Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Susitikimai ir kelionės (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=148)
-   -   I CSV klubine paroda, bonitacija, SVP 1 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5913)

wolfin 10-05-2007 10:18

I CSV klubine paroda, bonitacija, SVP 1

s.m. rugsejo 7-10 dienomis organizuojamas II CSV susitikimas Lietuvoje, I CSV klubine paroda, I bonitacija ir SVP 1 begimas 40 km.
Teisejauti pasiruoses pats Oskar Dora, tad startuojam labai rimtai ir su paciu geriausiu ekspertu.

Klubo istatai tvirtinami pas jurista, tad si menesi turetumem jau pradet oficialiai gyvuoti. :)

vike 10-05-2007 10:28

Na čia tai ir žado netekau.. Keturias dienas nori pasakyt visi būsim?.. O tai gal jau žinai kur viskas turėtų vykti?

wolfin 10-05-2007 10:48

zado be zado, ot apsimetineji, kad nieko nezinai :cheesy:
penkt kas nori tas renkasi, sestadieni bonitacija, sekmadieni parodos, pirmadieni begimas. aisku dar tai gali keistis, nes noretumem begima daryt sestadieni,
taciau kas kaip susidelios dar matysim.
o vyktu (bent jau dabar planuojama) Kernaveje

auuuu 10-05-2007 10:48

valiooooo..!!!!!!!.. :D

wolfin 10-05-2007 10:50

valiooo bus kam dirbt, as cia manau entuziazmas is noro padeti rengti :)
Quote:

Originally Posted by auuuu
valiooooo..!!!!!!!.. :D

auuuu 10-05-2007 10:51

ko tik nepadarysi del vilku... ;)

vike 10-05-2007 10:54

Nu gražu, sak apsimetinėju.. Aš kažkokius tik planus girdėjau, kad Kernavėj.. ir pirmą kart girdžiu, kad rimtai reiks pirmadienį būt ten..nors mes su Vaidilka Kernavėj norėtumėm ir ilgiau pasilikt, jei tik ne mokslai...mm.. O kaip kitiems darbai pirmadienį, ar gal nedarbo diena bus? :roll: :mrgreen:
Bėgimas būtų geriau ištiesų šeštadienį, nes jei pirmadienį, tai aš nebepatempsiu po toookio savaitgalio :mrgreen: o ir Vaidis kai išsisiunta su šunimis jis dar parą man miega namie.. tai koks dar bėgimas. Nors aišku, kaip bus taip ir gerai :wink:

wolfin 10-05-2007 11:04

as irgi del to, noreciau daryt sestadieni, tik matai kai kas sako, kad po begimo sunys gali slubuot, tada parodoje gaus prastesni ivertinima ir t.t.t
bet jauciu-darysim sestadieni, nes kiek ten to begimo parodoje :)

Saulius 10-05-2007 12:24

Mes su Majuku aktyviai begima treniruojames.Per diena vidutiniskai nubegam: ryte 2-3 km ir vakare 5-7 km. Manyciau suspesim issitreniruoti ir ant 40 km (cia man jau sunkiau bus).

vike 10-05-2007 12:31

Na šaunuoliai :) mes tai spėju būsim be treniruotės, tad tik tikiuosi bėgt reiks ne asfaltu, nes netreniruotoms pėdutėms bus negerai.. niekaip nerandu laiko iš kaimo, po žiemojimo, parsivešt dviratį.. :|

Gabriele 10-05-2007 13:31

Norėčiau su saviškiu pabandyt 40 km bėgimą, bet jis tada turbūt dar per jaunas bus( ~ 1 metai), o ir šiaip, nežinau ar galima tiek kurtsharam bėgti :roll: Nors turbūt nubėgtų..

wolfin 10-05-2007 16:19

reikalingos treniruotes HD tyrimas pries begima ir suo ne jaunesnis nei 12 menesiu amziaus :)

Gabi jei ne siais metais-gali begt kitais, paziurek gi kurtsharai ir kinkiniuose laksto tai isbegs be problemu.
Vike suo negali begt ant asfalto, todel trasa bus tokia, kur suo nebegs ant asfalto

