Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Setkání a cestování (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   ČSV východní čechy - 14.1.2012 Potštejn (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=20751)

malkovicz 19-08-2011 15:24

ČSV východní čechy - 14.1.2012 Potštejn

Jen by mě zajímalo kolik vás tu je vás je z východních čech a odkud.Třeba uděláme nějaký srazík nebo tak něco podle příspěvků to je buď samá Praha nebo Brno takže východočeši hlaste se :-)

Saerithra 19-08-2011 15:26

viz tady: http://www.wolfdog.org/forum/showthr...ht=mapa&page=7 ;-)

Lenis 20-08-2011 09:25

My se hlásíme :) Bydlíme kousek od Pardubic. Sraz je dobrý nápad :)

Lenka

http://www.bargo-benedikt.estranky.cz/

Yon 20-08-2011 09:47

My jsme teda spis ze strednich Cech, ale radi se pridame :-)

malkovicz 21-08-2011 12:00

Quote:

Originally Posted by Lenis (Bericht 400039)
My se hlásíme :) Bydlíme kousek od Pardubic. Sraz je dobrý nápad :)

Lenka

http://www.bargo-benedikt.estranky.cz/

Tak to je super až nás bude víc tak určitě srazík naplánujem ať se ti naši východočeští vlčouni poznaj ;-)

Kometa 21-08-2011 17:38

My jsme "napůl východočeši";) Studuju v Hradci a Dinouš jezdí často se mnou, takže kdyby byl sraz, když tam zrovna budeme, tak se rádi přidáme:)

Undertaker 21-08-2011 18:32

Pokud něco bude, tak i já můžu dorazit se dvěma obludama. Původně jsem kousek od CR, jen jsem se trochu zaseknul v Praze :oops:

mellorn 22-08-2011 06:26

Vychodni Cechy nejsou zadna dalka, ja ted byla o vikendu ve Starkove u Broumova a je tam teda moc hezky, zadni lidi se tam po lesich nepotulovali:o Takze na pripadny sraz nekde klidne prijedeme...

Gara Jaka 22-08-2011 13:13

Ještě donedávna jsme byli pražskou smečkou,ale nyní jsme již "chlumeckocidlinskou"......:rock_3

malkovicz 24-10-2011 12:55

Tak Východočeši ale i ostatní pomalu se začíná připravovat setkání ve Východních Čechách zatím je jasné jen to že proběhne v Lednu letos už se to nestihne :cry: Trasu a přesný datum včas zveřejníme zde. Tak pevně doufám v hojnou účast ;-)

Beruska 26-10-2011 15:28

My hlasíme účast:-)

Petr&Dante 26-10-2011 22:48

Jsme z Kladna, ale jezdíme za Hradec, tak kdyby se něco plánovalo a nám to vyšlo rádi se přidáme

malkovicz 28-10-2011 08:00

Quote:

Originally Posted by Petr&Dante (Bericht 410129)
Jsme z Kladna, ale jezdíme za Hradec, tak kdyby se něco plánovalo a nám to vyšlo rádi se přidáme

Určitě dáme vědět :thumbs

malkovicz 28-10-2011 09:01

Předběžný návrh trasy : http://www.mapy.cz/#x=16.355367&y=50...0Kněžnou&u=m je to celkem 15km většinou po lesních cestách a je možnost i občerstvení tato trasa se chodí vždy na jaře na známém pochodu přes tři hrady a je moc oblíbená takže pevně doufám že by se mohla líbit jak účastníkům tak našim vlčím kožíškům :lol: Zatím zde můžete psát návrhy na termín v Lednu nejlépe víkend a sobota.

Beruska 03-11-2011 15:52

Nejak nikdo nehlasuje....asi je leden daleko:-) Kazdopadne mame dobry zacatek - je vymyslena trasa, a vime ze vyrazime nekdy v lednu a v sobotu :-)
Tak verim, ze se prida co nejvice vlcku, at se seznamime s novymi sedivymi kozisky:rock_3

Jana_Schubertova 03-11-2011 16:39

Quote:

Originally Posted by Beruska (Bericht 411047)
...., at se seznamime s novymi sedivymi kozisky:rock_3

Ách jo, to abysme zůstali doma...:lol:

malkovicz 03-11-2011 18:28

Quote:

Originally Posted by Jana_Schubertova (Bericht 411052)
Ách jo, to abysme zůstali doma...:lol:

To vás nesmí ani napadnout Besta je nedočkavá na svého milence Bazika jak si spolu zase zatancuji :klatsch

malkovicz 03-11-2011 18:38

Quote:

Originally Posted by Beruska (Bericht 411047)
Nejak nikdo nehlasuje....asi je leden daleko:-) Kazdopadne mame dobry zacatek - je vymyslena trasa, a vime ze vyrazime nekdy v lednu a v sobotu :-)
Tak verim, ze se prida co nejvice vlcku, at se seznamime s novymi sedivymi kozisky:rock_3

Taky je mi to divný protože když jsem zakládal toto téma tak se hlásilo docela dost zájemců o srazík ve Východních Čechách ale zase na druhou stranu bude to první sraz ve východkách tak uvidíme a hlavně je to ještě dost daleko a málo kdo ví co bude v Lednu takže pevně věřím že se nakonec přihlásí dost zájemců a když ne tak bude zase rodinná sešlost :)

