![]() |
vlčí pochod Prahou- 11.6.2011
Ahoj nevím jestli si pamatujete podzimní schůzi, ale z vedení padl návrh na hromadnou socializační procházku centrem Prahy.
Tak mě napadlo to uspořádat. Udělala bych ho v neděli 11.6 Sraz v 14h na Václavském náměstí pod ocasem koně. Plán procházky, Václavské náměstí, přes příkopy na Prašnou bránu, tam tudy na Staroměstské náměstí, Karlův most, Malostranské náměstí, Pražský hrad a tam rozchod. Nebo se dá jít ještě na Petřín. Jinak příjímám návrhy na jinou trasu, osobně přiznám že jinou neznám :oops: nebo mě nenapadá. |
To je dobrý nápad! :p Jen škoda že zrovna nebudeme v Praze. :( Navíc je to termín kdy je svod a bonitace v Nadějkově, takže to možná vyřadí další případné zájemce.
|
Quote:
|
Je přesunutá na 5.6.11: http://www.cswolfdog.cz/index.php?op...ravy&Itemid=50
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
11.6. je blbý a co zustat u neděla - 12.6?? :rock_3
|
Quote:
|
No tak to predpokladam, ze lide asi budou mit radost... Nevim co si o te akci mam myslet. Jsem zasadnim odporcem cyklojizd a tohle mi to dost pripomina. Muzu se zeptat, co ma akce za cil a hlavne, CO BUDE PRINOSEM?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ok, takže se těšíme v neděli 12.6.11. ;-)
|
A přežijete i účastníka (zatím) nevybaveného ČVčkem? Vlci na Vltavě byli super a rád bych šediváky viděl znova kdy to jen půjde...
|
Quote:
|
Jo tak to se mě moc ptáš, tentokrát mi neutkvělo jméno psa, snad jen majitel se jmenoval (tuším :oops:) Jarda...
|
Quote:
|
Navíc jsou i ČVčka co se daj půjčit :)
|
Quote:
|
To Elsia&Benjamin: Ostuda asi jo, ale s mojí pamětí je to (bohužel) docela pochopitelné...
Pořídím si poznámkový bloček 8) To Alissea: No taky jsem si to tady bleskurychle našel, pak čtyři noci prakticky nespal, než jsem pročetl všechno zajímavý (BTW tušíte proč nejdou otevírat články?) a pak konečně taky narazil na tohle vlákno... ;) To Undertaker: Já myslel že to jsou chudinkové, když je na druhým konci špagátu někdo, koho neznaj, ne? |
Ti moji když budu někde poblíž, tak jdou s kýmkoliv, jen je na každým jak moc se nechá za sebou vláčet.
|
Quote:
|
Ale tajně ;) Teď je jen otázka kterýho :twisted:
|
Quote:
|
No já si pučim a podrbu všechno co bude ochotný se přátelsky přiblížit, tak jsem zvědav, jak dopadnu.
Jinak buď zcela v poklidu, samy nepůjdete, páč minimálně já dorazím 100% i kdyby mělo pršet a bejt obecně hnusavo. Ten bloček zvážím. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Já to radši nepoužívám vůbec :) Ovšem její praktiky jsou dokonalý... pokud máš něco dobrýho, tak "sedni" ještě ani nedořekneš a už je splněno, ale bez pamlsku?
"Sedni"... "Jo aha, ty myslíš sklopit uši a desetkrát oblíznout ksicht...jdu na to" :lol: |
Tak kdo dorazí v něděli? ;) Už se na šedivej průvod těšíme....
|
My pravdepodobne. A nema bejt velky vedro, coz je super,protoze nebudu v pokuseni s ni jit k vode a mozna bude min smrdet.:twisted:
|
Quote:
|
Pokud mi to vyjde tak jak potřebuju, tak se taky připojíme R
|
Můžu ještě čas pro nás natvrdlejší? 14h?
|
Quote:
sraz v 14h pod koněm na Muzeu |
OK, přivedu tam (A)koně :)
|
Já ještě nevím jestli mi stihne přiject pes z vody:)
|
Quote:
|
No bez psa dorazí tak jako tak ne? Já měl za to, že je Rakša fenka :p
|
Quote:
|
Ahoj
my taky dorazíme |
Potvrzuju účast bez psa...;)
|
Cha, potvrzuju účast s jednou velmi, opravdu velmi umytou Rakšou:D
|
děkuji za super procházku, bylo to fajn a myslím, že by nebylo špatné to příště z opakovat. Zvířátka se nám chovali slušně a nikoho snad přehnaně neděsili:rock_3
|
Terko až na tu češtinu... :lol:
ale děkujem že ste na nás počkali, nakonec fajn akce, ikdyž bylo nás málo. Snad příště dorazíme dřív a bude nás víc. Jo a Beruna děkuje za doprovod bez buzerace :) |
Nejni zač, podle mě nebylo za co... Teda až na tu rybinu, co jsem ze sebe drhnul ještě večer ve sprše...:twisted:
|
muzu te uklidnit, ze rybina jeste nebyva to nejhorsi,i kdyz je to sila, to je fakt....
|
Tady je kdyžtak pár foteček z akce. Mimochodem nám se taky moc líbila, děkujeme! :)
|
All times are GMT +2. The time now is 02:37. |