Gabriele 10-05-2007 18:26

Kas dėl kinkinių, tai dažniausiai ten dalyvauja greiseriai(atrodo taip vadinas), labai panašūs į kurtsharus :) Nors manau, kad ir kurtsharas nubėgtų, nes ištvermės, tai jiem užtenka.. Na, tikiuosi, kad kitais metais pavyks sudalyvauti :)

wolfin 10-05-2007 18:30

zinau, bet laksto ir kurtsharai :)
na jei ne begt tai palaikyt ir padalyvaut atvaziuosit? Kaip mes be Aalto :cheesy:

Gabriele 10-05-2007 18:55

Dar nežinau, bet labai tikiuosi, kad pavyks atvažiuoti kaip palaikymo kamanda :) Nežinau dar kaip nuvažiuočiau iki ten. Be to, kur nakvynė būtų? :)

Gabriele 10-05-2007 18:58

Beje, kokia ten trasa? Važiuot į priekį 20 km ir atgal 20? Ar bus kokia trasa, kur daug ratų apvažiuoti reikės?

auuuu 10-05-2007 18:59

mano barako durys visada atviros.... ;)

wolfin 10-05-2007 19:21

klausti Vaivos, ji trasa akyse maciusi-manau kad pirmyn ir atgal :)
nakvyne-liaudiska-palatkese arba manau troboje irgi galima nakvot

na siuo klausimu daugiau gali pasakyti Vaiva :)

ji uz Kernaves plotus atsakinga

Quote:

Originally Posted by Gabriele
Beje, kokia ten trasa? Važiuot į priekį 20 km ir atgal 20? Ar bus kokia trasa, kur daug ratų apvažiuoti reikės?

Gabriele 10-05-2007 20:42

Tada klausiu Vaivos :D : Vaiva, kokia ten trasa?
Hmm.. Reiks pradėt palapkės ieškot :)

Vaiva 11-05-2007 08:29

Šiaip lyg 20 km į priekį ir 20 atgal. Bet dar reik žiūrėt. Ten juk nėra suformuota trasa specialiai, reikia žiūrėt, gal yra kitoks variantas po vietoves pabėgiot.

wolfin 11-05-2007 10:04

atmink-trasa turi buti lygi, geriausia lyguma be dideliu kalniuku ir t.t. ir kelias geras vaziuoti dviraciu, nes kitaip-bus blogi rezultatai, nes bus uztrunkama mynimui vietoje i ne i toli

Vaiva 27-06-2007 09:36

Nu tai ar jau yra kokių naujienų? :roll: Aš ir atostogas pirmas dvi rugsėjo savaites pasiėmiau :roll:

wolfin 27-06-2007 09:58

teisejas zada nepabegt,
vietove vaziuosiu apziuret dar kita savaite.
istatai uzkliuvo pas jurista, bet juda, zodziu veikla vyksta ar taip ar kitaip vis tiek padarysim :)

Vaiva 27-06-2007 10:08

O tai klubinė paroda vyks per Kauno parodą? Ar ne? Nes šiaip birželio 30 d. pirminė registracija į Kauną baigias.

wolfin 27-06-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 96100)
O tai klubinė paroda vyks per Kauno parodą? Ar ne? Nes šiaip birželio 30 d. pirminė registracija į Kauną baigias.

pagal planus vyks kartu, tad jei ka registruokites i Kauno paroda :)

giedrë 21-07-2007 21:34

Kai Daiva gris is Cekijos, bandysime mano ir mano tevu sodyboje paziureti ar pakaks kelio organizuoti begima vilkams, jei pakaks manau ten ir vyks (nes tai pigiau butu gerokai nei nuomotis savaitgaliui kokia kaimo turizmo sodyba), be to ten grazi aplinka, vienkiemis, kaimynu arti nera, tad vakare galima "tusintis" netrukdomai. Yra dvieju aukstu namukas (2 kambariai apcioje ir vienas didelis virsuje) manau issiteksime, kas nores name, kas nores - palapineje ir pan.

auuuu 21-07-2007 22:13

tai kuo galima prisideti/padeti ir panasiai..?..

giedrë 21-07-2007 23:18

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 99252)