Kometa 03-11-2011 20:38

Já hlasuju, že zatím nevím:lol: V lednu zrovna bývám víc doma v Jablonci, než v Hradci, jelikož mám zkouškové... a o víkendu nebývám Hradci prakticky vůbec... ale pokud tam budu mít zrovna cestu na nějakou zkoušku, třeba tam můžu zůstat do víkendu... každopádně to budu vědět nejdřív koncem prosince, spíš až v průběhu ledna. A druhá věc je, že tam nemám auto, takže hlasuju pro nějakou trasu, kam se dá dojet z Hradce hromadnou dopravou:) Takže jsem asi moc náročná;-)

Petr&Dante 03-11-2011 22:25

Quote:

Originally Posted by Kometa (Bericht 411092)
Já hlasuju, že zatím nevím:lol: V lednu zrovna bývám víc doma v Jablonci, než v Hradci, jelikož mám zkouškové... a o víkendu nebývám Hradci prakticky vůbec... ale pokud tam budu mít zrovna cestu na nějakou zkoušku, třeba tam můžu zůstat do víkendu... každopádně to budu vědět nejdřív koncem prosince, spíš až v průběhu ledna. A druhá věc je, že tam nemám auto, takže hlasuju pro nějakou trasu, kam se dá dojet z Hradce hromadnou dopravou:) Takže jsem asi moc náročná;-)

Můžu vas případně v Hradci vyzvednout, v tom by problém nebyl, trasa u Potštejan je fajn

Kometa 03-11-2011 23:01

Quote:

Originally Posted by Petr&Dante (Bericht 411118)
Můžu vas případně v Hradci vyzvednout, v tom by problém nebyl, trasa u Potštejan je fajn

Jo, já teď na to ještě koukala, že do Potštejna se dá i docela dostat z Hradce vlakem, takže případně to zvládnem i po kolejích. Ale když Dantemu nebude vadit, mačkat se s bráchou, tak se klidně svezeme s vámi;) Kolem Potštejna je to hezké, byla jsem tam před pár rokama na čundru, líbilo se mi tam.

Petr&Dante 03-11-2011 23:20

Quote:

Originally Posted by Kometa (Bericht 411128)
Jo, já teď na to ještě koukala, že do Potštejna se dá i docela dostat z Hradce vlakem, takže případně to zvládnem i po kolejích. Ale když Dantemu nebude vadit, mačkat se s bráchou, tak se klidně svezeme s vámi;) Kolem Potštejna je to hezké, byla jsem tam před pár rokama na čundru, líbilo se mi tam.

Když pojedem z Kladna máme to cestou, z Týniště do Hradce cca 15 min, to zvládnem, když se budou mačkat budou jen rádi :lol:

Nikolaki 06-11-2011 20:52

My se taky hlásíme!

Ahoj, jsme tady nováčci. Ale určo se přidáme - leden je sice daleko, ale určo se domluvime. Jsme z Bříšťan a do Hk to máme kousek. V lednu bude našemu Akišovi 5 měsíců. ;-) Těšíme se že poznáme nové lidi ;-) a hlavně vlčouny ;)

malkovicz 07-11-2011 08:47

Takže termíny:

7.1.2012
14.1.2012
21.1.2012
28.1.2012

Já osobně hlasuji pro 14.1.2012 Jinak začínám pomalu sepisovat seznam účastníků a zatím to vypadá na 8 účastníků což vypadá skvěle na to jak je to ještě daleko jen tak dál:grosscool

nyaro 07-11-2011 12:46

my by jsme se sedivou taky radi dorazily, kdyz bude cas :)
ale spis, jeden z tech prvnich terminu, aby se mi to nekrylo se zkouskovym

Kometa 07-11-2011 14:46

7.1. se možná pojedeme vystavovat do Brna, takže bych hlasovala spíš pro jiný termín... i proto, že možná nebudeme jediní, kdo tam pojede;-) V ostatních termínech zatím nic nemáme.

Dita 17-11-2011 20:49

My jsme z Librantic, takže na Potštejn nebo do HK to je kousíček :). Rádi poznáme někoho s vlčkem z našeho okolí! ;)

malkovicz 18-11-2011 18:46

Quote:

Originally Posted by Dita (Bericht 412976)
My jsme z Librantic, takže na Potštejn nebo do HK to je kousíček :). Rádi poznáme někoho s vlčkem z našeho okolí! ;)

Tak to je super určitě dorazte bližší info zde bude zveřejněno ale zatím to vypadá na 14.1.2012 budeme se těšit.

malkovicz 13-12-2011 17:03

Tak se nám to začíná komplikovat o víkendu jsem si zvrtnul kotník a docela dost to oteklo a nemůžu došlápnout na nohu tak snad do Ledna bude vše v cajku a když ne tak budeme muset termín posunout. Nejlepší na tom je to že Bestinku nemůžu venčit já ale zůstalo to na manželce a tam není jistý kdo koho venčí :p

