![]() |
Změna?
Ahoj, na portále, kde jsem adminoval bylo zvykem, že když se překopal web, sepsalo se co je tam nově a proč, co tam třeba není a někde v článku byla zmíněna prosba uživatelům o hlášení chyb, bugů a podobně. Mně by třeba zajímalo kam se poděla nabídka dospělých psů. To už WD nebude podporovat jejich umístění?
|
mě by take zajimalo par věci.jestli informace ktere sem zaslal mailem budou tam vloženy a nebo jestli je budeme muset znova posilat a kam?myslim tim inzerci nove uskutečněne vrhy a informace o nich.nic co sem posilal se neaktualizovalo.a nebylo toho malo.děkuji
Hynek ChS Tichý stín -- www.wolfdogs.name |
To, co teď vidíte na svých obrazovkách, není definitivní verze serveru. Programátor vše postupně upravuje a doplňuje.
|
A nebylo by lepší o tom všem uživatele informovat a nechat si od nich pomoct? Kdybych podle tohodle soudil jak si jich vážíte...
|
Je pravda, že mohlo byt vypsané aspoň nějaké oznámení. Jsem se ráno dívala na ,normální' stránky a večer už byly nové. Provedení se mi líbí, i když jsem se napřed trochu ztrácela. :) :fingers1
|
Hrobaři, nerej tolik. Když přijdeš na stránky, na kterých jsi nikdy nebyl, taky se chvíli orientuješ a nikomu za to nenadáváš.
|
Ano, ale když vím, že mi sem chodí x stovek lidí pravidelně, překopu jim to, něco přidám, něco uberu a neobtěžuju se jim o tom zmínit, tak mi to vůči nim přijde silně nefér. Koneckonců ty lidi jim mohli pomoct. Když jsme na dnešní playzone.cz měnili web, vždycky o tom uživatelé věděli a pomáhali nám vychytat chyby. A tak mi to přišlo daleko lepší s portálem, kterej je pro lidi a zároveň by bez těch lidí nebyl. Když tady dostaneš jedinou informaci, že tohle není kompletní, tak mi to přijde bídně málo. Sesmolit článek o tom co se změnilo a proč zabere maximálně hodinu a dle mých zkušeností pak na hledání chyb na novým webu třeba 5 hodin ušetříš. Kdyby bylo kam, chodil bych na konkurenční portál.
|
Quote:
|
Máme oficiální klubové stránky. Proč nemít ještě jiné, na "pokec"? Já bych byla pro....
|
Quote:
|
Já myslím, že "psavých" čévéčkářů je v ČR dost, takže by web nebyl nudný....
|
Quote:
|
Quote:
Schválně si tipnu odkud tu databázi chceš vzít: odsud. Nebo se pletu? V tom případě by mě fakt zajímalo, kde ji hodláš sebrat. Lidi, co tady na tom pracují, tomu musí dát minimálně hodinu každý den (nevím sice přesně kolik jich na to je, ale to je fuk) a dělají to léta. Webů, na kterých je okopírovaný standard ze stránek ČMKU je jako sr......, pardon, jako chlupů z vlčáka. Místo, abyste měli trochu pochopení, že se tu někdo snaží dělat něco pro všechny, tak máte plnou hubu řečí. Jsem zvědavá, kdy ten váš konkurenční web spustíte. Stejně jako jsem zvědavá, kdy konečně někdo z vás začne spolupracovat na klubových stránkách, jak jste naslibovali. To, že se tyhle stránky předělávaj, už se tady zmiňovalo dávno a několikrát, tak nevím, proč vás to překvapilo (když máte takový přehled). Mně teda naprosto vyhovuje, že se admini snaží co nejdřív vychytat mouchy, místo aby tady psali, co stejně všichni vidíme. :wolf |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nehádejte se, vždyť o nic nejde. Jde jen o to, jestli si budeme moct popovídat o vlčácích na jednom, dvou nebo více místech,....Každý server může bý trochu jiný, s jinou náplní. Nejde přeci o to někoho trumfovat, čí stránky jsou lepší, čtenější...
|
Já jsem nebyla první, kdo se tu stavěl na zadní...
|
Quote:
Dat hlavy dohromady a sepsat body, ktere treba na tomhle webu chybi a samozrejme, pokud by byl zajem tyto portaly prolinkovat a ne si navzajem konkurovat. |
Quote:
http://www.facebook.com/wolfdogorg Moderators can copy it to their personal language versions. |
Odpověděl bych anglicky, ale toto je české forum. Pořád si myslím, že to info by mělo být tady a ne ještě poměrně chatrné na FB. Bylo by fajn, kdyby se toho někdo z českých a slovenských moderátorů zhostil a napsal aspoň co je funkční, co není funkční, případně co je potřeba otestovat.