Gal pirma sulaukime pasivazinejimo po apylinkes ir Daivos profesionalios nuomones apie galimybe surengti. Tada pagalbos manau visuomet prisireiks

wolfin 22-07-2007 07:34

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 99252)

oi reikes :)
pacio susitikimo metu ir begime reikes asistentu ir aptarnaujanciojo personalo :) :lol: nors mes patys save apsitarnausim :)
na kol kas darbai popieriniai o kai tik pajudes fiziniai duosim zinot :)

p.s. I uzduotis

PRIZAI NUGALETOJAMS

tiek parodoje tiek ir varzybose.
kas ka gali pasiulyt orginalaus ir kuo finansiskai palankaus :)

auuuu 22-07-2007 09:32

1 Attachment(s)
galbut galima kazka panasaus padaryti, tik su vilko profiliu...? cia nedidelis paveikslelis, 10x10 cm...

Vaiva 22-07-2007 13:54

Aha, aš ir galvojau apie kokius bareljefiukus, gali ir keramikiniai būt. Tik kad reikia kažkam padaryti pirmą paveiksliuką, o tada surasti, kas galėtų juos atlieti. Paklausinėsiu. Auu, o iš kur šitie paveiksliukai? Gal pati darai? :o

Dar variantas būtų puodeliai su kokiu linksmu paveiksliuku (kaip Maja Šilutėj gavo), jei daryt kokį 100 vnt gal ne taip brangiai ir išeitų :roll:

Kas dar turi idėjų?

auuuu 22-07-2007 15:57

agu, sitas mano darytas....jei nedaug reiktu, tai galeciau pameginti iskalti, nes padaryti juos labai paprasta...galima ir buitinemis salygomis... ;) sunkiausia gaut tinkamos skardos...kur sidabrines gaut - zinau...o va su zalvariu mano informacija siek tiek labai ribota....na, bet jei ka - bandysiu verztis i buvusia mokykla.... :lol:
del keramikos....hm....galiu bandyti pasnekinti pazistamus skulptorius, kad padarytu pirmini varianta....

Vaiva 22-07-2007 16:01

Ai, tai čia iš skardos. Pažįstu merginą, kuri gražius dalykus daro iš vaško, tada atlieja. Iš tokio metalo, kuris panašus į žalvarį, bet yra truputį raudonesnis. Gražu. Tik nežinau ar dabar gali, šimtą metų nemačiau :( Rytoj galėčiau paskaičiuot kiek maždaug kainuotų puodeliai su vienspalviu logo. Blem, mes juk dar logo kaip suprantu neturim :roll:

auuuu 22-07-2007 16:34

agu, skardos...o tamsta is ko mane tai padaryta...? ;)
hm....del logo....wolfin kazkada dejo ant savo foto zenkliuka kampe....galbut ta butu galima panaudoti...? ten berods vilkas krepsini zaidzia.... :)

Vaiva 22-07-2007 18:02

Hm, paveiksliukas geriausiai tiktų... klubo logo :) Aš galvojau kad ten gal atlieta kažkaip - nes labai gražiai atrodo ;)

auuuu 22-07-2007 18:34

2 Attachment(s)
o gal tiesiog elementariai daryti vilko peda ir po apacia ar kitoj puodelio pusej "CSV" didesnem raidem ir mazesnem "wolfdog"... :roll:
o as va pagalvojau, gal pirma vieta uzemusiajam butu galima kazka panasaus rasti..?..

Vaiva 22-07-2007 18:39

Nu jo, pėda gal ir nieko. Nes su galva žinai... mums gi ne vilko, o CsV reikia, o dar kad pagal standartą gera būtų ;) Jaučiu tokio lygio skulptorių gali būt sunkoka paimt, ypač per likusį laiką :D

auuuu 22-07-2007 18:46

na, dar galima daryti "sloves liejinius" - atspausti kurio nors is vilksuniu peda.... :)
o del "galvos"....galbut galima paieskoti dailes salonuose....galbut ne tokiu dideliu, bet kazko panasaus, graziai padaryto bus....nors, zinoma, labai pasistengus ir skyrus daug laiko galima ir tokia per menesi padaryti.... :roll: :)

giedrë 22-07-2007 18:51

Siaip kiek zinau ir Daivos nuomone ieskome pazistamu ar is musu tarpo, kad padarytume apdovanojimus kuo mazesnemis sanaudomis, t.y. pats krastutinis atvejis uzsisakineti is kitu asmenu, mokant nemazus pinigus, nes kai prasideda pinigu surinkinejimas, daznai atsiduriama minuse.
Mano asmenine nuomone tai turetu buti kazkas daugiau simbolisko . Bet kokiu atveju jokiu uzsakymu nebus daroma iki Daiva gris is Cekijos arba iki Daiva budama Cekijoje pritars vienam ar kitam zingsniui.

