![]() |
ČSV východní čechy - 14.1.2012 Potštejn
Jen by mě zajímalo kolik vás tu je vás je z východních čech a odkud.Třeba uděláme nějaký srazík nebo tak něco podle příspěvků to je buď samá Praha nebo Brno takže východočeši hlaste se :-)
|
viz tady: http://www.wolfdog.org/forum/showthr...ht=mapa&page=7 ;-)
|
My se hlásíme :) Bydlíme kousek od Pardubic. Sraz je dobrý nápad :)
Lenka http://www.bargo-benedikt.estranky.cz/ |
My jsme teda spis ze strednich Cech, ale radi se pridame :-)
|
Quote:
|
My jsme "napůl východočeši";) Studuju v Hradci a Dinouš jezdí často se mnou, takže kdyby byl sraz, když tam zrovna budeme, tak se rádi přidáme:)
|
Pokud něco bude, tak i já můžu dorazit se dvěma obludama. Původně jsem kousek od CR, jen jsem se trochu zaseknul v Praze :oops:
|
Vychodni Cechy nejsou zadna dalka, ja ted byla o vikendu ve Starkove u Broumova a je tam teda moc hezky, zadni lidi se tam po lesich nepotulovali:o Takze na pripadny sraz nekde klidne prijedeme...
|
Ještě donedávna jsme byli pražskou smečkou,ale nyní jsme již "chlumeckocidlinskou"......:rock_3
|
Tak Východočeši ale i ostatní pomalu se začíná připravovat setkání ve Východních Čechách zatím je jasné jen to že proběhne v Lednu letos už se to nestihne :cry: Trasu a přesný datum včas zveřejníme zde. Tak pevně doufám v hojnou účast ;-)
|
My hlasíme účast:-)
|
Jsme z Kladna, ale jezdíme za Hradec, tak kdyby se něco plánovalo a nám to vyšlo rádi se přidáme
|
Quote:
|
Předběžný návrh trasy : http://www.mapy.cz/#x=16.355367&y=50...0Kněžnou&u=m je to celkem 15km většinou po lesních cestách a je možnost i občerstvení tato trasa se chodí vždy na jaře na známém pochodu přes tři hrady a je moc oblíbená takže pevně doufám že by se mohla líbit jak účastníkům tak našim vlčím kožíškům :lol: Zatím zde můžete psát návrhy na termín v Lednu nejlépe víkend a sobota.
|
Nejak nikdo nehlasuje....asi je leden daleko:-) Kazdopadne mame dobry zacatek - je vymyslena trasa, a vime ze vyrazime nekdy v lednu a v sobotu :-)
Tak verim, ze se prida co nejvice vlcku, at se seznamime s novymi sedivymi kozisky:rock_3 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Já hlasuju, že zatím nevím:lol: V lednu zrovna bývám víc doma v Jablonci, než v Hradci, jelikož mám zkouškové... a o víkendu nebývám Hradci prakticky vůbec... ale pokud tam budu mít zrovna cestu na nějakou zkoušku, třeba tam můžu zůstat do víkendu... každopádně to budu vědět nejdřív koncem prosince, spíš až v průběhu ledna. A druhá věc je, že tam nemám auto, takže hlasuju pro nějakou trasu, kam se dá dojet z Hradce hromadnou dopravou:) Takže jsem asi moc náročná;-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
My se taky hlásíme!
Ahoj, jsme tady nováčci. Ale určo se přidáme - leden je sice daleko, ale určo se domluvime. Jsme z Bříšťan a do Hk to máme kousek. V lednu bude našemu Akišovi 5 měsíců. ;-) Těšíme se že poznáme nové lidi ;-) a hlavně vlčouny ;)
|
Takže termíny:
7.1.2012 14.1.2012 21.1.2012 28.1.2012 Já osobně hlasuji pro 14.1.2012 Jinak začínám pomalu sepisovat seznam účastníků a zatím to vypadá na 8 účastníků což vypadá skvěle na to jak je to ještě daleko jen tak dál:grosscool |
my by jsme se sedivou taky radi dorazily, kdyz bude cas :)
ale spis, jeden z tech prvnich terminu, aby se mi to nekrylo se zkouskovym |
7.1. se možná pojedeme vystavovat do Brna, takže bych hlasovala spíš pro jiný termín... i proto, že možná nebudeme jediní, kdo tam pojede;-) V ostatních termínech zatím nic nemáme.
