos....laukiam ispudziu.... ;)
|
Na ir ko visi tokie tylūs po parodos :roll:
Mūsų linksmybės - turėjom išvažiuot paryčiui šeštadienį, bet kur jau, išvarėm prenktadienį tik prasidėjus vakarui, nes nebuvo ką veikt, nors puikiai suvokiam, kad nebus ką veikti ir Vilniuje tiek laiko naktį.. bet dar nepasiekus Vilniaus sužavėjo posukis su ženklu "Trakai - x km". Tik smagiai pasukus skambina Vaiva, liepia staigiai apsisukt ir važiuot pas juos su vyno buteliu :lol: Aišku, su paklaidžiojimais, bet randame, puikiai išsimiegu, ir ryte į parodą, darbas ringe, kai visada man turi taip pasisekt, kad abi dienas nekokios veislės pakliūna (išskyrus stafai). Aišku vilkų ringo aš nemačiau, tačiau labai labai džiaugiuosi Bruknės pasiekimais :) ;-) Apsipirkom antkaklių su Vaidilu, o daugiau lyg ir nieko gero parodoj.. Pirmą vakarą varėm į aikštelę su šunimis, buvo linksma ;-) Dėkui Rapsiko šeimynai už smagią nuotaiką ir visiems kitiems, žinoma :) Antrą vakarą, po parodos, pasėdėjom Baltuos drambliuos labai smagiai ;-) ir.. namo. Labai dėkui Vaivai su Vykiu už priėmimą :) P.S. kas matėt mano parodoj gautą varliną, tai jis terariume žyyymiai gražesnis :p ten kai matėt buvo šūds :lol: ir dar prisiminiau... nebuvo Vaidžio sesės :| |
Congratulations! For Daiva and Vaiva (Brukne's BOB):ylsuper
and for all "puppy class" - beauty kids ! Father is very proud :thumbs I'm waiting for photos.. please, show them :) Gaga & Cheo |
Thank you, Gaga, I am also waiting for the photos :p Not sure if we have any :roll:
|
na va, permeciau akimis rezultatus....pirma mintis: "neveltui gustinai buvo sunku nuspresti kuri jai grazesne: brukne ar harka..".. :)
saunuoliai visi!!!! laukiam nuotrauku.... ir vis dar ispudziu.... ko tais visi vilkeliu seimininkai labai jau tylus.... |
Aha, tylūs ir be nuotraukų :) Keistoka.
Asta, ar užreginai mažąją į kovą? Dalyvausim už GD veislyną? 8) |
Quote:
Tarėmės, kad Daiva užregistruos šeštadieniui. Daiva, kaip ten? 8) |
Asta viskas bus sutvarkyta
Vaiva foto kai kurios bus kai jas sssmok padarys |
Na tada puikuma. Debiutuosim veislynuose :)
|
|
Quote:
bet...grazu.... bet niekada mums vilku nebus per daug...!!!.. |
Ten dar Bruknė su Vaidžiu po laukus duodas ;-)
|
Sveiki gyvi (tikiuos! Taip seniai jau matyti!). Ar CACIBinės nuotaikos? Bandžiau pažiūrėti LKDe, kas iš lietuviškų CSV dalyvaus, ale... pavardžių daugumos nežinau! :? Tai ir likau nieko nepešusi. :roll: :lol: Tik Wolfin radau, kaip supratau, Asta su Jara dalyvaus. O daugiau kas? Wolfin, o tai ir Kuti neparodysi? O aš jau tikėjausi, kad pavyks tą padariūkštį pamatyti. O užsieninių CSV bus?
|
Nukas nedalyvaus.Kuriam laikui Nukas traukiasi is dalyvavimo parodose,del seimyniniu aplinkybiu :) Nukas su Justu ruosiasi vyresnio brolio vaidmeniui :) vasari laukiam seimos pagausejimo :)
|
OOoooOO!!! Sveikinam sveikinam!!! Abiem vaikinam sėkmingo ruošimosi šiam atsakingam vaidmeniui! :p
P.S. Jei Nukas jau buvo registruotas į parodą, tai gal atsirastų, kas galėtų pavaduoti šeimininkus ir išstatyti šunį? |
nu va issidave kur cia suo pakastas- Rii viso ko geriausio.