Vaiva 22-07-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by giedrë (Bericht 99338)
Siaip kiek zinau ir Daivos nuomone ieskome pazistamu ar is musu tarpo, kad padarytume apdovanojimus kuo mazesnemis sanaudomis, t.y. pats krastutinis atvejis uzsisakineti is kitu asmenu, mokant nemazus pinigus, nes kai prasideda pinigu surinkinejimas, daznai atsiduriama minuse.
Mano asmenine nuomone tai turetu buti kazkas daugiau simbolisko . Bet kokiu atveju jokiu uzsakymu nebus daroma iki Daiva gris is Cekijos arba iki Daiva budama Cekijoje pritars vienam ar kitam zingsniui.

Kalba ir eina apie pažįstamus ir simbolines kainas, kiek kalbėjome apie puodelius - jei gauti už "specialią" kainą irgi būtų labai gerai. Ir ateičiai liktų.
Pinigų surinkinėjimas dar neprasidėjo (nežinau kaip dėl sponsorių paieškos), kai prasidės (geriau kuo greičiau), tada galėsim kažką tiksliau spręsti.

Ką tu įsivaizduoji kaip "simboliško"? Man tai kažkaip atrodo kad visokie a la dailės darbeliai ir yra labiausiai simboliška :roll: Nes "realią" vertę turinčių dalykų nepridovanosim. Faktas.

auuuu 22-07-2007 19:27

jauciu tvyrancia itampa....leopoldas, nors ir katinas, vis tiek protingai karts nuo karto pasnekedavo....

beje, del sponsoriu, gal kas turi kokiu ideju kas galetu paremti toki rengini..?..LDK remia parodas ar nelabai...?...

Vaiva 22-07-2007 19:32

Truputis įtampos dar niekam nepakenkė - skatina pasitempti.

LKD nerems :) Čia jau patiems teks ieškot. Sausiakai kažkaip nelabai. Kokių papildų platintojų LT? Kosmetikos šunims? Kaip Daiva su meradogu buvo sustarus ;)

auuuu 22-07-2007 19:37

kika...? :D

Vaiva 22-07-2007 19:43

Geriau Šeltė ;) Mums labai ten patinka :) Ir Bruknę ten prisimena, visada klausia, kaip sekasi :) Gal verta užklaust būtų?... 8) Pabandysiu su Vykio mama pakalbėt - ji keramikė, fantastiškus dalykus daro, bet jei įkvėpimo nebus, tai patys suprantat.

auuuu 22-07-2007 19:49

jei jau domisi, tai gal ir uzklausk....dar gal "didiji suni" pabandyt pakalbint...? :roll:
na, jei jai ikvepimo nebus, tai galesiu pabandyti as prisiminti senus laikus trumpais vasaros vakarais.... :lol:
et, tikiuosi mano egzaminas rudeni nesukakos viso reikalo.... :roll: :nonono2

wolfin 23-07-2007 17:17

mergaites, as po 26 valandu vairavimo rasau ir stebiu musu gyvenima :)
visom idewjom pritariam :)

ir auuu labai jos geros yra, o su Vaivos pazistama keramike jos ir atgimtu tikroveje. :)

LKD remia tik CACIB visas kitas rengia patys organizatoriai :)

Didysis suo, kuo gales tuo manau pades, nes jie myli vilkus :)

kai tik prasiblaivysiu ...t.y. issimiegosiu paskaiciuosiu kiek ko mums reikia :)

iki ir dekui

Vaiva 23-07-2007 18:17

Paskaičiuok kiek ko mums reikia ir parašyk :) Ir kiek apskritai tikimės dalyvių ;) Mudu su Vykiu gvildenam visokius variantus.

auuuu 05-08-2007 13:43

na, kaip reikalai ten juda..?

