![]() |
IV Wolfdog Adventure Racing 2013
Zakładam temat :) . Trwają już przygotowania do IV już zawodów W.A.R. :) termin to 28.09.2013, miejsce tam gdzie zawsze :) Proszę zapisać sobie w kalendarzu, zaklepać termin i się stawić :) I POPROSZĘ O MOTYWOWANIE MNIE , bym wytrwała w przygotowaniach ;)
|
Super, super! Termin zapisany.
A odnośnie motywowania, wg. mnie WAR jest najfajniejszym biegiem przełajowym w Polsce. Nie rób nam tego i nie rezygnuj! Jeżeli da sie jakoś pomóc z Warszawy to daj znać a będziemy pomagać :) |
Magda, jaka niespodzianka!
Zaklepuję termin i dopinguję Cię do przygotowań :) |
Quote:
|
Również zapisujemy termin :)!!
Jak możemy jakoś pomóc - dawaj znać! |
Termin zapisany :) Stawimy się na pewno :) pomocna dłoń czeka tylko daj znać :)
|
Quote:
|
Quote:
Magda- melduję posłusznie, że w kajeciku w pracy weekend WARowy oznaczony jako wolny. Z racji odległości fizycznie pomóc nie mogę ale jak coś służę wirtualnym wsparciem :) |
Ja mam nadzieję, że w tym roku już zawitamy :) Bo Aszczu pewno brak mocnych wrażeń :P
|
Ja mam nadzieję, że i nam w tym roku uda się dotrzeć! :)
|
Wielu z nas "wilczakowców " kibicuje i myślami towarzyszy Agacie, Przemkowi i Diunie w ich podróży po Indiach :) Powstał pomysł by w wieczór przed WAR zaprezentowali slajdy i opowiedzieli trochę o swoich tam przygodach. :) Myślę że będzie to dla nas wszystkich ciekawe doświadczenie :) Już teraz ZAPRASZAMY
|
Genialny pomysł :) To teraz musimy się zorganizować i przyjechać dzień wcześniej aby posłuchać , pooglądać , przede wszystkim móc choć na chwilę "przeniesc "się w Himalaje :) Ja jestem za jak najbardziej i trzymam kciuki za realizacje pomysłu :)
|
Znając Agaty i Przemka rozliczne talenty na pewno warto będzie zobaczyć ich pokaz :)
|
Termin oznaczony jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli to bardzo chętnie odwiedzimy was razem z Borysem. W zeszłym roku było przednio, teraz na pewno też tak będzie.
|
Czy ktoś orientuje się w jaki sposób można umieścić tutaj regulamin i formularz zgłoszeniowy ?
|
Można już się zgłaszać. Formularz dostępny na stronie : http://www.galicyjskiwilk.pl/nowinki/
|
To ja mma pytanie. Czy przy zgłoszeniu trzeba wpłacić od razu całą kwotę czy aby zarezerwować miejsce wystarczy jakaś zaliczka?
|
Teraz można się zgłosić, zapłatę można zrobić w niewielkiej odległości czasowej. Natomiast nie "bawimy" się w zaliczki ;) jeszcze bym się pogubiła :D
|
Przypominam o zgłoszeniach !!!!!! bo jak do tej pory są 4.....
|
tam taram ta tam ........ POPROSZĘ o kliknięcie teraz na formularz i zgłoszenie się :)
|
My niestety już nie wyslemy zgloszenia.
|
Stan zgłoszeń z wczorajszego poranka :
|
|
W ramach przypomnienia ...
Piątek godzina 18:00 w sali kominkowej w schronisku Brandysóka odbędzie się prelekcja 3wilków :) Zapraszamy serdecznie. Mam nadzieję że macie zarezerwowane noclegi :) |
IV WOLFDOG ADVENTURE RACING
28.09.2013r. Dolina Będkowska
|
<li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Anders Szymon - Cedmon, wilczak 100,- 10.09
<li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Borowiec Joanna - Matabo Mozi, rhodesian ridgeback 100,- 10.09 <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Góralczyk Magdalena â Astarte, wilczak 100,- 23.09 <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Gutkowski Tomasz - Awaria, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Huttig Gaston - Buffy, Perro lobo 100,- 5.09 <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Jankielewicz Maciej- Tavishi, wilczak 100,- 10.09 <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Jakwert Przemysław â Intifada, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Kłosok Sebastian - Scylla Selaeris, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Kacprzyk Anna - Amra, wilczak 100,- 12.08 <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Krawczak Katarzyna - Sheytan, wilczak 100,- 5.09 <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Krejci Petr - Bard Jantarowa wataha, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Malczewski Przemysław â Gran Rosa, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Madejczyk Joanna - Yipon, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Oktawia Wala - Lara, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Pawłowicz Dorota - Nordi Golden Retriver <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Pająk Tomasz - Czakram, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Piechota Karolina - Gran Milargo wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Poulik Marek - Arda, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Różalski Krzysztof - Gimli, mieszaniec 100,- 12.09 <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Serwiński Andrzej - Beryl, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Trocha Martyna - Banjo, owczarek szetlandzki 100,- 17.09 <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Wilczyński Michał - Anyż Lunar, wilczak 100,- 9.09 <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Warmus Piotr - Diablica, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Zdrojewska Dorota â Tucek owczarek australijski <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Zengteler Maciej - Bashtee Wilcza Saga, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Zorychta-Malczewska Ewa â K-Lee Vornja, wilczak <li style="margin:0cm 0cm 0pt;" class="MsoNormal">Żuwała Grzegorz - Zack Eden, wilczak 100,- 10.09 |
Stan na południe czwartek 26.09.2013r.
IV WOLFDOG ADVENTURE RACING 28.09.2013r. Dolina Będkowska
|
Impreza jak zawsze super, szkoda tylko,że nie mogłem stratować z moim Bandziorem.
Mimo faktu,że zgodnie z obowiązującym regulaminem zająłem II miejsce to jednak oddaję je zawodnikom, którzy zaliczyli wszystkie zadania. Niestety z powodu kontuzji kolana musiałem odpuścić sobie dwa ostatnie punkty kontrolne, mimo doliczonych czasów karnych zająłem lepszą lokatę od kolegów z mojej drużyny, którzy wykonali wszystkie zadania, ale z powodu długich czasów oczekiwania przy ostatnich dwóch punktach zadaniowych, w obliczeniach końcowych, wypadli czasowo gorzej niż ja. W moich oczach to oni zdobyli drugie miejsce ,a ja tylko odebrałem puchar w imieniu drużyny.Gratulacje dla Sebastiana i Tomka! |
Quote:
Świetny pomysł na aktywne spędzenie czasu, choć korki na punktach taternickich mogły być (jak to godajom górole): frustrujące. Dziękujemy organizatorom i uczestnikom, i mamy nadzieję na kolejne edycje. Aha, i specjalne podziękowania za punkt nr 7 na trasie, umiejscowiony na terra incognita :-)) |
:)) nooo... postanowiliśmy innym dać szansę :) i gratulujemy wygranym. Jak zauważyliśmy na FB zabawa była przednia i więcej atrakcji niż w zeszłym roku. Pozdrawiamy wszystkich uczestników
|
All times are GMT +2. The time now is 18:56. |