Jana_Schubertova 13-12-2011 17:44

Přejeme ať to rychle přebolí!
Bazik mi málem v neděli přerazil holeň náhubkem (neúmyslně!!), asi se dokážu vcítit...:rock_3

malkovicz 14-12-2011 13:33

Quote:

Originally Posted by Jana_Schubertova (Bericht 415547)
Přejeme ať to rychle přebolí!
Bazik mi málem v neděli přerazil holeň náhubkem (neúmyslně!!), asi se dokážu vcítit...:rock_3

Děkuji doufám že to bude brzy Bestinka se už nemůže dočkat Bazíka ;-)

Dita 16-12-2011 15:28

Také držíme pěsti, aby vše bylo brzo OK :-). Doufám, že v lednu bude lepší počasí, než je teď :-(. Nemůžeme se sněhu dočkat!

malkovicz 18-12-2011 00:05

Kotnik je o 100 procent lepší takže termín 14.1.2012 platí podrobnější info o akci dodám co nejdříve doufám v hojnou účast aby jsme našim vlčím kožíškům protáhli ťapky po vánočním lenošení :)

Dita 19-12-2011 07:20

Tak to je paráda :p. My byli včera v Deštném. Bylo tam krásně, chumelilo, všude sníh :). Naši hafani si to moc užili. Škoda, že jsou raději na stopovačce, vylítali by se určitě víc. Ale ještě nemám odvahu Danteho z vodítka pustit 8). Jinak já beru ještě chodského psa - oni bez sebe neudělají ani krok :p.

Kometa 19-12-2011 11:04

U nás už je taky všude sníh a je to skoro za trest:D Dingo je z toho hotový jako malé děcko, pořád by v něm jen lítal, vždycky začne řádit a lítat, lovit kuličky, válet se, klouzat se po břiše a absolutně nevnímá, že na něj něco volám:) Když se jdeme jen kolem bloku vyvenčit, tak místo aby udělal, co potřebuje, celou dobu schválně kope do sněhu a loví odletující kuličky... pak přijdeme domů a on si vzpomene, že chtěl vlastně čůrat:/ Jinak je to ale krásné, jak v tom řádí, musím vzít na procházku foťák!:)

malkovicz 19-12-2011 18:10

Tak konečné info o srazu:

Místo setkání: Potštejn okr. Rychnov nad Kněžnou (parkoviště u cukrárny) zde: http://www.mapy.cz/#x=16.307086&y=50...ad%20Kněžnou

Datum a čas: 14.1.2012 v 10.00 hod. na opozdilce čekáme max. 30min :twisted:

info o trase:http://www.mapy.cz/#x=16.355367&y=50...0Kněžnou&u=m je to cca 15km

co sebou: Nějaké pití a jídlo :ffod (cestou jsou 2 hospůdky ale nevím jak to bude s otevírací dobou) jinak náhubky a hlavně teplé oblečení :santagrin a dobrou náladu

Jinak vyrážíme za jakéhokoliv počasí krom kalamitního

Kontakt: 731/002796 mobil nebo e-mail: [email protected]

Jakékoliv dotazy rád zodpovím a budeme se těšit na hojnou účast ;)

malkovicz 19-12-2011 18:30

Jinak bych byl rád pokud se mi sem můžete alespoň předběžně a nezávazně nahlásit abychom tak trošku věděli jak velká smečka nás bude Dík a přeji krásné prožití vánočních svátků a vše nej do nového roku to samozřejmě platí i pro naše vlčí kožíšky:beer

Kometa 19-12-2011 22:43

My se předběžně hlásíme v počtu jeden pes a jeden (možná dva, to se ještě uvidí) člověk. Těšíme se a taky přejeme hezké Vánoce;-)

Petr&Dante 21-12-2011 20:36

Když se nestane něco nečakaného, dorazíme také

Romana 22-12-2011 13:32

Tak předběžně si to zapisuji do kalendáře... :) Doufám, že nám do toho nic nevleze a že dorazíme. Jsme na tom stejně jak Eliška - jeden pes + jeden, max. dva lidé... ;)

Yon 25-12-2011 12:37

Je planovana trasa schudna i s kocarkem?

malkovicz 25-12-2011 12:51

Quote:

Originally Posted by Yon (Bericht 416650)
Je planovana trasa schudna i s kocarkem?

Bohužel jsou tam useky kde kočárek neprojede my take museli zajistit hlídání protože kočárek neprojede :cry:

malkovicz 30-12-2011 17:30

Tak dnes jsme prošli celý úsek po týdením dešti docela zážitek máme bláto až za ušima takže doporučuju vhodnou a nepromokavou obuv. Je to 15km většinou lesem takže vlčouni můžou být 90% cesty na volno jen přes dvě vesnice musí být na vodítku. Jinak cesta bez zastávek trvala cca. 3,5 hod. normální chůzí. V polovině cesty budeme míjet hospůdku tak bude možnost občerstvení snad bude otevřená podle dnešních informací mají otevírací dobu od 11hod. tak snad budeme mít štěstí. A musím předem varovat ty kdo neradi chodí do kopců jelikož si jich za cestu užijete dosytosti ;-) S pozdravem Málkovi a Besťule

Petr&Dante 01-01-2012 21:30

Naše učast v ohrožení, Dante má rozřízlé bříško na přední pacce :cry: a 14 dnů na zahojení bude asi málo. Uvidíme jak se to bude hojit a dáme vědět těsně před setkáním.

