![]() |
chyba w sporcie nikt nie daje foto a daja sie tu
http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/subcat/0/1461/ |
Quote:
Z nieznanych mi powodów dział galerii "sport" jest zupełnie pusty. |
O faktycznie, dziękuję. Szkoda że nie działa zakładka "sport" , bo raczej dog trekking szkoleniem nie jest :)
|
Quote:
|
chyba problem z jakims miejcu w programowaniu. ale czy to robi problem- wazne ze sa fotki :)
|
Quote:
Teraz galerie zawodow sa w "Szkoleniu" - odznaczone sa za pomoca "-" na przodzie... :rock_3 |
Proszę o zmianę zdjecia w Profilu psa Czambor z Vlciho dubu na następujące.
http://www.wolfdog.org/temp/1291938140-8267489.jpg |
Proszę o dodanie wyniku badania na dysplazję Lilith Girios Dvasia - HD A
Już kilkakrotnie wysyłałam informację i skan rodowodu, jeżeli jest potrzebny wyślę jeszcze raz, tylko gdzie ? , żeby doszło . |
Quote:
|
Nie wiem kiedy będzie kolejna aktualizacja, ale u Wondery w bazie pojawiło się, że ma 900% wilczej krwi :twisted::rock_38) no i współczynnik Wright'a na poziomie 900,00% dla całej generacji, a nie wiem, czy to możliwe...:)?
|
Quote:
|
Pytanie dotyczy "nowych" tytułów z wystawy klubowej. "Nowych" bo jeszcze nie było nigdy w PL przyznanych Najlepszy Reproduktor i Najlepsza Suka Hodowlana . Niestety tytuły nie wyświetlają się nigdzie.
|
Quote:
|
:lol::lol:Proszę o korektę jednej rzeczy w danych Furii:) Wczoraj dostałam radosne gratulacje, jakoby urodziło nam się 13 szczeniaczków:lol::lol: zobaczyłam do bazy i faktycznie wkradł się jakiś chochlik :lol::lol: Bardzo proszę więc o korektę: Fusiejka nasza oficjalnie zwana Kalaratri z Peronówki urodziła 5 maluchów (3 suczki i 2 pieski) :) Z góry dzięki:) jak tylko będę znała ostateczną wersję imion maluchów to podeślę komplet danych:)
|
Witam, nie wiem czy piszę w dobrym wątku :p
W bazie jest pewien błąd odnośnie Baldura, jest napisane że urodził się 22 listopada, a tak naprawdę urodził się 21. Mam też pytanie : do kogo się zgłosić żeby moje dane wpisane były w bazie jako właścicielki Baldurka ? ;) |
Quote:
|
Hej! Nie wiem, gdzie zapytać, bo widzę, że jednak coś się "dodaje" do WD,
a jakiś czas temu wysłałam dane wł. Larki "Dar wilka". Jeżeli można, to proszę o info czy e-mail z danymi dotarł - żeby nie było, że nie wysłałam..... |
:p:p:p:pFuśka, aleś płodne sucysko http://www.wolfdog.org/pol/dbase/d8137.html ile tam jest? 13???
|
Quote:
Jesli wykasuje sie nieistniejaca 8 to znow Pewien Pan pusci plote o ogromnej smiertelnosci.... Wiecie: bylo 13, jest 5, wiec 8 JAK NIC UMARLO -on to DOSKONALE wie.... :banghead Pewnie byly nosicielami (czego to wymysli pozniej)... Oj, bedzie z tym afera.... :rock_3 |
Witam,
chciałabym się dowiedzieć, gdzie w zaistniałej sytuacji (brak bezposredniego napisania ze strony), pod jaki adres mail mogę wysłać dane właścicieli szczeniąt? Chciałabym też spytać, czemu bezpośrednio z ich kart nie można przejsc do ich galerii, skoro zdjęcia w niej już się znajdują (czy to wina prac nad wolfdogiem i to kwestia czasu)? Prosiłabym też by z galerii Robina usunąć zdjęcia Roga ( co łatwo sprawdzić po nazwach zdjęć, jak i po tym, że się powtarzają), przepraszam za kłopot, ale gdzie się człowiek spieszy tak się diabel cieszy i pomylily mi się z rozpedu karty.:twisted: Pozdrawiamy serdecznie |
All times are GMT +2. The time now is 10:34. |