|
My jsme z Librantic, takže na Potštejn nebo do HK to je kousíček :). Rádi poznáme někoho s vlčkem z našeho okolí! ;)
|
Quote:
|
Tak se nám to začíná komplikovat o víkendu jsem si zvrtnul kotník a docela dost to oteklo a nemůžu došlápnout na nohu tak snad do Ledna bude vše v cajku a když ne tak budeme muset termín posunout. Nejlepší na tom je to že Bestinku nemůžu venčit já ale zůstalo to na manželce a tam není jistý kdo koho venčí :p
|
Přejeme ať to rychle přebolí!
Bazik mi málem v neděli přerazil holeň náhubkem (neúmyslně!!), asi se dokážu vcítit...:rock_3 |
Quote:
|
Také držíme pěsti, aby vše bylo brzo OK :-). Doufám, že v lednu bude lepší počasí, než je teď :-(. Nemůžeme se sněhu dočkat!
|
Kotnik je o 100 procent lepší takže termín 14.1.2012 platí podrobnější info o akci dodám co nejdříve doufám v hojnou účast aby jsme našim vlčím kožíškům protáhli ťapky po vánočním lenošení :)
|
Tak to je paráda :p. My byli včera v Deštném. Bylo tam krásně, chumelilo, všude sníh :). Naši hafani si to moc užili. Škoda, že jsou raději na stopovačce, vylítali by se určitě víc. Ale ještě nemám odvahu Danteho z vodítka pustit 8). Jinak já beru ještě chodského psa - oni bez sebe neudělají ani krok :p.
|
U nás už je taky všude sníh a je to skoro za trest:D Dingo je z toho hotový jako malé děcko, pořád by v něm jen lítal, vždycky začne řádit a lítat, lovit kuličky, válet se, klouzat se po břiše a absolutně nevnímá, že na něj něco volám:) Když se jdeme jen kolem bloku vyvenčit, tak místo aby udělal, co potřebuje, celou dobu schválně kope do sněhu a loví odletující kuličky... pak přijdeme domů a on si vzpomene, že chtěl vlastně čůrat:/ Jinak je to ale krásné, jak v tom řádí, musím vzít na procházku foťák!:)
|
Tak konečné info o srazu:
Místo setkání: Potštejn okr. Rychnov nad Kněžnou (parkoviště u cukrárny) zde: http://www.mapy.cz/#x=16.307086&y=50...ad%20Kněžnou Datum a čas: 14.1.2012 v 10.00 hod. na opozdilce čekáme max. 30min :twisted: info o trase:http://www.mapy.cz/#x=16.355367&y=50...0Kněžnou&u=m je to cca 15km co sebou: Nějaké pití a jídlo :ffod (cestou jsou 2 hospůdky ale nevím jak to bude s otevírací dobou) jinak náhubky a hlavně teplé oblečení :santagrin a dobrou náladu Jinak vyrážíme za jakéhokoliv počasí krom kalamitního Kontakt: 731/002796 mobil nebo e-mail: [email protected] Jakékoliv dotazy rád zodpovím a budeme se těšit na hojnou účast ;) |
Jinak bych byl rád pokud se mi sem můžete alespoň předběžně a nezávazně nahlásit abychom tak trošku věděli jak velká smečka nás bude Dík a přeji krásné prožití vánočních svátků a vše nej do nového roku to samozřejmě platí i pro naše vlčí kožíšky:beer
|
My se předběžně hlásíme v počtu jeden pes a jeden (možná dva, to se ještě uvidí) člověk. Těšíme se a taky přejeme hezké Vánoce;-)
|
Když se nestane něco nečakaného, dorazíme také
|
Tak předběžně si to zapisuji do kalendáře... :) Doufám, že nám do toho nic nevleze a že dorazíme. Jsme na tom stejně jak Eliška - jeden pes + jeden, max. dva lidé... ;)
|
Je planovana trasa schudna i s kocarkem?
