![]() |
Witam sedecznie.
Zakończyłem zbieranie zdjęć do kalendarza. Postaram się je wszystkie jeszcze dziś opublikować celem sprawdzenia. www.evikzegar.pl/kalendarz Jutro przekazuje zdjęcia grafikom do obróbki i mam nadzieje, ze za około 2 tygodnie będzie projekt. Pozdrawiam |
Błędy i pomyłki jeszcze dziś poprawiam.
Oczywiście tych spóźnionych i tych na ostatnią chwilę też dodam. W tej chwili jeszcze można sprawdzić czy komuś się coś rzuci i jest nie tak np. w nazwie . Szkoda, ze nie wszyscy przekazali zdjęcia. www.evikzegar.pl/kalendarz Dziękuje wszystkim tym co się przyczynili abyśmy mieli wilczakowy kalendarz Pozdrawiam |
U mnie w karcie Ishtar dwa pierwsze zdjecia sa Kali ( ztreszta u Kali tez one sa, ale nie ma pozostalych Ish)
|
Grzesiek: Enfys Braterstwo Wilczaków a nie Wolczaków :)
|
W katalogu poszło Wilczaków, a na internecie tak akoś wyszło z pośpiechu i zmęczenia.
Zdjęcie Uni będzie w kalendarzu ale zostało zdjęte z podglądu. |
Witam wszystkich sedecznie.
Jak obiecałem podaje poglądowy wygląd kalendarza. Zdjecia psów zostały wybrane przypadkowo i nie sa poddane końcowej obróbce. Bedzie tez mała zmiana i dni tygodnia będą po angielsku, a psy zostaną podpisane pełną nazwą rodowodową. |
|
Czy kalendarz będzie dostępny na światówce w Poznaniu ?
|
Czy jest to ostateczna forma kalendarza? Ta czcionka na górze jest fatalna. Najlepiej, gdybyście nie mieszali czcionek i wstawili jeden rodzaj, było by dużo czyściej. I czy te łapki są naprawdę potrzebne? Lub czy samo tło nie może być jakieś jasniejsze, weselsze? To jest takie ponure!... :)
....Ale za to jakie psy pięęęękne :)) |
Quote:
W kalendarzu znajdą się zdjęcia 72 Wilczaków podzielonych na 12 miesięcy. Każda strona będzie zawierać 7 zdjęć w różnych kombinacjach, co daje nam sumę 84 zdjęć do kalendarza. Strona czołowa będzie zawierała kombinację zdjęć Wilczaków, która będzie niespodzianką. W sumie zostało przesłanych: 72 katalogi ze zdjęciami psów pojedynczych i 40 w różnych kombinacjach. W pierwszej kolejności będą umieszczane w kalendarzu zdjęcia pojedyncze, a następnie grupowe. Z przyczyn technicznych pewne psy mogą znaleźć się więcej niż raz w kalendarzu. Pierwsza wstępna selekcja zdjęć została już zrobiona i zostały one teraz poddane obróbce graficznej, oraz segregowaniu na poszczególne miesiące. Jeśli chodzi o dostępność kalendarza to, ( jeśli nie zmieni się nic w drukarni) powinien on być już dostępny na początku grudnia. Termin druku mamy zaklepany na koniec listopada i nie da się tego przeskoczyć. Drukarnie w tej chwili pracują na pełnych obrotach i właściwie nie mają już terminów na robienie standardu. Druk ekspresowy mnie nie interesuje, bo nie mam zamiaru sprzedawać kalendarza po 25 zł za sztukę. |
Howgh ! ;)
|
Właśnie opublikowałem listę psów i zdjeć jakie znajdą się w kalendarzu z podziałem na poszczególne miesiące.
Zdjecia nie sa poddane obróbce cyfrowej bo ja mam tylko te co wszyscy wysyłali. Jaki będzie efekt końcowy zobaczymy. http://www.evikzegar.pl/kalendarz |
fajne wygliada :) kedy mozemi czekac na ostatni wariant
|
Uchhhh... no WIELKI UKŁON Grzegorz za ten kalendarz ;)
|
Więc na stronie kalendarza opublikowalem już 4 pierwsze karty kalendarza.
www.evikzegar.pl/kalendarz W miarę możliwości dodam reszte ale nie wiem kiedy bo mam totalny nawał pracy i wilczakowych zmartwien. Mam nadzieję, ze do końca tygodnia będzie już wszystko na stronie. Teraz czekam na waszą akceptację i wywyłamy poszczególne karty do tzw międzydruku. Oczywiście drukarnia ma nam to zrobić w małych przerwach. |
.....:bigok......( poza lutym ale to juz wiesz:P )
|
Mi się bardzo podoba ;)
W lutym troszkę mi nie pasuje to jedno czarno-białe zdjęcie, fotka super, ale pasowałaby w kolorze ;) Poza tym super!! :p |
No całkiem niezłe:) Czekamy na resztę miesięcy:)
|
:fingers1..... Polak potrafi!!!! - bardzo fajnie wyszło
Pozdro |
All times are GMT +2. The time now is 07:03. |