Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   I Cykliczne Kaszubskie Spotkanie Wilczaków i nie tylko pod Gdańskiem (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=7903)

anetawron 27-05-2008 00:31

Eh... pozostaje tylko pozazdrościć... :(
Żałuję, że mnie było i mam nadzieję, że za rok się uda.

DORA 27-05-2008 00:32

jesteśmy pod wielkim wrażeniem i bardzo dziękujemy za wspólnie spędzony czas -było suuuper- jedzonko pychotka paluchy lizać - wielkie ukłony :ylsuper dla organizatorów i tylko niech żałują Ci których nie było z nami

DORA 27-05-2008 00:43

:ehmmm noo właśnie gdyby nie wilczaki pewnie nigdy nie poznalibyśmy tylu wspaniałych ludzi :sooo_hapy

Gia 27-05-2008 11:21

też bardzo ubolewam, że nie dotarliśmy... ale widze, że zabawa była świetna, więc następnym razem choćby się paliło... ;)

Narvana 27-05-2008 12:32

Fajne fotki :)
Co Wy tam za piwo piliscie?

DORA 27-05-2008 13:00

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 139723)
Fajne fotki :)
Co Wy tam za piwo piliscie?

piliśmy różne gatunki piwka :beer degustowaliśmy inne smaczne i mniej smaczne trunki :drinka ale SMOŁY I LEPIKU NIE TYKALIŚMY :shake

Narvana 27-05-2008 13:13

dobrze, ze denaturatu tez nie... :twisted:

szasztin 27-05-2008 13:26

Kurde - mam kongo w pracy i nie mogę przebrnąc przez zdjęcia:)
Wczoraj udało mi się przeglądnąc i obrobić pierwsze 100 zdjąć - a do końca jeszcze 800.
Chyba się poddam;)

Ondre 27-05-2008 13:51

smoła, lepik, denaturat, fernet -:all_coholic pierwszych trzech rzeczywiście nie piliśmy ale czy nie smakowały by lepiej niż to czwarte to nie jestem pewien :lol:

Kasia, dorzucić Ci fotek ? :rock_3 Przemek wypalał płytki tylko do sobotniego przedpołudnia, ..a był jeszcze wieczór, niedziela.. plaża :) więc trochę by się tego jeszcze u wszystkich zebrało. 8) Osobiście z samej niedzieli mam przeszło 150 fotek :roll:

z Peronówki 27-05-2008 14:03

I my chcielibysmy podziekowac organizatorom za przygotowanie tak pasjonujacego (i smacznego) weekendu. No i wszystkim za super zabawe.... nie bede owijac w bawelne: to bylo CZADERSKIE spotkanie i mam nadzieje, ze nie ostatnie.... :rock_3

Dobrze bawilismy sie nie tylko my, ale tez i Bure... jeszcze teraz odsypiaja te zabawy do bialego rana.... :lol:

Wielkie dzieki za pierwsze fotki - szczegolnie te, gdzie Jolka udaje, ze ciagnie wozek.... :lol:

Dodatkowe podziekowania naleza sie Ondre za spacer nad morzem.... Jakies male wiaderko morskiego piasku przywiezlismy ze soba do Poznej... dostal sie doslownie wszedzie.... 8)

Wielkie dzieki dla Jotunow za niedzielny wieczor no i rybki - dzis sie za nie zabieramy, bo do domu dotarlismy dopiero dzis zdrowo po polnocy.... :rock_3

szasztin 27-05-2008 14:04

Ondre - NIEEEEE!!!!
Z całego spotkania mam 1023 fotki:).

z Peronówki 27-05-2008 14:04

Quote:

Originally Posted by Ondre (Bericht 139749)
smoła, lepik, denaturat, fernet -:all_coholic pierwszych trzech rzeczywiście nie piliśmy ale czy nie smakowały by lepiej niż to czwarte to nie jestem pewien :lol:

Ale Jabluschko bylo dobre, prawda? :rock_3

szasztin 27-05-2008 14:11

Quote:

Originally Posted by z Peronowki (Bericht 139751)
nie bede owijac w bawelne: to bylo CZADERSKIE spotkanie i mam nadzieje, ze nie ostatnie.... :rock_3

Nam sie tez spodobało ....:) czyli ogłaszam że II cykliczne spotkanie odbędzie się:):)

Huan 27-05-2008 14:30

http://img148.imageshack.us/img148/6026/kasz11bs8.jpg

Tez wracamy do zywych. Spotkanie rzeczywiscie udane, choc zaluje, ze nie wszyscy dojechali. Na szczescie i tak bylo swietnie i chyba program zaplanowany przez organizatorow wykonany w 100%: marszobieg, spacer nad morzem, wspaniałe jedzenie, tabaczenie (czasami zbyt ekstremalne ;) ), ogniska, zaprzegi, grill.. nawet wycie wilkow, choc nie "polnocne" ;) . Ale te wyniki z marszobiegu beda mnie meczyc do nastepnego roku, chyba Igi sie ze mna zgodzi ;) Wielkie podziekowania dla głownych gospodarzy, czyli Oli i Artura oraz Kasi i Sławka oraz dla wszystkich, ktorzy sie przyczynili do tak milej atmosfery.

U nas nazbieralo sie prawie tysiac fotek - postaramy sie je w miare szybko wstawic do galerii wolfdoga.

PS. Wiedzialem, ze uszczesliwimy wszystkich tym fernetem. :twisted: Skoro tak Wam zasmakowal, to w Poznej trzeba bedzie zorganizowac cala skrzynke ;) Bedzie to nagroda dla osoby, ktora zajela ostatnie miejsce na memoriale :twisted:

DORA 27-05-2008 14:33

Quote:

Originally Posted by z Peronowki (Bericht 139753)
Ale Jabluschko bylo dobre, prawda? :rock_3

mmmm..... pychota a na następne spotkanie jak dla mnie może być tylko jabłuszkowy trunek ze 2 albo lepiej 5 skrzyneczek to i reszta też się załapie na małego łyczka a jabłuszko najlepiej smakuje przy ognichu

DORA 27-05-2008 14:35

to ja nie jade i jeszcze nabuntuje pare osób albo nie niech też wiedząjak smakuje porażka bleeeeee

DORA 27-05-2008 14:39

Quote:

Originally Posted by DORA (Bericht 139762)
to ja nie jade i jeszcze nabuntuje pare osób albo nie niech też wiedząjak smakuje porażka bleeeeee

żarowałam przecież wszystkiego w życiu trzeba posmakować

DORA 27-05-2008 14:41

widzę że po tym degustowaniu jakosik pisanie cieniuśko mi idzie i łykam literki

z Peronówki 27-05-2008 14:44

Quote:

Originally Posted by DORA (Bericht 139762)

DOKLADNIE... :rock_3 Niech kazdy wie, ze porazki sa GORZKIE... :lol:

Gia 27-05-2008 15:44

Ktoś mi wytłumaczy co to za dziwny trunek z dziwną nazwą?? No i co to jest tabaczenie???? ;)

All times are GMT +2. The time now is 11:53.