|
Quote:
|
Tak dnes jsme prošli celý úsek po týdením dešti docela zážitek máme bláto až za ušima takže doporučuju vhodnou a nepromokavou obuv. Je to 15km většinou lesem takže vlčouni můžou být 90% cesty na volno jen přes dvě vesnice musí být na vodítku. Jinak cesta bez zastávek trvala cca. 3,5 hod. normální chůzí. V polovině cesty budeme míjet hospůdku tak bude možnost občerstvení snad bude otevřená podle dnešních informací mají otevírací dobu od 11hod. tak snad budeme mít štěstí. A musím předem varovat ty kdo neradi chodí do kopců jelikož si jich za cestu užijete dosytosti ;-) S pozdravem Málkovi a Besťule
|
Naše učast v ohrožení, Dante má rozřízlé bříško na přední pacce :cry: a 14 dnů na zahojení bude asi málo. Uvidíme jak se to bude hojit a dáme vědět těsně před setkáním.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hlasime ucast dva psi (Brena a Tara) a dva lidickove. Brena uz ma sbaleny batuzek a nachystane pacicky na behani:-) A objednejte snih, uz se ho nemuzeme dockat :-)
|
Quote:
|
Ahoj, též hlásím účast s Bazim. Už se moc těšíme
|
Ahojda. Na kolikátou hodinu je plánovaný výlet? A kde sraz? Zrovna 14.ledna máme dvojitou oslavu narozenin :roll:.
|
Jsem trubka, už jsem našla informace, na které jsem se ptala :lol:. U nás to s běháním na volno je horší - Danteho ještě nepouštím. Je takový nevypočitatelný :lol:. Je asi předběžné se ptát, jestli celou trasu zvládneme minimálně za 4h, abychom stihli i oslavu :oops:?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
My se předběžně také hlásíme :D Nia ,Brouček a dva psovodi :)
|
Tak teď jsem počítal účast a předběžně by mělo dorazit 9 vlčounů ale jak říkám je to zatím předběžné uvidíme jaká bude realita :) Jinak ještě jednou na sebe uvádím kontakt kdyby někdo bloudil nebo potřeboval s něčím poradit tel: 731/002796
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
www.ceskoslovenskyvlcak.websnadno.cz |
Quote:
No právě, pouze někdy :?. Jednou na svodu choďáků jsem Baryka z donucení pustila na volno a psi se na něj vrhli a nedal se odchytit, jak byl vyděšený. Takový pohled už nikdy nechci vidět. Pustím ho, ale až mu budu 100% věřit 8). A navíc - mezi psima, se kterýma se zná a vídá se s nima každý den, aby se neporval :-). Doufám, že bude dobré počasí... :-) |
Quote:
Přiznám se, že si stoprocentně nejsem jistá ani Bonynkou, ale asi tak na 99,9% ano! :lol: |
Quote:
V pohodě ;-). Já ho mám na 10m stopovačce a na ní se učíme přivolávat :-). Kdybych měla každý den čas s ním chodit na procházku, tak by problém nebyl. Ale většinou jsme na zahradě, kde si běhá po svém. Dnes běhal po louce a stopovačku si tahal za sebou. Raději ho to naučím pomalu, ale jistě :). Spíš se bojím, jaké bude počasí. Dnes jsme byli na procházce a přišli jsme jako dobytci :lol: |
Quote:
|
Dante už spí a tak můžu potichu napsat, že je nám líto, ale nedorazíme :(. Kdyby to věděl tak mě bude kousat, štípat a strkat do auta už teď. Těšily jsme se na nové i staré známé, přemýšleli, že by jsme dorazily aspoň na část vycházky, ale je to ještě brzy. Bříško na pacce se Dantemu hojí, začíná rohovatět, ale na blbnutí s ostatními to zatím není. Zapomene na to, když vidí něco k snědku, letí za kočkou, pere se se mnou, ale na procházkách jde zatím na vodítku a když jsem ho dnes pustil na volno tak si ještě ulevuje. Budem muset počkat na další setkání ...