Kometa 01-01-2012 23:23

Quote:

Originally Posted by Petr&Dante (Bericht 417318)
Naše učast v ohrožení, Dante má rozřízlé bříško na přední pacce :cry: a 14 dnů na zahojení bude asi málo. Uvidíme jak se to bude hojit a dáme vědět těsně před setkáním.

A jé... Držíme palce, ať se mu to brzo zahojí, nejlíp, ať to stihne za těch čtrnáct dní... Dingo by byl smutný, kdyby bráška nedorazil;-)

malkovicz 02-01-2012 11:13

Quote:

Tak to je nám líto snad se to brzy zahojí a budete moct dorazit

RadeKKK 02-01-2012 11:31

Quote:

Nejvíc je to líto nám. Stalo se mu to u nás na návštěvě, když radostí , že nás vidí, vtancoval do napáječky :-(

Beruska 05-01-2012 20:10

Hlasime ucast dva psi (Brena a Tara) a dva lidickove. Brena uz ma sbaleny batuzek a nachystane pacicky na behani:-) A objednejte snih, uz se ho nemuzeme dockat :-)

malkovicz 05-01-2012 20:29

Quote:

Originally Posted by Beruska (Bericht 417780)
Hlasime ucast dva psi (Brena a Tara) a dva lidickove. Brena uz ma sbaleny batuzek a nachystane pacicky na behani:-) A objednejte snih, uz se ho nemuzeme dockat :-)

Tak to je super už jsme si říkali jestli vůbec dorazíte. Moc se na vás těšíme a stím sněhem to bude asi horší tady jenom prší a prší takže blatíčka bude dost :twisted: ale je to ještě týden tak snad nachumelí ;)

Baru 08-01-2012 19:07

Ahoj, též hlásím účast s Bazim. Už se moc těšíme

Dita 08-01-2012 20:45

Ahojda. Na kolikátou hodinu je plánovaný výlet? A kde sraz? Zrovna 14.ledna máme dvojitou oslavu narozenin :roll:.

Dita 08-01-2012 21:07

Jsem trubka, už jsem našla informace, na které jsem se ptala :lol:. U nás to s běháním na volno je horší - Danteho ještě nepouštím. Je takový nevypočitatelný :lol:. Je asi předběžné se ptát, jestli celou trasu zvládneme minimálně za 4h, abychom stihli i oslavu :oops:?

malkovicz 08-01-2012 23:05

Quote:

Originally Posted by Dita (Bericht 418141)
Jsem trubka, už jsem našla informace, na které jsem se ptala :lol:. U nás to s běháním na volno je horší - Danteho ještě nepouštím. Je takový nevypočitatelný :lol:. Je asi předběžné se ptát, jestli celou trasu zvládneme minimálně za 4h, abychom stihli i oslavu :oops:?

Když jsme šli trasu normální chůzí bez zastávek tak nám to trvalo 3,5 hod. ale ted nás půjde víc a je naplánována zastávka v hospůdce v Liticích takže se to o něco protáhne. Ale myslím že když vyjdeme o půl jedenácté nejdýl tak návrat bychom mohli zvládnout do 15 až 16 hod.

malkovicz 08-01-2012 23:06

Quote:

Originally Posted by Baru (Bericht 418115)

My se taky těšíme je super že dorazíte:gent

Jana_Schubertova 09-01-2012 10:51

Quote:

Originally Posted by Dita (Bericht 418141)
U nás to s běháním na volno je horší - Danteho ještě nepouštím...

Chyba! Risk je zisk...Někdy ;-)
Quote:

Originally Posted by Baru (Bericht 418164)

Ach jo, ale aspoň bude mít Bazik náhradu, pokud bychom nedorazili, jmenovce a příbuzného, snad si s Bestičkou také tak pěkně zatančí.;)

malkovicz 09-01-2012 12:35

Quote:

Originally Posted by Jana_Schubertova (Bericht 418189)

Ach jo, ale aspoň bude mít Bazik náhradu, pokud bychom nedorazili, jmenovce a příbuzného, snad si s Bestičkou také tak pěkně zatančí.;)

Jej tak ja si myslel že je to váš Bazík a on je to jiný tak to mě trochu zmátlo ale nevadí pokud dorazíte tak bude mít Besťule z čeho vybírat ;-)

Andrea 363 09-01-2012 16:35

My se předběžně také hlásíme :D Nia ,Brouček a dva psovodi :)

malkovicz 09-01-2012 18:47

Tak teď jsem počítal účast a předběžně by mělo dorazit 9 vlčounů ale jak říkám je to zatím předběžné uvidíme jaká bude realita :) Jinak ještě jednou na sebe uvádím kontakt kdyby někdo bloudil nebo potřeboval s něčím poradit tel: 731/002796

Kometa 09-01-2012 19:56

Quote:

Originally Posted by Andrea 363 (Bericht 418233)
My se předběžně také hlásíme :D Nia ,Brouček a dva psovodi :)

To je super, na Brouka se těším! Dingo sice asi moc ne, dostat na zadek od půlročního štěňátka, to si asi nechce zopakovat:D Ale já se těším, jak zase vyrostl do krásy:)

Andrea 363 09-01-2012 20:29

Quote:

Originally Posted by Kometa (Bericht 418256)
To je super, na Brouka se těším! Dingo sice asi moc ne, dostat na zadek od půlročního štěňátka, to si asi nechce zopakovat:D Ale já se těším, jak zase vyrostl do krásy:)

Tak Brouk poslední dobou rovná všechny,jen u našeho Denise(11letý lídr křížence labradora) si to nedovolí.Z čeho mam malinko obavy,tak že bude opět bránit Niu,když se k ni nějaký pes přiblíží.Už se tak málem porval.Začal ji hlídat hodně brzy,cca v 6měs.Když je bez ni,je bezproblemový,jen musí mít vždy navrch :D .Dingo je aspoň s každým kamarád :).Taky se moc těším :)

Kometa 10-01-2012 00:34

Quote:

Originally Posted by Andrea 363 (Bericht 418261)
.Dingo je aspoň s každým kamarád :)

Tak to už taky není tak růžové, už má taky tendenci na mladší a slabší dělat machry. Ale vyloženě rvát se zatím nechce, jen si trochu honí ego... ovšem na půl roce, to byl ještě s každým kamarád, svou hlavu začíná mít až teď, kolem roku. Brouk je větší číslo;o)

Fiann 10-01-2012 16:37

Quote:

Originally Posted by Baru (Bericht 418115)

Super, staří známí8), už se taky moc těšíme:)

www.ceskoslovenskyvlcak.websnadno.cz

Dita 11-01-2012 12:06

Quote:

Originally Posted by Jana_Schubertova (Bericht 418189)

No právě, pouze někdy :?. Jednou na svodu choďáků jsem Baryka z donucení pustila na volno a psi se na něj vrhli a nedal se odchytit, jak byl vyděšený. Takový pohled už nikdy nechci vidět. Pustím ho, ale až mu budu 100% věřit 8). A navíc - mezi psima, se kterýma se zná a vídá se s nima každý den, aby se neporval :-). Doufám, že bude dobré počasí... :-)

Jana_Schubertova 11-01-2012 16:31

Quote:

Originally Posted by Dita (Bericht 418531)
No právě, pouze někdy :?. Jednou na svodu choďáků jsem Baryka z donucení pustila na volno a psi se na něj vrhli a nedal se odchytit, jak byl vyděšený. Takový pohled už nikdy nechci vidět. Pustím ho, ale až mu budu 100% věřit 8). A navíc - mezi psima, se kterýma se zná a vídá se s nima každý den, aby se neporval :-). Doufám, že bude dobré počasí... :-)

Vždyť já Vám do toho nechi "kecat";), každý máme své metody, mně jenom přijde, že se mladý pes nemůže naučit jak se má na volno chovat, když vlastně vůbec na volno není...
Přiznám se, že si stoprocentně nejsem jistá ani Bonynkou, ale asi tak na 99,9% ano! :lol:

Dita 11-01-2012 17:16

Quote:

Originally Posted by Jana_Schubertova (Bericht 418595)
Vždyť já Vám do toho nechi "kecat";), každý máme své metody, mně jenom přijde, že se mladý pes nemůže naučit jak se má na volno chovat, když vlastně vůbec na volno není...
Přiznám se, že si stoprocentně nejsem jistá ani Bonynkou, ale asi tak na 99,9% ano! :lol:

V pohodě ;-). Já ho mám na 10m stopovačce a na ní se učíme přivolávat :-). Kdybych měla každý den čas s ním chodit na procházku, tak by problém nebyl. Ale většinou jsme na zahradě, kde si běhá po svém. Dnes běhal po louce a stopovačku si tahal za sebou. Raději ho to naučím pomalu, ale jistě :). Spíš se bojím, jaké bude počasí. Dnes jsme byli na procházce a přišli jsme jako dobytci :lol:

malkovicz 12-01-2012 15:09

Quote:

Originally Posted by Dita (Bericht 418605)
V pohodě ;-). Já ho mám na 10m stopovačce a na ní se učíme přivolávat :-). Kdybych měla každý den čas s ním chodit na procházku, tak by problém nebyl. Ale většinou jsme na zahradě, kde si běhá po svém. Dnes běhal po louce a stopovačku si tahal za sebou. Raději ho to naučím pomalu, ale jistě :). Spíš se bojím, jaké bude počasí. Dnes jsme byli na procházce a přišli jsme jako dobytci :lol:

Tak jsem koukal na počasí a na sobotu hlásí zataženo občas přeháňky takže počasí co je u nás už skoro měsíc. Hlavně sebou boty co vydrží mokro a bláto protože ho bude cestou požehnaně už ne na všechny moc těšíme ;)

Petr&Dante 13-01-2012 00:27

Dante už spí a tak můžu potichu napsat, že je nám líto, ale nedorazíme :(. Kdyby to věděl tak mě bude kousat, štípat a strkat do auta už teď. Těšily jsme se na nové i staré známé, přemýšleli, že by jsme dorazily aspoň na část vycházky, ale je to ještě brzy. Bříško na pacce se Dantemu hojí, začíná rohovatět, ale na blbnutí s ostatními to zatím není. Zapomene na to, když vidí něco k snědku, letí za kočkou, pere se se mnou, ale na procházkách jde zatím na vodítku a když jsem ho dnes pustil na volno tak si ještě ulevuje. Budem muset počkat na další setkání ...