Vaiva 06-08-2007 10:43

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 100687)
na, kaip reikalai ten juda..?

Nu kad nelabai kas juda, Daiva va grįš, tai tada jau gal kas judės :roll:

Vaiva 08-08-2007 15:19

Daiva grįžo, jamamės darbo :sooo_hapy O tai bėgimas tikiuos šeštadienį? Pirmadienį nereiks biuletenio? :roll: Ee, gal kas mokar rozetes gamint? Nu tuos kaspinus kur per parodas duoda :oops:

vike 08-08-2007 16:40

oo tai kad sakė lyg ir pirmadienį kažkas bus, jei gerai pamenu, ne?

wolfin 09-08-2007 00:55

pirm.nebebus nes nepatogu zmonems, viskas tures tilpt i sest ir sekm :)

Vaiva 09-08-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 101162)
pirm.nebebus nes nepatogu zmonems, viskas tures tilpt i sest ir sekm :)

Nu tai puikuma tada. Kada ir kaip registruojamės į viską ir kiek tas džiaugsmas kainuos? (ta prasme registracija, nes šiaip viskas kainuos daug :))

wolfin 09-08-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 101173)
Nu tai puikuma tada. Kada ir kaip registruojamės į viską ir kiek tas džiaugsmas kainuos? (ta prasme registracija, nes šiaip viskas kainuos daug :))

PARODA
iki rugpjucio paskutines dienos kaina 50 litu, mazyliai suniukai veteranai puse kainos. poros, veislynai nemokamai.

begimas 30 litu.

bonitacija 30 litu, jaunimo perziura 25 litai.

p.s. vada "W" DRASIAI zygiuoj i bonitacija :)

pinigus galima persiusti i mano saskaita

HANSA BANKAS
LT297300010029314583

su uzrasais uz ka ir uz koki suni.

Vaiva 09-08-2007 13:13

Reik Wesper su Waruna pranešt. Gal atvarytų... Būtų įdomu labai :roll: Daiva, o lenkai planuoja dalyvaut?

wolfin 09-08-2007 13:18

latviai estai informuoti,

lenku bus ir ne vienas :)

Vaiva 09-08-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 101194)
latviai estai informuoti,

lenku bus ir ne vienas :)

Dar didesnė puikuma, tik reik bl iš kažkur kalną rozečių išstenėt :shock:

wolfin 09-08-2007 13:47

rozetes....stenam is savo izdo-t.y. visi kas gali tas dovanoja savo turimas, ir ziurek...tuoj ir surinksim :)

keleta teks uzsakyt-pagrindiniams apdovanojimams, o kitas savo panaudosim :)

Vaiva 09-08-2007 13:48

O ten tipo spalvos jų kažkokios ypatingos neturi būt? :roll:

vike 09-08-2007 13:54

Šiaip būna skirtingos, tik maždaug panašios :roll:

Saulius 09-08-2007 14:36

O kur tu rozeciu yra pirkti?ir kiek ju reikia?
Manyciau galeciau nupirkti jei ten kosmine nesusidaro.

Vaiva 09-08-2007 14:40

Kosminė suma ten nesusidarys - reikia rasti kelis žmones kurie jas daro ir žiūrėt kainas. Vikė turi kažkokios merginos nr. Dar galima VŠMB paklaust gal :roll: Bet reikia minimaliom išlaidom, nes dar ir taurių reikės :(

Saulius 09-08-2007 14:42

Siandiena vaziuosiu po darbo Majuko registruoti i VSMB,
pasiklausiu ju kainu del idomumo ir ziuresim tada kiek ten iseina su taurem ir rozetem.

vike 09-08-2007 14:45

Aš vargšas vaikas, be sąskaitos sėdžiu, tai wolfin šiand skambino tai moteriškei iš Klaipėdos, kuri daro, žodžiu, sakė kainos nuo penkių litų iki.. tiūkrai gaunasi nemažai, jei už paprasčiausias penki, tai kiek už kitas :shock: nu žodžiu.. mums tai rozetės nereikalingos kaip ir, taigis galima savo veik dešimtį duoti..

