![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
A jesli chodzi o kolejny weekend to tez mam nadzieje ze dotrzecie z Garuda i Imbusem, no i ze inni tez znajda czas na spotkanie. |
Quote:
P.S. Co do filmiku - świetne wyskoki psa szelkowego:) |
Quote:
Quote:
|
Ekstra!!!!! spacerowicze - łączmy się :D
|
Quote:
Zatem trojmiejscy wlasciciele wilczakow mobilizujcie sie bo jak po zdjeciach Warszawiakow widac, warto :p |
Co do spaceru - proponuję niedziele i wyspę sobieszewską. Tak moze około 10-11 :00. Nie powinno byc duzo ludzi i niektóre psy bede mogły poszaleć - my weźmiemy kaganiec na Imbka i moze sie uda sie nam wszystkim pobiegac :)
Co Wy na to???? |
Myślę, że to dobra propozycja. My postaramy się stawić.
|
Nam tez niedziela pasuje, tylko ja bym prosila o jakies wskazowki jesli chodzi o dojazd samochodem, bo podejrzewam ze bedziemy mieli problemy z umowieniem sie w konkretnym miejscu.
|
No to my pomyślimy o jakims miejscu i podrzucimy mapke :)
|
Myślcie, myślcie i napiszcie na WD :)
Wygląda na to, że i my będziemy w weekend w trójmieście, wiec może uda nam się dołączyć :) |
ZAPRASZAMY, Zapraszamy!!!
- TYm bardziej że nas Imbus 13.11. własnie w niedziele obchodzi 5 URODZINY!!! |
Quote:
Quote:
|
IMBUS - najbardziej lubi - ŻARCIE!!!
Mozę jakies suszone ucho lub kopytko :)))))) Ale najwiekszym prezentem dla niego bedzie spotkanie z ogromną iloscia wilczaków - a zwłaszcza z tymi- którym będzie mógł nawtykać :)) |
No to Urcio sprawi mu podwojny prezent, bo z racji swej upierdliwosci da Imbuskowi powodow do sprania tylka :p
|
OOOOO to super:)
|
Quote:
Coś czuję, że polecą pióra hehehe:twisted:;) |
noo tak może być :) Ale damy radę !!!
|
Zeby wszyscy nie nosili to samo (chyba, ze ktos chce). Ja raczej aparatu brac nie bede, chyba ze ladna pogoda bedzie, to wtedy, dla widoczkow, ale wezme kamere i ponagrywam.
|
Ja biorę aparat :)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:59. |