Romana 13-01-2012 12:38

Tak bohužel taky nedorazíme... :( Moc mě to mrzí, ale v sobotu musím do práce, takže na 10h je to pro nás brzo, my bymse mohli až tak v jednu, takže budem stejně jako Dante doufat, že bude brzy ještě něco podobného...

Kometa 13-01-2012 13:26

Tak to teda nevím, jak to Dingovi vysvětlím... už jsem mu slíbila, že zítra uvidí ségru a bráchu a nakonec tam nebude ani jeden. A jemu chudákovi už se tolik stýská:)
Tak každopádně, jen co se Dante uzdraví, tak dej vědět, a uděláme nějaký sourozenecký sraz, ať už se konečně všichni potkají! :)

Romana 13-01-2012 14:22

No to je jasný, strašně mě to mrzí... :/ Jinak jsem si říkala, že bysme se za vámi vydali někdy se podívat, jak vypadá sníh... :D Tak se pak kdyžtak domluvíme na nějaký víkend... :)

Kometa 13-01-2012 14:30

Quote:

Originally Posted by Romana (Bericht 418864)
No to je jasný, strašně mě to mrzí... :/ Jinak jsem si říkala, že bysme se za vámi vydali někdy se podívat, jak vypadá sníh... :D Tak se pak kdyžtak domluvíme na nějaký víkend... :)

Sníh vypadá výborně!:) Dneska jsem celou vycházku šli v pekelné vánici, chvílemi jsem měla co dělat, aby mě to neodfouklo a Dingo málem cestou zapadal, jak se mu ten sníh drží v kožichu a netaje:D Měla jsem strach, že bude na konec vycházky tak bílý, že už ho ani neuvidím, ještě přes to husté sněžení:)
Tak můžeme udělat nějaký sraz u nás... akorát jestli bude takhle dál sněžit, tak za chvíli budeme na vycházku potřebovat sněžnice, oni tu pak už ani neuklízí chodníky, natož aby se dalo jít někam mimo město:D

Dita 13-01-2012 14:31

Na jaro klidně svolám vycházku já :). Viděla bych to na špacír do Býště na pívo. Jde se mezi loukami a poli, kolem obrovského stáda ovcí a tak, takže pohodička. Auta se můžou zaparkovat u nás. Ať tady ti východočeši zírají, jaké máme krásné psy!! :) My jsme s Librantic, které jsou ještě blíž než Potštejn, takže žádná zajížďka.

Romana 13-01-2012 14:35

Quote:

Originally Posted by Kometa (Bericht 418866)
Sníh vypadá výborně!:) Dneska jsem celou vycházku šli v pekelné vánici, chvílemi jsem měla co dělat, aby mě to neodfouklo a Dingo málem cestou zapadal, jak se mu ten sníh drží v kožichu a netaje:D

Nop vidíš a to my tu máme 10 stupňů, zelený louky za barákem nám kvetou sedmikrásky... :) A Nessie se minulý týden koupala... :D

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...82324034_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...83442942_n.jpg

Anathema 13-01-2012 18:29

My se s Branem taky hlásíme a snad dorazí i Ferry z Deštné hory. A já myslela, že se chystá komorní rodinná procházka a ona to bude taková sešlost :)
Tak snad se nám kluci neporvou:rock_3

malkovicz 13-01-2012 19:20

Tak snad to proběhne všechno v pohodě a na rvačky nedojde jen na přátelské pošťuchování a taky se moc těšíme na brášku ;) Jinak dneska nám nachumelilo tak to do zítra snad vydrží a budou se moct trošku vyválet ve sněhu:) Hlavně jseme zvědavý kdo všechno nakonec dorází začínáme v tom mít trošku chaoz někdo odříká další se hlásí takže to bude docela převápko :ehmmm

Anathema 14-01-2012 20:20

Procházka byla moc pěkná! Teď už spokojeně a s plným bříškem odpočíváme doma a nahříváme si pacičky:)
Děkujeme a těšíme se na další výlet

malkovicz 14-01-2012 21:22

Quote:

Originally Posted by Anathema (Bericht 418975)
Procházka byla moc pěkná! Teď už spokojeně a s plným bříškem odpočíváme doma a nahříváme si pacičky:)
Děkujeme a těšíme se na další výlet

Tak to jsme moc rádi že se vám výlet líbil a děkujeme za účast všem účastníkům fotky dodám během zítřka dnes na to už nejsou síly. Jinak se taky těšíme na nějaký další srazík a posíláme pozdrav bráškovi :hand