man rodos nebuvo registruotas as radau stai ka: Hako, Alpi, Jara Kuti gal paspoksot atvaziuos, nu ner ko jai po mazylius vaiksciot- as is vis parodas pradedu boikotuot, tai mane mazokai matysit :)- paprasciausiai pabodo |
Alpė bus!!! :happy
|
bet cia sestadieni, sekm kitokia sudetis, bus Rapsas ir gal dar kazkas, bet nebus sest. komplekto
|
Kaip nebus?Mes tai ir 6d ir sekmadierni busim:p
|
Quote:
|
A LKD neskelbs sąrašo, kada kokia veislė ir kuriame ringe bus? Ar jo dar biški palaukti reikia? :)
|
Guu, bus ringai ir laikai kelias dienas prieš parodą.. :)
Mes kaip visada pasikiaulinam.. :cry: visus metus sakėm, kad jau ką ką, bet gruodį tai būsim, bent jau pabendraut su visais, ir še tau.. prieš kelias savaites sužinojau, kad kaip tik tą savaitgalį nusimato Kalėdinė 'puota' :lol::lol: , taip kad mes ir vėl praleidžiam šią parodą.. Bet tai jūsų kaip mažai dalyvauja.. pilkų kvailelių daugėja, o dalyvių mažėja? :rock_3 Rii, sveikinam su greitu laiku pagausėsiančia šeimyna :) :tard |
Mes taip pat Rii sweikinam:p
Beje kas i Kauna sausio 24? |
Rita sveikinu :) Sveikatytes tau, stiprybes ir kantrybes su pagausesiancia seimyna :)
Mes tik sekmadieni dalyvaujam, tikrai gaila, kad musu mazeja. Dar lyg Brukne turetu dalyvauti, ar as klystu? Praeitus metu prisimenu, atrodo gruodis buvo vos ne visuotinis suvaziavimas :) Dabar visuotiniai suvaziavimai bus klubines turbut :) |
aha, klubines, nes ne vienas CACIB klubinei neprilygs :)
ASTA- sestadieni Jus, sestadieni einat- gi pas Ridarcikova :) |
Nu taip, sestadieni, o as ka parasiau 8):roll:
|
ei, ei, kur pasakojimai, kaip sekėsi parodoje šį savaitgalį? :)
|
Tai va 6dieni mum pasiseke labai musu Kako gavo Cac, Cacib, ir bob.:pPasimatem su broliais seses dededem ir tetom;-)
O vat 7dieni gavo lb gerai nors tikejausiu kad diskvalifikuos mus nes Kako ten sokius pokius dare ir dainavo:evil: Tai suns nei apziurejo nei ka.Manau dauguma zino kokius sokius per paroda daro patinai:lol:Panasei kaip Vaidis ir Gierka... Labai jau Kako bijo vyru....Teks mokintis kad nebijotu:roll: |
Mes irgi epizodiskai pasirodem parodoje, Majukas spejo su Rapsu apsikandzioti, vos atnarpliojom pavadzius ir sunis, be to dar susitikom grazuoli Ivju, kuris labai rode demesi Majukui vis kepsteldamas su koja per nosi.Taip pat matemes su labai draugiskai nusiteikusiomis Kuti ir Alpe.Tik va seses Bruknes ir nepamatem, tai Majukas labai sielojosi, gryzo namo kaip zeme pardavusi.O siaip paroda Majukui patiko,gavo nauja antkakli ir jaucio "pagaliuka",tai is tos laimes pridirbo didele kruva 3 sales vidury (zinant Majuko silpnus nervus tai labai nenustebome:)).
|
Mum buvo labai smalsu kaip elegsis musu "proto virshune" po ilgos pertraukos... Juk net su savo mylimiausiu broliuku nuo vasaros nesimate:) rezultatas buvo labai prognozuojamas - aiskintusi iki paskutiniuju kas lyderis...:))) is broliuku tai tik su Lari galime ramiai draugauti:))) o Maja buvo tikra ideja fiks po to, kai susitiko:))) mergino kaip tik mokejo:))) kaip bebutu - visi vienoj kruvoj pasedejome kavinukeje Litexpo - Lari, Rapsas, Jara, Alpe, Kuti, Ivju ir Hako:) Ivju nuo ispudziu labai ilgai miegojo po parodos - tiek giminaiciu pamatyti vienu metu tikrai ne juokas:)))
|
Ir aš ten buvau, Kuti už gaurų tampiau, pirštus jos pavadį laikydama treniravau, Alpę mylavau ir jos su Jara prausiama buvau :) ir va tokiom akim :shock: į tą milžiną, vardu Ivju, žiūrėjau. Mažylio vardo ir norėdamas jam nepriklijuosi jau. Natalija, gal matavote, koks jo aukštis? Ir va dar Larį pirmą kartą pamačiau, tai patiko, kaip jis tarp burzgaliojančių Rapso ir Hako bei Ivju lindo ir, rodos, sakė "Chebra, nu baikit, kam jūs taip." ir kuriam nors ant snukio lept leteną dėjo. Bet snukutis tai nenusakomas jo..:). Smagu buvo visus pamatyti, pabendrauti, su kai kuriais ir susipažinti. Kada vėl bus susibūrimas? :rock_3
|
Laris tikras Taikos misionierius:) pagaliau turiu nuotraukas is susitikimo rugpjucio menesi - tai pasistengsiu patalpinti jas Lario direktorijoje ( Arunas tikiuosi nepriestarautu:) ) vienas foto su Lari ir Julija (mazaja seiminike ) tikrai magiskas:) - Cheitano seimininku pagautas kadras:) O Ivju matavome vasara paskutini karta - atrodo 69-70, tiesa sakant sunku mums ir nustatyti tiksliai - reikia zinoti tiksliai kaip matuoti:) man tik atrodo, kad Nukas aukstesnis siek tiek, bent vizualiai:)))
|
All times are GMT +2. The time now is 18:07. |