Promiň Lenko, ale radši si přečtu v novince, že adopce dospělých psů tu ještě nefunguje než když ji budu jak debil hledat, protože na starý verzi stránek byla. To, že při přechodu na novou verzi stránek admini makaj víc než obvykle je normální, ale jde to si tu práci zjednodušit a zpříjemnit tu změnu i uživatelům nebo jim aspoň zjednodušit orientaci v tom co přibylo, ubylo, co se změnilo a co zůstává. |
Quote:
|
Quote:
|
Trošku OT. Co dělat, když mám u psa zařazený fotky na kterejch vůbec není on. ale jinej pes?
|
Quote:
|
Tebe by spíš mělo praštit, že jsi tu včera měla bejt :p
|
ja vam nevim lidi, ale prijde mi to jako zbytecnej flejm. Taky jsem koukala, ze jsou novy stranky znicehonic, ale bylo mi jasny, ze se spousta veci objevi asi dodatecne a osobne se me to teda nijak nedotklo.Prijde mi,ze Hrobnik byl zbytecne utocnej, coz melo za nasledek jeste vic utocnou Lenku, ktery se to asi dotklo. (mezi nama, lidi jsou nevdecny svine a nikomu se nikdy nezavdecis, s tim souhlasim). Ale ja bych byla celkem rada, kdyby se forum o vlcacich obeslo bez techto vylevu....Jesteze nasi ctyrnozi jsou nad veci:rock_3
|
Quote:
|
Proč mi nejdou přidávat fotky? Grrrrrr :evil:
Adminovi jsem taky psala a prd. |
Quote:
|
Inzerce
Dobry den,
Snažim se o kontakt s adminem ale naprosto zbytečně.prosím o opravu meho inzeratu http://www.wolfdog.org/site/cs/dbase/litters/1429 Je to velky problem,lide mi volaji ohledně toho že ma fena má špatné DKK ale ma fena se jmenuje Baghira Grey střipek snů,a je tam uvedena jiná fena. Chápu že je to velmi složite davat dohromady takovy server,ale tahle chyba mi způsobuje problémy u zájemců na štěňata. Hynek http://www.wolfdog.org/forum/attachm...1&d=1317047362 |
Bohužel se hodně hněvu snáší i na mou hlavu. Upozorňuji, že nejsem admin a v současné době, kdy je server v přestavbě nemám ani možnost přidávat přímo na server jakékoliv údaje :cry: Budete muset vydržet, snažíme se vše popohnat co nejrychleji do zdárného konce.
|
Inzerce
Předem moc děkuji za urychleni opravy mého inzeratu.ja nechci nikoho odsuzovat a ani nikomu nadavat.wolfdog beru jako usnadněni práce v chovu a ne jako samozřejmost!!!važim si toho kolik prace dalo tenhle server založit.
Hynek ChS Tichý stín - www.wolfdogs.name |
Dobrý den, nevím kdo momentálně zpravuje wolfdog, ale vkládala sem inzerát přes svůj nick tady a místo mých údajů, jsem nějaký Danny z Bratislavi ( pán sice má Aryu ale z Devinskej, já mám fenu Arya Arqeva). Mohla bych požádat o opravu ůdajů v tomto inzerátu? http://www.wolfdog.org/site/cs/dbase/litters/1425 na
Název chovatelské stanice: s Divokou krví Adresa: Letecká 657/43 Město: 16100 Praha Stát: česká republika WWW: http://sdivokoukrvi.wbs.cz E-mail: [email protected] Telefon: 773126850 Další kontaktní info: forum Alissea Děkuji předem |
Tak koukám na nabídku psů, kteří hledají nový domov a po kliknutí na kohokoliv to přesměrovává na štěndo z Peronowki. Pokud to není schválně, tak by to chtělo fixnout :?
|
staci trosku popojed po strance dolu a kliknout na radek se jmenem dalsiho psa...
|
To mi právě nejde... po kliknutí na kohokoliv mi to ukazuje "Xezbeth z Peronowki" a to můžu po stránce scrollovat jak chci :roll:
|
verze prohlizece? verze OS?