Vaiva 09-08-2007 14:46

Nu jo, tik paveiksliukus reiks perklijuot :roll: Mes ir kelias turim...

vike 09-08-2007 14:46

Ai, o reikia jų, jei gerai pamenu, apie keturiasdešimt.. bet tai nepamirštant, kad kaina skiriasi paprastų ir gražesnių susidaro vistiek nemažai..

Vaiva 09-08-2007 14:47

Nu jo, tik paveiksliukus reiks perklijuot :roll: Mes ir kelias turim...

P.S. Iš tikrųjų tai keistas man tas LKD reikalavimas būtinai rozetes ir taures teikt... Ypač taures....:?

vike 09-08-2007 14:48

Dėl paveiksliukų tai taip, nes ant jų taigi miestai surašyti, bent jau pas mus.. tai va, jei visi taip mielai duoda, bent po kelias, tai be problemų žėkit visas ir surinksim, teliks tik padaryt vieną ar kelias pagrindines..

Saulius 09-08-2007 14:52

Nu nezinau,kazkaip gaila man Majuko "uzdirbtu" rozeciu:):)

Geriau susiskaiciuojam kiek mums tiksliai reiks, ir tada as nupirksiu.
is manes pinigai o is Jusu kiekis ir tiekejas. Tinka?

vike 09-08-2007 15:03

:) Gaila, tai gaila, aš tai galvoju, kad bus dar tų parodų, o be to ir taip nėra jų kur dėti, tik užima vietą :) manau, kad palaukit, vistiek bent dalį tikrai surinksim tų razečių, ir nereiks pirkt.. pataupykit ;)

Vaiva 09-08-2007 15:06

Aš neprarandu vilties jas pagamint patiems :) Va susirenkam mergaitės vakarais rupgjūčio, su kaspinais, adatom, siūlais, ir siūnam 8):lol: Bajeris, aišku, bet gerai būtų išmokt

vike 09-08-2007 15:09

Na ką , Vaiva, tereikia pamėgint, žėk, gal savaitgalį šį ir išmoksim daryt :lol:

Vaiva 09-08-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 101228)
Na ką , Vaiva, tereikia pamėgint, žėk, gal savaitgalį šį ir išmoksim daryt :lol:

Tervetėj? Žiemgalių festivalyje? :D Joo, vaizdelis įspūdingas būtų. Daiva, sakei esi darius - gal nori eigą aprašyt?

Ech, idealu būtų rast kokį fotoreportažą interneto platybėse :)

Saulius 09-08-2007 15:26

Ne nu Jus pavarot8) Sakau gi kad nupirksiu,tai vistiek atsikalbineja :lol:Tik vat reik rast is kur nupirkti.

wolfin 09-08-2007 15:27

Sauliau, rozetes teguls bus sumestines isskyrus pagrindines.
svarbiau taures nupirkt nes tu reikes nauju :)

na reikalavimas toks plius visur teikiami tokie dalykai. iprasta.

na siuvimo eiga...imi rozete...isardai ir mokaisi siuti :)

vike 09-08-2007 15:36

Sauliau, nepergyvenk, bus ką pirkti tau ir be razečių ;)
Daiva, o tai kiek maždaug laiko užima vienos pagaminimas, sunku ten? Ištiesų manau galima būtų padaryt bent kažkiek.. bet tai tada reikia sutart kaip su spalvomis ir dydžiais.. nes gi turi skirtas takim jaunimas ir veteranai..

Vaiva 09-08-2007 15:36

Atrodo vakare teks rozetes ardyt :D

Tai va, rozetės ir taurės kaip nors, Klubo nugalėtojams idėją turiu, BOB... hm... Bėgimo pirmoms trims vietoms, jei viskas ok, turėsim irgi. Dar atminimo dovanėlės gerai būtų ir kas nors teisėjams (gal irgi pavyks kai ką suorganizuot).

wolfin 09-08-2007 15:41

jo Sauliau, bus ir kitu pirkiniu,
siaip as pirmadieni zinosiu kaininka rozeciu ir modelius, (persius tas asmuo, kuris jas daro), tada bus galima ziuret ka darom su jomis.

o vat kur taures pirkt? gal kas ka yra kada nors mates?

plius dar spausdinimas-katalogai ir diplomai, bonitacijos lapai. cia irgi reikes ne 1 ir ne 2 vnt :)

vike 09-08-2007 15:46

eee... esu mačiusi sporto prekių pardoj taurių pirkti.

