![]() |
Quote:
|
|
Quote:
|
Jei juemreikia dabar-imkit, nes as i kauna i sia paroda atvaziuoti negalesiu. Jei aks vaziuotu is norinciu siu aviuku ir galetu paimti mano dali (10-20 kg) - butu puiku.
|
ir aš į Kauną nevarau, o avytės noris :( Užtat šian Bruknei nupirkau pusę kiaulės galvos :D
|
Laukiu kol kappa atsiras :) O vilniečiams vieną atvežimo būdą jau sugalvojom. Per Jonines, jei Laimis važiuos į Braziukus, bus galima jam įdėti.
|
Quote:
A6 Kapai turguje nupirkau aviu uodegu, sonkauliu ir subproduktu 8) po 5-6 Lt 1 kg :fingers1 |
Nieks į Kauną nevarot, tai ką rates teks mums abiems tas avis dalintis :) Man daug nereik, tik galvas atiduok ir aš būsiu patenkinta;)
|
as gi jemu tik vat parodoje ne visa diena busiu, teks kazkaip cia prasisukt :)
Quote:
|
Dabar man durnai paaiškinkit, kodėl paskambinus avies kaina už grynąč mėsą (t.y. 18 kg) jau pasidarė 12lt.kg? Organus prideda nemokamai, viską gali pats sudoroti, amžius apie metus.
|
nezinau, man rase- 4 Lt ir dar galima deretis. galiu persisuti mailus.
|
Quote:
|
laukiu ats., kai tik bus - pranesiu
|
Quote:
Laimis mus prakeiks su visom avim :evil: :lol: |
Va, sulaukiau ats, cituoju:
uz skerdiena 12 lt kilogranas o uz gyva swori 5lt.jei gyvas awinukas sweria 50 kg. taij skerdienos bus ~22 kg.22 kg grynos mesos |
Aha, dėkui. Tai ką darom?
|
Pati atsakau į savo klausimą :) Kaune radom avienos už tokią pat kainą (12lt mėsa ir 5lt subproduktai) turguje, tai bent jau aš pirksiu iš ten. Taip ekonimiškiau gaunasi ir galiu pasirinkti daugiau ką noriu. Beja, galvas žadėjo nemokai duoti...
|
Grizau :) jei tokios kainos, tikrai verciau turguje..
|
O Vilniuje daug brangiau? Šita moteriškė, tai sakė, kad labai sunkiai išperka aviną, nes baisiai nepopuliaru.
|
Vilniuje aviena (ne kumpis) 18-20 Lt už kilogramą. bet tai bus su kaulu. Kartais pasiseka gauti subproduktų, uodegu ir t.t., tai būna gerokai pigiau 5-8 Lt už kilogramą. Vilniuje avieną perka. Ji nėra populairi, bet yra nuolatiniai jos pirkėjai :)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:29. |