Dita 14-01-2012 22:22

Moc se omlouváme, že jsme nedorazili. Manžel přijel z práce až v 6h ráno, dělal rozvoz z jejich plesu :-P. Navíc Baryčkovi se zase rozjel chronický stafilokok mezi prstama, takže by to na delší trasu nebylo. Tak si Dante užil sníh alespoň na zahradě :-). Jak jsem psala v předešlém příspěvku - rádi Vás uvidíme u nás v Libranticích na procházce do Býště ( až bude otevřená zahrádka v hospodě ). Tipuju to ale až kolem jara :-(. Chtěla bych Vás všechny poznat :-)

malkovicz 15-01-2012 11:19

Quote:

Originally Posted by Dita (Bericht 418989)
Moc se omlouváme, že jsme nedorazili. Manžel přijel z práce až v 6h ráno, dělal rozvoz z jejich plesu :-P. Navíc Baryčkovi se zase rozjel chronický stafilokok mezi prstama, takže by to na delší trasu nebylo. Tak si Dante užil sníh alespoň na zahradě :-). Jak jsem psala v předešlém příspěvku - rádi Vás uvidíme u nás v Libranticích na procházce do Býště ( až bude otevřená zahrádka v hospodě ). Tipuju to ale až kolem jara :-(. Chtěla bych Vás všechny poznat :-)

Určitě rádi dorázíme na nějakou společnou procházku až budete mít vše naplánováno tak se určitě ozvěte.

malkovicz 15-01-2012 11:24

Tak dávám odkaz na fotky moc jich nemáme protože jsme zapoměli smazat paměťovou kartu ve foťáku :oops: ale fotilo nás víc takže doufám že se o další fotky taky podělí ;-) https://picasaweb.google.com/1151943...eat=directlink

Wolf.Love 15-01-2012 14:55

Quote:

Originally Posted by malkovicz (Bericht 419011)
Tak dávám odkaz na fotky moc jich nemáme protože jsme zapoměli smazat paměťovou kartu ve foťáku :oops: ale fotilo nás víc takže doufám že se o další fotky taky podělí ;-) https://picasaweb.google.com/1151943...50/14Ledna2012

Nějak mi to hlásí, že stránka nebyla nalezena:( není někde chybka v Matrixu???:) sice jsem s vámi nebyla, ale chtěla jsem se mrknout na fota

malkovicz 15-01-2012 15:08

Odkaz na fotky upraven nebylo nastaveno veřejné prohlížení fotek. https://picasaweb.google.com/1151943...eat=directlink

Kometa 15-01-2012 16:46

My taky děkujeme za pěkný výlet. Dingo si to určitě nakonec taky moc užil a my jsme aspoň zjistili, že když chce, tak poslouchat umí, potvora jedna:D Fotky snad zpracujeme dneska večer, je jich hodně;)

Kometa 15-01-2012 21:29

Tak Lukášovi se podařilo fotky nahrát místo do psí galerie, do naší galerie, ale teď jsem líná to přesouvat. Takže zatím jsou fotky tady: https://picasaweb.google.com/1024119...e?noredirect=1 A až to přesunu (dneska už asi ne), tak dodám druhý odkaz:) No proč to dělat jednoduše, když to jde složitě;)

Wolf.Love 15-01-2012 21:52

Quote:

Originally Posted by malkovicz (Bericht 419029)
Odkaz na fotky upraven nebylo nastaveno veřejné prohlížení fotek. https://picasaweb.google.com/1151943...eat=directlink

Tééééda pěkně vám závidím, museli jste se mít opravdu bezvadně:) Hlavně, že se kožíšky vyběhali:) Snad se mi taky někdy povede někam takhle dorazit na vejšlap:);)

Czertice 15-01-2012 22:25

Krásné fotky, taky vám závidím. A toho sněhu, co tam máte...

malkovicz 15-01-2012 23:43

Quote:

Originally Posted by Kometa (Bericht 419113)
Tak Lukášovi se podařilo fotky nahrát místo do psí galerie, do naší galerie, ale teď jsem líná to přesouvat. Takže zatím jsou fotky tady: https://picasaweb.google.com/1024119...e?noredirect=1 A až to přesunu (dneska už asi ne), tak dodám druhý odkaz:) No proč to dělat jednoduše, když to jde složitě;)

Tý jo krásný fotky jak od profi fotografa ještě že jsme vás měli sebou. Odteď musíte povině na každé setkání. Fakt móóóc krásný fotečky a super popisky děkujeme.My sváteční fotografové:oops: to umíme ocenit;)

Baru 16-01-2012 01:09

Děkujeme všem za krásný výlet a už teď se těšíme na další. Fotky jsou super:)

Kometa 16-01-2012 09:47

Tak fotky už jsou přesunuty, nový odkaz je: https://picasaweb.google.com/1164002...SrazVPotstejne . V té druhé galerii bude album smazáno, takže ten odkaz už nepůjde:)

No jo, ono Lukáše hrozně baví fotit, tak si pořídil trochu lepší foťák a hraje si;) Já bych to neuměla, co dokáže on:) A vtipné popisky musí být, co mi jiného zbývá, když Lukáš nafotí hromadu, sice krásných, ale pořád stejných fotek... běžící pes, běžící pes, běžící pes, stojící pes, běžící pes... :lol: Nezveřejnit je je škoda, když se povedly, ale kdo by si to bez popisků prohlížel:lol:

Fiann 16-01-2012 19:25

Díky organizátorům za super trasu a krásný výlet:) A tady ještě pár fotek... http://bellatara.rajce.idnes.cz/Setk...vychodni_cechy

Jirka+Tara
www.ceskoslovenskyvlcak.websnadno.cz

Beruska 17-01-2012 22:02

Brenna si to taky bezvadně užila a děkuje Bestě za parádně naplánovanou trasu:-) No a už se těšíme na další výlet....zatím asi naplánujeme něco trochu blíž u nás - v Moravském krasu :-) Jen ten sníh...snad se ho dočkáme i v nížinách...

A jsou to moooc krasný fotky a ještě lepší komentáře :-)

Peeeeeep 03-04-2012 15:07

Kdypak bude další setkání? Rádi by jsme se připojili ;)

malkovicz 02-09-2012 17:48

Tak jsme začali plánovat nový sraz viděli bychom to na 13.10.2012 trasa zde: http://www.mapy.cz/s/51Dj je to 25km ale případně se dá upravit na 15 km záleží jak se vlčouni a hlavně páníčkové budou cítit:lol:. Poslední srazík se vydařil tak doufáme že se přihlásí co nejvíce účastníků nejen z Východních Čech. Můžete se předběžně hlásit buď zde nebo na e-mail: [email protected] další info dodáme před termínem tímto všechny zdraví Besta z Heršpic a její Potštejnská smečka

malkovicz 28-09-2012 09:08

Zde dávám místo setkání: http://www.mapy.cz/#x=16.307937&y=50...ad%20Kněžnou je to parkoviště u cukrárny sraz bych viděl tak na 10 hod. sebou náhubky pro vlčouny aby si mohli zařádit taky na volno hromadu pamlsků a svačinu a pití cestou potkáme pár hospůdek ale nevím jak to bude s otevírací dobou ale snad nějaká znich bude mít otevřeno:ffod Jinak termín se blíží tak se hlaste zatím se nikdo neozval pokud to tak zůstane dva dny před srazem tak se sraz ruší samozřejmně že bych to sem dal vědět.

Kometa 29-09-2012 11:18

Ahoj,
tak aby se aspoň někdo přihlásil ;-) My zatím zvažujeme účast, na ten den zatím nic v plánu nemáme, takže bychom teoreticky mohli dorazit. Asi uvidíme, podle účasti a složení psisek... Když půjde moc psů a budu muset mít Dinouše celou cestu na vodítku, aby se nesežrali, to se mi asi chtít nebude :-)

malkovicz 29-09-2012 12:16

Quote:

Originally Posted by Kometa (Bericht 439625)
Ahoj,
tak aby se aspoň někdo přihlásil ;-) My zatím zvažujeme účast, na ten den zatím nic v plánu nemáme, takže bychom teoreticky mohli dorazit. Asi uvidíme, podle účasti a složení psisek... Když půjde moc psů a budu muset mít Dinouše celou cestu na vodítku, aby se nesežrali, to se mi asi chtít nebude :-)

Ahojda toho bych se nebál zatím jste jediní přihlášení účastníci :) uvidíme snad se ještě někdo přidá jak říkám dva dny předem dám vědět jak to vypadá s účastí a uvidíme. Takže hlaste se hlaste se:lol:

Yon 30-09-2012 14:42

No, opet obligatni otazka :-)
Da se to absolvovat s kocarkem?

malkovicz 30-09-2012 14:58

Quote:

Originally Posted by Yon (Bericht 439683)
No, opet obligatni otazka :-)
Da se to absolvovat s kocarkem?

No 98 procent cesty ano ale jsou tam dva úseky kde se jde jen po pěšině vyšlapané v trávě ale jak říkám my jsme to s rodinkou prochazely a měly jsme golfák který jsme složily a přešly po svých zaleží co máte za kočárek a jak dobrodružnou povahu máte;)

malkovicz 30-09-2012 15:03

Quote:

Originally Posted by malkovicz (Bericht 439685)
No 98 procent cesty ano ale jsou tam dva úseky kde se jde jen po pěšině vyšlapané v trávě ale jak říkám my jsme to s rodinkou prochazely a měly jsme golfák který jsme složily a přešly po svých zaleží co máte za kočárek a jak dobrodružnou povahu máte;)

jo jeden úsek je dlouhý cca. 1km ten je nejobtížnější je to do kopce a lesem sice po cestě ale dost rozbité a druhý to je pohoda cca. 500m. přes louku po vyšlapané pěšině po rovince. Ale myslím že jednomu z těch úseků se dá vyhnout:)

malkovicz 06-10-2012 17:00

Tak bohužel musím oznámit že sraz se ruší. Jsou dva důvody první je že jsou jen dva přihlášení což je dost málo ale to by až tak nevadilo jako druhý důvod a to že Besta začala hárat což by pro přítomné psi nebylo zrovna ideální tak snad někdy příště ještě jednou se omlouvám.

All times are GMT +2. The time now is 00:56.