Vaiva 09-08-2007 15:52

Taurių Vilniuje tikrai yra parduotuvėj "Mylida" (priešais Vingio k/t, šalia Rimi), galėsiu užlėkt pažiūrėt, man šalia. Ta Mylida ir spausdinimais visokiais užsiima, bet brangu. Nu katalogus tai kiek ten jų tebus - apimtis maža gi. Kaip nors. Bėda didžiausia su diplomais - vis tiek reikia kokybiško standaus popieriaus, o ir kažkaip pamaketuot gražiai gerai būtų...

vike 09-08-2007 16:15

Jo, dėl katalogų paprasta rodos.. O kaip dar su tais aprašimų lapais, iš kur tokius traukt? ar tiesiog ant vieno rašys ir tą atiduos?

Vaiva 09-08-2007 16:19

Su tais irgi man atrodo ne problema :roll: Dar numeriukų reikės.

vike 09-08-2007 17:46

nuuu nežinau, o kur tokius spauzdina, ta prasme nu kad rašosi iškart ant dvejų? ir dar reikia lipdukų ant taurių :roll:

wolfin 09-08-2007 17:59

lipdukams reikia lipnaus popieriaus o visa kita galima printeriu atspausdint.
maketavimas mano reikalas :) kaip ir gamyba o po to saskaitas mokesim bendrai :) nes gal gris suma is dalyviu mokesciu uz paroda, todel UZ VISKA imat saskaitas, kad butu galima veliau atsiskaiciuot kas kiek mokejo.

taures kazkur ir kaune yra, cia rates radusi yra, reiks man ja uz ausu nusitempt :)

ISVADA:
pirm. zinom rozeciu kainas ir modelius, po to spredziam kiek ir ko daryt.
taures suziurim kokios kainos ir jei ka spresim kokias imti ir is kur.

diplomai, katalogai, bonitacijos aprasymai-maketavimas mano, tik reik rast spaustuve kuri spalvotus lapus kuo patogiau mums atspausdintu.

rii 09-08-2007 20:52

Namie turiu spalvota printeri.Reik pakeist kasete ir galeciau kanors atprintint ,jeigu reikes.

wolfin 09-08-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by rii (Bericht 101293)
Namie turiu spalvota printeri.Reik pakeist kasete ir galeciau kanors atprintint ,jeigu reikes.

oki prisiminsim :)

wolfin 21-08-2007 14:59

primenu visiems, kad galima jau pranesineti kas atvyksta i susitikima ir kiek asmenu.
susitikimo kaina yra 30 lt (perkamas maistas ir gerimai) todel reikia pradet skaiciuoti asmenu skaiciu.

miegama palapinese arba kas su mazais vaikais namuose ant grindu :) galima ant sieno.

sunys turi turet gardus arba grandine, nes kiekvienas atsako uz savo suns padarytus nuostolius.

susitikimas vyks pas Alpe namuose t.y. Uzusaliai, Jonavos rajone :)

daugiau informacijos bus veliau arba privaciai (p.s. rasykit meila, nes manes LT nera)

wolfin 21-08-2007 15:03

P.s.

prasau dar karta visiems pasisakyt kas norit dalyvauti klubineje parodoje :)

siaip esat visi lietuviai iregistruoti, taciau turiu perklausti nes....pinigus uz paroda teks jums moket 8):roll: tad jei kas nenorit, bukit malonus praneskit-isbrauksiu is dalyviu saraso.

dekui

Deima 21-08-2007 15:10

As esu galit irasyt :)

auuuu 21-08-2007 15:17

be sunu, bet su "chebra" - registruotis..? :)

wolfin 21-08-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 102135)
be sunu, bet su "chebra" - registruotis..? :)

oi drasiai tik tikslesnio skaiciaus reikia :)

p.s. gal yra norinciu pravaziuoti su sunimis 40 km, t.y. sunu yra tik zmoniu begimui truksta :)

auuuu 21-08-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 102139)

p.s. gal yra norinciu pravaziuoti su sunimis 40 km, t.y. sunu yra tik zmoniu begimui truksta :)

ok, manau, kad apie vienas masinos ekipazas bus....tik dar paklausinesiu visus potencija sitam reikalui turincius....

