![]() |
MWPR Rzeszów 11-12.02.12
Ktoś się wybiera do Rzeszowa, bo chętnie bym się spotkała, może jakiś spacer po wystawie?:rock_3
|
Quote:
|
My biegamy w "szamponach". Namawiam Łukasza z Sabaką, ale póki co myślą!!:) Fenki pewnie będą towarzysko, bo jak nie to ich uduszę:) Na pewno będą dwa psiaki ze Słowacji, ale to może właściciel niech się sam pochwali jeśli to czyta;) No i będą też zamorscy goście,nie?;)
|
Witam:) myślę,że my się wybierzemy o ile coś nie wyskoczy.Więc mam nadzieję ,że do zobaczenia .Spacer mile widziany jak zawsze:). Graba, jak już będziesz jechała tyle km ,to może zgłoś swoje pięknoty :):):) Pozdrawiam Spiderka
|
Quote:
No i zapomniałam, że my na spacer oczywiście że jak najbardziej:) Quote:
|
No ja mam nadzieję że pojawią się Vigo i Wódz. Aga z obiema dziewczynami jedziesz?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A spacer powystawowy będzie dla nas przyjemnością. Szkoda tylko, że Vigo do nas nie dołączy, ale mamy nadzieję, że Sabaka będzie godnie reprezentować rzeszowskie wilczaki :rock_3 |
My też będziemy,choć do końca nie wiem z którymi burymi...
|
hej. czy możecie mi powiedzieć kto z Was zgłasza się do młodzieży? ;)
|
My z Narsilem też już zgłoszeni do pośredniej :)
|
Quote:
|
Chciałbym napisac ze tez bedziemy ale chyba na razie starczy tego dobrego :(
|
A teraz proszę się nie śmiać :) Jest tak dużo nowych wilczakowców , że muszę to zrobić.
TO JESTEM JA http://i1143.photobucket.com/albums/...7_780193_n.jpg Na wystawie w Rzeszowie będę miała deklaracje członkowskie klubu, jeśli ktoś będzie chętny do ich podpisania, to proszę podejść do mnie lub Andrzeja (taki łysy) Nie będę robić nagonki i biegać między Wami, lecz do podpisywania deklaracji zapraszam. |
Quote:
|
Quote:
(dowód) http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/121213/ |
Quote:
|
Jeśli trzeba to, Ja sie zgłaszam do rozdawania, roznoszenia i biegania między wilczakowcami z tą deklaracja, ewentualnie mogę wydrukować kilka sztuk ;)
PS. długopis tez pożyczę |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jest już rozpiska:)
Ring VIII, godz. 10:30 - Ceskoslovensky Vlcak/Czeslovakian Wolfdog Psy - Dogs Klasa szczeniąt - Puppy Class 2 38 - 39 Klasa młodzieży - Junior Class 2 40 - 41 Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 42 - 43 Klasa championów - Champion Class 1 44 Suki - Bitches Klasa baby - Baby Class 3 45 - 47 Klasa młodzieży - Junior Class 3 48 - 50 Klasa pośrednia - Intermediate Class 3 51 - 53 Klasa otwarta - Open Class 3 54 - 56 Klasa championów - Champion Class 1 57 Klasa weteranów - Veteran Class 1 58 Lulu jest nr 57. Czy na zgłoszeniach przyszły Wam numery zgodne z rozpiską powyższą? bo mnie przyszedł 53,ale klasa się zgadza... |
Halooooo! Jak tam Rzeszów???? Może jakieś wyniki:rock_3
|
Hello:pmy już w domu-nareszcie (700km za nami ).a więc pochwale się delikatnie swoimi dziewczynkami:p.Diablica Galicyjski Wilk wybitnie obiecujący,najlepsze Baby w rasie:pCzakram Galicyjski Wilk ocena doskonała , złotko i tyle bo jesteśmy nieśmiałe .Pozdrawiam Spiderka& ferajna:p:p:p Gratulacje dla wsystkich jak zwykle było bardzo miło :pdo następnego razu:p
|
No to my jeszcze też się chwalimy, mama Intifada ocena doskonała, srebrny medal,.....powiem tak , jak na nasze podejście do wystaw to rewelacja :))). Jeśli ktoś ma jakieś nasze zdjęcie to prosimy :)
|
ooo małe Diablątko było:) - gratulacje!
A kto w młodzieży, a kto BOBa? |
Zack w swoim rzeszowskim debiucie w klasie puppy Wybitnie Obiecujący, Najlepsze Szczenię w Rasie iiiiiiii............. 3 miejsce na Puppy Best in Show :):):):):)
Zdjęcia wkrótce na FB :lol: CACIB i BOB - BALTA Jantarowa Wataha res. CACIB (suki) - CLAIR DE LUNE Srdcevac CACIB (psy) - DECLAN Wilk z Polskiego Dworu res. CACIB - AGAR Vikvel Wolf NJwR - ENID Wilk z Polskiego Dworu |
Super gratki dla Zacka:)
A ta suczka od BOBa, to chyba Balta JW? |
Gratulujemy wyników!!!!!
|
Quote:
Tak BALTA Jantarowa Wataha, ceskoslovensky błąd :) Już poprawione (sorki) |
Bardzo dziękujemy wszytkim za spotkanie, a Ani i Wojtkowi Fenko-Saszkowym za przyjęcie nas po wystawie, ugotowanie własnoręcznie pysznej zupy i ulepienie miliona pierogów;)
Gratulacje dla zwycięzców a szczególnie dla Zacka za finały bo pieknie zaszaleli:):) Moja Lunka CWC i res.CACIB :) Sędzia był z tych, co to daje "kwiatki" w opisach:twisted: ;) Lunka się dowiedziała, że ma za wąską klatę i za mało wysuniętą do przodu, były psy które usłyszały, że mają za mało strome zady :twisted: :twisted::twisted: |
A jak się zwał ten kynologiczny geniusz w sędziowaniu ? Chętnie sobie zanotuję do kogo się nie wybierać :rock_3
|
George Schogol chyba, mam rację?
|
Quote:
|
Hehehe, no niektórzy mieli np. za długie nogi :rock_3 co mnie akurat cieszy :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Hrudník (klate) ať zůstane jaký je :rock_3:lol::lol: |
To normalnie wstyd wygrać na takiej wystawie :lol::lol::lol:
|
Quote:
Prawidlowa klatka piersiowa wilczaka tworzy "lodz" - zweza sie do dolu - jest to pomocne podczas poruszania sie w wysokim sniegu... I ogolnie wplywa na wytrzymalosc. Taka budowa powoduje, ze wilczaki maja dosyc plaskie zebra... Okragle zebra i okragla klatka piersiowa to DUZA wada, bo z "wilka" wilczaka robi "buldoga" ;) Psy z taka klatka maja zwykle takze nieprawidlowe mocne przedpiersie, nieprawidlowo (szeroko) ustawione nogi, a co za tym idzie nieprawidlowy ruch... |
My się strasznie wstydzimy!! :lol:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 19:37. |