FF 7 i IE 7 je to OK na klik se "rozjede" lista s infem |
Mám Win 7 HP, FF 7.0.1 a prostě ne :-)
Když už si teda rozkliknu psy k adopci, tak pak už si mezi nima překlikávat můžu, ale na hlavní stránce mi to vždycky udělá to co jsem psal. |
Mně to dělá taky tak. Řekla bych, že to přesně Charles myslel.
|
Jasně, to jsem pochopil až potom... i tak je to ale myslim si chyba :-)
|
To samý to dělá, když si rozklikneš plánované vrhy.
|
No vidíš a ty mi zas běhaj v pohodě... právě z těchhle důvodů mi přijde vždycky lepší nechat starej web o něco dýl a novej otestovat a vychytat chyby. Taky to, že půlku mám sice česky, ale druhá je mix nagličtiny a polštiny mi přijde zbytečný a to jsou ty nejmenší chyby.
|
Ty seš fakt hroznej rejpal...
|
Proč to považuješ za rejpání? Napsal jsem proč si myslím, že by to šlo líp a jak Napsal jsem co jim nechodí nebo chodí špatně, aby věděli na čem pracovat, tak co je špatně?
|
Tohle mi přijde jako rejpání:
Quote:
|
Tohle konkretně je osobní zkušenost a teď mám i srovnání. Když jsme dávali dohromady nový web na jiném portale, tak jsme to nejdřív testovali sami, pak nechávali testovat uživatele a ti nám pomáhali najít chyby na které nepřišel nikdo před nimi. To mi přijde lepší než okamžitě nahodit nový web s mnoha chybami a spolíhat na to, že když už se někdo ozve, tak moji reputaci zachrání někdo komu se to zdá v pohodě. Mám srovnání, proto píšu, že by mi to přišlo lepší jinak. Když už to admini udělali takhle, tak musí počítat s tím, že se někdo ozve... a astejně tak asi mohli spolíhat na to, že se jich někdo zastane, takže všechno podle plánu.
|
Quote:
|
Quote:
|
znovu po 14 dnech
Dobrý den, nevím kdo momentálně zpravuje wolfdog, ale vkládala sem inzerát přes svůj nick tady a místo mých údajů, jsem nějaký Danny z Bratislavi ( pán sice má Aryu ale z Devinskej, já mám fenu Arya Arqeva). Mohla bych požádat o opravu ůdajů v tomto inzerátu? http://www.wolfdog.org/site/cs/dbase/litters/1425 na Název chovatelské stanice: s Divokou krví Adresa: Letecká 657/43 Město: 16100 Praha Stát: česká republika WWW: http://sdivokoukrvi.wbs.cz E-mail: [email protected] Telefon: 773126850 Další kontaktní info: forum Alissea Děkuji předem |
Quote:
Rhilien, já mám hlavně pocit, že Undertaker bude trošku tvrdohlavý znamení :rock_3 |
Quote:
|
Quote:
|
Nic se nedá... to, že jsi Aryu prodala na Slovensko okamžite napráskám Jiřině :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Já také zadávala inzerát a i psala adminovi a každý den čekám jestli se to tam objeví a kde nic tu nic! :( Docela bych ty štěňata potřebovala inzerovat, kor v tý konkurenci co toudle dobou bude..
Údaje o odchovech na wolfdog dodávám tak nevim kde je problém - ?? Jestli to ted má trvat 3 týdny jak píše Terka, bývala bych ho podala už při krytí..:( Myslím že se tu někde upozorňovalo že se nebudou nějakou dobu dělat aktualizace, ale to jde třeba u výsledků výstav, kde to taky bylo vidět, ale ty přece jen nejsou tak aktuální, ale ta inzerce celkem jo!! Navíc výsledky výstav tu nové jsou.. teda vlastně jeden.. |
Vůbec se nechci admina zastávat nebo něco omlouvat ALE :
Quote:
I mně štve, že nový web není stále hotov a že přidávání nových dat nyní trvá tak dlouho, ale chápu, že admin a programátor nemají každý den čas se tomu věnovat. Přidávání dat bohužel nefunguje tak rychle proto, že běžně je přidává 5-6 lidí, ale kvůli přestavbě webu bylo nutné všem vypnout jejich administrační práva, takže vše nyní přidává jen programátor. Je jistě super zpráva, že náš web je tak důležitý, že mnozí spoléhají při prodeji štěňat především na něj. Ale na druhou stranu není úplně zdravá situace, že prodej štěňat je závislý převážně na inzerci na jednom webu :cry:. Doufejme, že se podaří web co nejdříve plně uvést do provozu a že pozitiva, která bude nabízet, zdaleka převáží problémy, se kterými se v současnosti všichni potýkáme. |
Rozhodně to není tak, že by se někdo spoléhal s inzercí jen na wolfdog, alespoň u nás rozhodně ne, ale je to inzerce zahraniční, jinak tu českou máme poměrně ošéfovanou a pořád se na tom pracuje.. ;-)
|
Quote:
|
Quote:
A peníze sem patří, když nás srovnáváš s nejtvrdším komerčním webem. |
O tom útoku jsem nevěděl a nějak jsem sníženou funkčnost nezazanamenal. Taky bych předpokládal, že se třeba web zálohuje, tudíž po útoku stačí nahodit zálohu a jede se dál bez problému ne? Ztratíš jenom data, která přibyla od poslední zálohy. To zas tolik nebolí.