|
Tak bohužel taky nedorazíme... :( Moc mě to mrzí, ale v sobotu musím do práce, takže na 10h je to pro nás brzo, my bymse mohli až tak v jednu, takže budem stejně jako Dante doufat, že bude brzy ještě něco podobného...
|
Tak to teda nevím, jak to Dingovi vysvětlím... už jsem mu slíbila, že zítra uvidí ségru a bráchu a nakonec tam nebude ani jeden. A jemu chudákovi už se tolik stýská:)
Tak každopádně, jen co se Dante uzdraví, tak dej vědět, a uděláme nějaký sourozenecký sraz, ať už se konečně všichni potkají! :) |
No to je jasný, strašně mě to mrzí... :/ Jinak jsem si říkala, že bysme se za vámi vydali někdy se podívat, jak vypadá sníh... :D Tak se pak kdyžtak domluvíme na nějaký víkend... :)
|
Quote:
Tak můžeme udělat nějaký sraz u nás... akorát jestli bude takhle dál sněžit, tak za chvíli budeme na vycházku potřebovat sněžnice, oni tu pak už ani neuklízí chodníky, natož aby se dalo jít někam mimo město:D |
Na jaro klidně svolám vycházku já :). Viděla bych to na špacír do Býště na pívo. Jde se mezi loukami a poli, kolem obrovského stáda ovcí a tak, takže pohodička. Auta se můžou zaparkovat u nás. Ať tady ti východočeši zírají, jaké máme krásné psy!! :) My jsme s Librantic, které jsou ještě blíž než Potštejn, takže žádná zajížďka.
|
Quote:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...82324034_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...83442942_n.jpg |
My se s Branem taky hlásíme a snad dorazí i Ferry z Deštné hory. A já myslela, že se chystá komorní rodinná procházka a ona to bude taková sešlost :)
Tak snad se nám kluci neporvou:rock_3 |
Tak snad to proběhne všechno v pohodě a na rvačky nedojde jen na přátelské pošťuchování a taky se moc těšíme na brášku ;) Jinak dneska nám nachumelilo tak to do zítra snad vydrží a budou se moct trošku vyválet ve sněhu:) Hlavně jseme zvědavý kdo všechno nakonec dorází začínáme v tom mít trošku chaoz někdo odříká další se hlásí takže to bude docela převápko :ehmmm
|
Procházka byla moc pěkná! Teď už spokojeně a s plným bříškem odpočíváme doma a nahříváme si pacičky:)
Děkujeme a těšíme se na další výlet |
Quote:
|
Moc se omlouváme, že jsme nedorazili. Manžel přijel z práce až v 6h ráno, dělal rozvoz z jejich plesu :-P. Navíc Baryčkovi se zase rozjel chronický stafilokok mezi prstama, takže by to na delší trasu nebylo. Tak si Dante užil sníh alespoň na zahradě :-). Jak jsem psala v předešlém příspěvku - rádi Vás uvidíme u nás v Libranticích na procházce do Býště ( až bude otevřená zahrádka v hospodě ). Tipuju to ale až kolem jara :-(. Chtěla bych Vás všechny poznat :-)
|
Quote:
|
Tak dávám odkaz na fotky moc jich nemáme protože jsme zapoměli smazat paměťovou kartu ve foťáku :oops: ale fotilo nás víc takže doufám že se o další fotky taky podělí ;-) https://picasaweb.google.com/1151943...eat=directlink
|
Quote:
|
Odkaz na fotky upraven nebylo nastaveno veřejné prohlížení fotek. https://picasaweb.google.com/1151943...eat=directlink
|
My taky děkujeme za pěkný výlet. Dingo si to určitě nakonec taky moc užil a my jsme aspoň zjistili, že když chce, tak poslouchat umí, potvora jedna:D Fotky snad zpracujeme dneska večer, je jich hodně;)
|
Tak Lukášovi se podařilo fotky nahrát místo do psí galerie, do naší galerie, ale teď jsem líná to přesouvat. Takže zatím jsou fotky tady: https://picasaweb.google.com/1024119...e?noredirect=1 A až to přesunu (dneska už asi ne), tak dodám druhý odkaz:) No proč to dělat jednoduše, když to jde složitě;)
|
Quote:
|
Krásné fotky, taky vám závidím. A toho sněhu, co tam máte...
