![]() |
Eh... pozostaje tylko pozazdrościć... :(
Żałuję, że mnie było i mam nadzieję, że za rok się uda. |
jesteśmy pod wielkim wrażeniem i bardzo dziękujemy za wspólnie spędzony czas -było suuuper- jedzonko pychotka paluchy lizać - wielkie ukłony :ylsuper dla organizatorów i tylko niech żałują Ci których nie było z nami
|
:ehmmm noo właśnie gdyby nie wilczaki pewnie nigdy nie poznalibyśmy tylu wspaniałych ludzi :sooo_hapy
|
też bardzo ubolewam, że nie dotarliśmy... ale widze, że zabawa była świetna, więc następnym razem choćby się paliło... ;)
|
Fajne fotki :)
Co Wy tam za piwo piliscie? |
Quote:
|
dobrze, ze denaturatu tez nie... :twisted:
|
Kurde - mam kongo w pracy i nie mogę przebrnąc przez zdjęcia:)
Wczoraj udało mi się przeglądnąc i obrobić pierwsze 100 zdjąć - a do końca jeszcze 800. Chyba się poddam;) |
smoła, lepik, denaturat, fernet -:all_coholic pierwszych trzech rzeczywiście nie piliśmy ale czy nie smakowały by lepiej niż to czwarte to nie jestem pewien :lol:
Kasia, dorzucić Ci fotek ? :rock_3 Przemek wypalał płytki tylko do sobotniego przedpołudnia, ..a był jeszcze wieczór, niedziela.. plaża :) więc trochę by się tego jeszcze u wszystkich zebrało. 8) Osobiście z samej niedzieli mam przeszło 150 fotek :roll: |
I my chcielibysmy podziekowac organizatorom za przygotowanie tak pasjonujacego (i smacznego) weekendu. No i wszystkim za super zabawe.... nie bede owijac w bawelne: to bylo CZADERSKIE spotkanie i mam nadzieje, ze nie ostatnie.... :rock_3
Dobrze bawilismy sie nie tylko my, ale tez i Bure... jeszcze teraz odsypiaja te zabawy do bialego rana.... :lol: Wielkie dzieki za pierwsze fotki - szczegolnie te, gdzie Jolka udaje, ze ciagnie wozek.... :lol: Dodatkowe podziekowania naleza sie Ondre za spacer nad morzem.... Jakies male wiaderko morskiego piasku przywiezlismy ze soba do Poznej... dostal sie doslownie wszedzie.... 8) Wielkie dzieki dla Jotunow za niedzielny wieczor no i rybki - dzis sie za nie zabieramy, bo do domu dotarlismy dopiero dzis zdrowo po polnocy.... :rock_3 |
Ondre - NIEEEEE!!!!
Z całego spotkania mam 1023 fotki:). |
Quote:
|
Quote:
|
http://img148.imageshack.us/img148/6026/kasz11bs8.jpg
Tez wracamy do zywych. Spotkanie rzeczywiscie udane, choc zaluje, ze nie wszyscy dojechali. Na szczescie i tak bylo swietnie i chyba program zaplanowany przez organizatorow wykonany w 100%: marszobieg, spacer nad morzem, wspaniałe jedzenie, tabaczenie (czasami zbyt ekstremalne ;) ), ogniska, zaprzegi, grill.. nawet wycie wilkow, choc nie "polnocne" ;) . Ale te wyniki z marszobiegu beda mnie meczyc do nastepnego roku, chyba Igi sie ze mna zgodzi ;) Wielkie podziekowania dla głownych gospodarzy, czyli Oli i Artura oraz Kasi i Sławka oraz dla wszystkich, ktorzy sie przyczynili do tak milej atmosfery. U nas nazbieralo sie prawie tysiac fotek - postaramy sie je w miare szybko wstawic do galerii wolfdoga. PS. Wiedzialem, ze uszczesliwimy wszystkich tym fernetem. :twisted: Skoro tak Wam zasmakowal, to w Poznej trzeba bedzie zorganizowac cala skrzynke ;) Bedzie to nagroda dla osoby, ktora zajela ostatnie miejsce na memoriale :twisted: |
Quote:
|
to ja nie jade i jeszcze nabuntuje pare osób albo nie niech też wiedząjak smakuje porażka bleeeeee
|
Quote:
|
widzę że po tym degustowaniu jakosik pisanie cieniuśko mi idzie i łykam literki
|
Quote:
|
Ktoś mi wytłumaczy co to za dziwny trunek z dziwną nazwą?? No i co to jest tabaczenie???? ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 11:53. |