Pavle to byl jen příklad, kde jsem viděl, že to udělali stejně jako jsme to dělali my na našem portále. Opravdu nejde o peníze, ale o systém. Ten je podle mě blbě. Když se na novém webu dělá průběžně během funkčnosti starého, tak se nemůže stát, že vyleze ven s takovouhle funkčností. Já to zas tak nepotřebuju, ale píšou jsem jiní, že jejich psa vlastní někdo jinej nebo že tři týdny čekají, jestli tu bude nebo nebude inzerát... to je podle mého zbytečný. |
Ahojky Jani,
napíšu to fakt blbě "jsem ráda", že nejsem sama, která čeká na zadání inzerátu 3 týdny. A to doslova - příští týden je v půlce březosti, inzerát jsem posílala 4 x i emailem hnedpo nakrytí a nic. Také myslím, že inzerce by měla být primární o tu a databázi psů tu jde na wolfdogu především diskutovat a číst články jde kdekoliv.! Nevím kam jinam psát !:( |
Mě by zajímalo jak dlouho čekali ti "šťastnější",kteří tu inzerát mají.. nebo jestli to udělali nějak jinak - ale jak??
Já to nejdřív podávala přes odkaz co jindy, z fora o administraci, ten už teď nefunguje, podruhé v očekávaných vrzích přes "Submit planned litter" a nakonec mail adminovi. Ten byl sice nedávno, ale jak vidím, tak je to stejně fuk.. |
Quote:
P.S: omluva za OT |
Už tam máme ty inzeráty, to je super! :) Děkujeme!
|
a děkuji mockrát :)
|
URL to image - fail
Coming litter / Contact languages: - URL to French flag - .../php/images/flags/fra.png is invalid
correct is php/images/flags/fr.png Očekávaný vrh / Kontaktní jazyky: URL na obrazek francouzske vlajky neni platny (.../php/images/flags/fra.png) spravne ma byt .../php/images/flags/fr.png |
Já sice nevím, kdo je majitelem Rocca ale myslím, že databáze vykazuje daleko závažnější nedostatky než jméno majitele starého, nechovného psa. Například moje Tajga a Mio jsou podle wd neoficiálně DM N/N a přitom patří mezi první čsv v Čechách, kteří byli na tuto nemoc testováni. Jak na ČZU, tak v Laboklinu. Na jejich DNA sekvenci je založená celá metodika testu ČZU ... Upozorňovala jsem na to již několikrát admina, ale zřejmě je to nedůležitý údaj u chovných zvířat v produktivním věku.
|
Databáze je nyní ve velice provizorním provedení, takže je možné, že jsou tam údaje neaktuální. Budeš muset vydržet, až se spustí konečně finální verze stránek a tedy i databáze.
Tohle téma ale není o databázi, je o zpochybněném vlastnictví psa. je jedno, jestli je starý a nechovný. Databáze shromažďuje ůdaje o všech. Ty o vlastnictví tohoto psa něco bližšího víš Danielo ? |
Quote:
|
Pavle a nenapadlo tě, že by vám tuto informaci dala Eva natruc? Prostě aby pravdivé informace o ní a o tom psovi v databázi nebyly? Myslim, že víš dost jasně, jak se Eva k WD staví, tak bych tady z toho nedělal senzaci, po tom psovi už je každýmu celkem prd, majitele evidentně má, podvyživenej rozhodně není, tak by moh už v klidu dožít a jemu je asi buřt co se o něm píše na WD
|
[quote=Pavel;412486]Databáze je nyní ve velice provizorním provedení, takže je možné, že jsou tam údaje neaktuální. Budeš muset vydržet, až se spustí konečně finální verze stránek a tedy i databáze.