|
Quote:
|
Děkujeme všem za krásný výlet a už teď se těšíme na další. Fotky jsou super:)
|
Tak fotky už jsou přesunuty, nový odkaz je: https://picasaweb.google.com/1164002...SrazVPotstejne . V té druhé galerii bude album smazáno, takže ten odkaz už nepůjde:)
No jo, ono Lukáše hrozně baví fotit, tak si pořídil trochu lepší foťák a hraje si;) Já bych to neuměla, co dokáže on:) A vtipné popisky musí být, co mi jiného zbývá, když Lukáš nafotí hromadu, sice krásných, ale pořád stejných fotek... běžící pes, běžící pes, běžící pes, stojící pes, běžící pes... :lol: Nezveřejnit je je škoda, když se povedly, ale kdo by si to bez popisků prohlížel:lol: |
Díky organizátorům za super trasu a krásný výlet:) A tady ještě pár fotek... http://bellatara.rajce.idnes.cz/Setk...vychodni_cechy
Jirka+Tara www.ceskoslovenskyvlcak.websnadno.cz |
Brenna si to taky bezvadně užila a děkuje Bestě za parádně naplánovanou trasu:-) No a už se těšíme na další výlet....zatím asi naplánujeme něco trochu blíž u nás - v Moravském krasu :-) Jen ten sníh...snad se ho dočkáme i v nížinách...
A jsou to moooc krasný fotky a ještě lepší komentáře :-) |
Kdypak bude další setkání? Rádi by jsme se připojili ;)
|
Tak jsme začali plánovat nový sraz viděli bychom to na 13.10.2012 trasa zde: http://www.mapy.cz/s/51Dj je to 25km ale případně se dá upravit na 15 km záleží jak se vlčouni a hlavně páníčkové budou cítit:lol:. Poslední srazík se vydařil tak doufáme že se přihlásí co nejvíce účastníků nejen z Východních Čech. Můžete se předběžně hlásit buď zde nebo na e-mail: [email protected] další info dodáme před termínem tímto všechny zdraví Besta z Heršpic a její Potštejnská smečka
|
Zde dávám místo setkání: http://www.mapy.cz/#x=16.307937&y=50...ad%20Kněžnou je to parkoviště u cukrárny sraz bych viděl tak na 10 hod. sebou náhubky pro vlčouny aby si mohli zařádit taky na volno hromadu pamlsků a svačinu a pití cestou potkáme pár hospůdek ale nevím jak to bude s otevírací dobou ale snad nějaká znich bude mít otevřeno:ffod Jinak termín se blíží tak se hlaste zatím se nikdo neozval pokud to tak zůstane dva dny před srazem tak se sraz ruší samozřejmně že bych to sem dal vědět.
|
Ahoj,
tak aby se aspoň někdo přihlásil ;-) My zatím zvažujeme účast, na ten den zatím nic v plánu nemáme, takže bychom teoreticky mohli dorazit. Asi uvidíme, podle účasti a složení psisek... Když půjde moc psů a budu muset mít Dinouše celou cestu na vodítku, aby se nesežrali, to se mi asi chtít nebude :-) |
Quote:
|
No, opet obligatni otazka :-)
Da se to absolvovat s kocarkem? |
Quote:
|
Quote:
|
Tak bohužel musím oznámit že sraz se ruší. Jsou dva důvody první je že jsou jen dva přihlášení což je dost málo ale to by až tak nevadilo jako druhý důvod a to že Besta začala hárat což by pro přítomné psi nebylo zrovna ideální tak snad někdy příště ještě jednou se omlouvám.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:56. |