prabegt..?.. :shock:
ar pravaziuot...?

natali 21-08-2007 16:18

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 102139)

yra, Kestas nori :) tik as nelabai suprantu - jei pravaziuoti su dviraciu - dvirati jis gautu vietoj:))) ? mes naujokai - paaiskink prashau truputi salygas :) arba kai susitiksim papasakosi, bet zinok kad viena entuziasta jau turite :)

auuuu 21-08-2007 18:11

mano ekipaze kol kas du zmones..(as plius dar viena mergaite..)..tad jei kam reiks ka pavezt - vietos yr... ;)
galim bandyt ir dvirati sutalpinti..(viena kita rata nusuksim...po to prisuksim.. :lol: )..

a beje, turbut dar nera aisku kada reiks atvaziuoti..?..(is ryto ar po piet..?..)

oj laukiu laukiu...tikiuos joki egzu perlaikymai nepamaisys....

wolfin 21-08-2007 20:24

prasau visu dalyvaujanciu klubineje parodoje parasyti i PW savo tikslius adresus, kadangi kai kurie seniau pilde anketas pakeite gyvenamaja vieta.

aciu

wolfin 21-08-2007 22:15

II CEKOSLOVAKU VILKSUNIU SUSITIKIMAS LIETUVOJE, I KLUBINE CSV PARODA,
I SVP BEGIMAS, I BONITACIJA IR JAUNIMO PERZIURA

2007 09 07-09 Lietuvoje, Uzusaliu kaime (Jonavos rajone) pas Alpestre Galicijsky wilk seima – Ingrida, Lina vyks II CSV susitikimas Lietuvoje, bei I SVP begimas (40 km) ir I CSV bonitacija ir jaunimo perziura. Susitikime bei konkursuose teisejaus Oskar Dora (Slovakija) bei F.Rosik (Slovakija). Dalyvaus sunys ne tik is Lietuvos bet is is kaimyniniu saliu.
Kvieciami ne tik vilku savininkai bet ir visi jiems prijauciantys.

Programa
2007.09.07 dalyviu atvykimas i Uzusalius. Draugystes tvirtinimas lietuviska degtine iki pat ankstaus ryto.
2007.09.08
06.00 SVP egzaminas (40 km., 70 km., 100 km.)
10.00-12.00 dalyviu reanimacija, pietus.
12.00-17.00 laisvalaikis, dresura, diskusijos
17.00-19.00 bonitacija, jaunimo perziura
19.00- laikas neribotas, varzybu apdovanojimas ir pasisedejimas iki ankstaus ryto

2007.09.09

9.00 vykimas i klubines ir CAC parodos teritorija Kaune
10.00- 15.00 CAC paroda Kaune
12.00-15.00 I KLUBINE CSV PARODA Kaune
15.00-17.00 parodu finalai
18.00 - isleistuviu vakarelis

susitikimo mokestis 30 lt, plius galima atsivesti savo nuoziura papildomus gerimus ir savo virtuves delikatesus
bonitacija, begimas -po 30 lt.
paroda 50 lt. suniukai, mazyliai, puse kainos.
registracija iki 30 08 2007

Gabriele 21-08-2007 23:19

Nežinau ar pavyks atvažiuoti..Bet labai tikimės. Bet žiūriu, kad jau mum reik greičiau galvot, laiko mažai liko:)

auuuu 22-08-2007 17:50

a beje, turiu klausima del geriamo vandens: bus koks sulniukas pasisemti jo, ar pasiskaiciuoti sau ir draugams ir atsivezti...?...

wolfin 22-08-2007 21:24

bus ir vanduo ir tualetas ir net namas su stogu jei kazkam to reikes.
tad vandens nereikia :)

auuuu 22-08-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 102278)
bus ir vanduo ir tualetas ir net namas su stogu jei kazkam to reikes.
tad vandens nereikia :)

et...o as jau tikejausi nulines civilizacijos.... :)

All times are GMT +2. The time now is 11:47.