Neaktuální? Od prosince2010? No nevím. Když jsem zjistila, že u mých chovných psů chybí údaje o certifikátu DW, a u DM bylo napsáno neoficielní, tak jsem tam poslala ofocené cetrifikáty ( DW i DM) a co se nestalo? naskočilo mi tam neoficielní i to DW. Tak co mám dělat , aby to podle WD bylo oficielní? Jinak pokud nechce být majitel Rocca znám, tak je to jeho právo. Doplňovat údaje na soukromý server není jeho povinnost. |
Quote:
Např. Queen of Night z Molu Es se nikdy nenarodila a není zapsána v plemenné knize ČKS - lživý a smyšlený údaj, kterých je tato soukromá databáze plná. Monika http://www.wolfdogs.cz/ |
Quote:
Mimoto odvozovat výsledek testů rodiču z výsledků potomků je bez paternity značně zavádějící. Každý pes by měl být testován, jinak by neměl být výsledek zvěřejňován. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Administrátoři si údaje vymýšlí! Nikdo a nikdy jim nedal údaj o existenci Queen of Night, ověř si to na ČKS!!:twisted: Monika - nespolupracující chovatel s woldog.org http://www.wolfdogs.cz/ |
Já myslím, že toto téma je o databázi. Nedávno jsem se snažila z inzerce tady na wd překlikat na stránky Hanky Kaufmanové. Ale odkaz na její stránky tady neexistuje.Ani přes inzerci, ani před "karty" jejích zvířat. Přitom vím, že existoval. Nyní, když inzeruje 4 vrhy, zájemci nemají možnost proklikat se bez problémů na její domovské stránky. Když jsem se Hanky ptala proč nemá na wd link, tak se nejdřív divila a pak se smála.
Stejně tak si myslím, že pokud někdo výslovně napíše - Odstranit moje soukromé údaje - není možné diskutovat o tom proč a už vůbec ne, zda vůbec. |
já tedy taky patřím k těm netrpělivým co čekají na spravení databáze, páč mě taky celkem "vadí " chyby v databázi !!!
Páč mě při inzerátech tak trochu poškozují, že se nikdo nedokouká kontaktů :cry: Ale tak nějak dokážu pochopit,že je s tím jistě mnoho práce a všichni admini to dělají ve svém volnu .... ale, když se do toho jednou pustili, a jejich práce se stala tak " velkou " , je to prostě už závazek !! vůči spoustě chovatelů !! A tak doufám ,že vše bude už už už - tak jako dříve !!! děkuji !!! ;-) |
Lucko, dík za tvůj příspěvek... refreshnul sem a nemusim se rozepisovat... opět jsme u toho, že je lepší nejdřív všechno otestovat a pustit ven až hotovou věc. Databáze v tomto stavu může některé chovatele poškozovat a to asi není úplně cíl wolfdogu. Tyhle "drobný chybky" mi přijdou už celkem fatální.
|
jen pro úplnost!
Nemyslela jsem tím že mě poškozují admini !!! ale ty chyby !!! to jen aby nevzniklo ....:roll: |
Ahoj Romane, tyhle "drobný chybky" nastaly naprosto úmyslně, a to poté, co jsem začala inzerovat. Najednou jsem se objevila jako chovatel, který neposkytnul údaje o svých odchovech (před inzercí jsem samozřejmě jako chovatel neposkytující údaje nebyla) a navíc záhadně zmizel kontakt na moje www. Je to docela dětinské a admin zřejmě doufá, že takto prodám méně štěňat a on prodá lépe. Nemyslím tím samozřejmě českého admina!!! A když už to Daniela načala, Pavle prosím můžeš u mě dodat ztracený kontakt na moje www? Díky
|
Quote:
Quote:
|
Dobrá Pavle, víš tedy o důvodu, proč mi najednou "náhodou" zmizely www a ostatní údaje zůstaly? Jak by to bylo technicky možné, že z X údajů se ztratí jeden? A jak se může stát, že jsem najednou chovatel, který neposkytl údaje o vrzích?
|
Quote:
|
Ne Pavle, dík za snahu o vysvětlení, já to snad ani vědět nechci. Od Tebe už vůbec ne, nemáš s tím nic společného. Jiné omlouvat nemusíš. Adminovi jsem nepsala, protože vím, že to nemá cenu. Ani jsem nepovažovala za nutné to řešit.
Politika WD je poslední dobou hrozná. |
Je mnoho chovatelů, kterým politika wd vadí, ale bojí se ozvat. Měli by jste opravdu zamyslet ...
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:19. |