![]() |
Quote:
o suns su savimi pasiimt negali? negi jiems ten suo maisytu? nes zmonai uzkraut tai jau labai negrazu (bijau, kad po to "netycia" gali ir nerasti, nes ji ir taip daug darbo turi) o ka ji i tai, kad suo su ja liks? |
na matai,sutartis mane ipareigoja vaziuot i taikos palaikymo misijas,be to taip as uzdirbu duona seimai(zoopardavejo alga ne kazin kokia),anksciau galvot negalejau,nes viskas prasidejo(pranese apie misija) tik birzelio 1d.,tikejausi,kad nepraeisiu sveikatos patikrinimo,bet praejau.Be to misija kol kas vienintelis sansas susitvarkyt su skolomis ir pan..Du menesius kol busiu Klaipedoj tai ir zmona ten bus,tai dar matysimes(kasdien,tikiuosi,jei leis,prasysiu,kad galeciau nakvot namie,pas tevus),del to tai nera problemos,is Serbijos lyg ir leidzia viena karta grizt namo,jei tai tiesa,tai butu du tarpai po tris menesius,gal nelabai baisu?Viso gyvenimo iskart neapgalvosi ir nesuplanuosi,jei butu imanoma ne uz ka nevaziuociau ,juolab,kad rudeni turi gimt antra dukryte...taip,kad neskubekit teisti
|
Jezau, Benuk, as tikrai (ir mes visi) NETEISIAM as tik, kaip mama vilku, baisiai pergyvenu, kad tik viskas butu gerai, nes nenoriu, kad kiltu problemos del suniuko, vien del to, kad dabar pas jus ir taip gausi seimyna.
as viskuom kuom tik galesiu tau ir Irmai padesiu, manau, kad ir kiti "saviskiai" ta pati padarys, jei ka duok zinot-paglobosim lialiu jei reiks (man net jei ir pyktis su savo mama man tektu :D ) svarbu, kad tik viskas issiprestu visiems patogiai. As ir taip jau pastebejau, kad ko gero man paciai teks pradet i VLN vazinet jus dresuot, tad galima sakyt, kad Girius augs po musu visu gera prieziura. del to, kad suniukas prisimins tave-nebijok, prisimins kuo puikiausiai, gal tik pradzioj siek tiek paraukys nosi, bet iseisi su juom tik dviese i zygi ir vel busit viena gauja . (Harka ta pati isgyveno-man buvo baigiamieji egzaminai ir praktika uzsienyje, tad jai teko iki 7 menesiu bemaz tik su mano mama bendrauti-bet nieko, vis tiek as jai VIESPATS esu o mama-geras mielas draugas :wink: ) viskas bus gerai.svarbu noret tureti tai ko nori ir viskas pavyks. :cheesy: |
Quote:
|
vaje, koks mano Waidis nardytojas! 8) pirma karta kai karstu oru susipazino su tuo keistu dalyku, ezeru, tai nieko nemastes nuo kranto kad soko i vandeni! manes vos infarktas neistiko.. o siandien buvom prie karjeru, tai iskarto tik pamate vandeny, tiesiai i ji puole! braidzioja, sokineja, nardo! :shock: taip labai jau juokingai : isilipa i vandeni ir kisa galva gilyn, makaluojas, vartaliojas! nors ir kaip linksma buvo ir jam ir visiems kitiems, bet kaip visada " kai tik linksmybiu ikarstis tai tuoj seimininke prisistato, su priekaistais!" :cheesy: mat labai jau baisu man buvo, kad nieko gero nebus is to jo nardymo.. tai norejau paklausti kaip jusu suniukai bendrauja su vandeniu?
|
Ojojojoj. Netyčia nepalankiai susiklosčius aplinybėms, mudvi su Brukne ir dar viena mano bičiulė šįryt įveikėme apie 15km pėsčiomis beveik nesustodamos, per žvyrkelius... Ji turėtų manęs už tai nekęst, bet nieko, net neniurzgėjo, tikriausiai suprato, kad taip reikia ir nieko čia nepakeisi...
|
oba! kokia saunuole mergyte :D na ir istverminga! as tai galvojau ar Waidilka tiek nueis sestadieni miskais.. bet kazkaip geriau jau mes vaziuosim, bo bijau, kad paskui bus nelengva man nesti puse kelio toki grazuoliuka :mrgreen:
|
Sveiki,
Vaziuosim su Maja savaitgali prie Kursiu mariu, link Rusnes,Kintu ir t.t. tai reiks paziureti kaip reaguoja i vandeni :D Vakar pagaliau galutinai supazindinau Maja su stafu Edziu.vargsas kencia visokius Majos kabinimusis dantimis i ausis ir t.t.Jei atsibosta graziai su galva nustuma.Bet uztat dabar jau ramu vedzioti,nes Majukas eina ten kur eina stafukas :D |
Turiu prasyma, toki dideli, dideli
NUOTRAUKU nauju, graziu su paugejusiais vaikais kaip atrodo Wikis-Waldwico galit paziuret gyvai www.girios-dvasia.wolfdog.org/w ten filmukai "Vikis" |
Sveiki dar kart,
Vaiva atsimeni snekejom apie dar viena susitikima musu vilkiuku?tik dabar gerai butu kad Benas su Girium butu jei gali.Ar gali Benai? Tai iseina siandiena arba rytoj,arba jau kitai savaitei atidedam. |
Šiandien tai vargiai... Gal ryt, jei neišvažiuosim :roll: Benai, tu gali?
Nors aišku galim ir kitai savaitei atidėt. |
Gal tada geriau kitai savaitei atidedam,nes rytoj as nelabai galiu,reik ruostis isvaziavimui kelioms dienoms,be to daug darbu prie namo.Prifotografuosiu Maja per sventes.Imesiu nuotraukas i yahoo jei tilps.
|
Del nuotrauku siulau pasidaryt kiekvienam puslapeli www.fotki.com
nemokama greitai idedama ir telpa kiek tik nori ir visi be problemu, zinodami tavo albumu adresa randa ir pasiziuri ok lauksim fotkiu |
Mums tai nelabai butu iseje sia savaite, nes iseinam i triju dienu pazintini zygi po Varenos miskus,lankysim partizanu bunkerius ir tt.Nezinia kaip seksis, nes reikes iveikt apie 50 km, jam tai dar gana daug,gal teks panest...kita savaitgali iseitu nebent penktadieni, nuo 20 val.,nes sestadieni isvaziuoju saugot kazkokio metalistu festivalio :roll:, o dar kita savaitgali jei neissisuksiu isvaziuosiu i Klaipeda(po to ir Girius ten atvyks),o tada jau i Kosova(ten Girius nevyks),taip,kad greit nesimatysim...cia blogesniu atveju...geresniu atveju(jei i misija nevaziuosiu),turesiu laisvus savaitgalius(tikiuosi) tik nuo liepos 8d.,nes iki tol organizuojam viena festivaliuka :wink: ...man geriausiai tinka penktadienio,ketvirtadienio vakarai 8) vat
|
Akivaizdu, kad geriausia susitikt vidury savaitės. Kitą savaitgalį ir mes išlekiam, tai...
|
Demesio-kitas penktadieni turit pasiskiepyti, nepamirskit :wink:
|
Žinom žinom. Vaists nuo kirminų jau sugirdėm, lauksim penktadienio.
|
Jo jo nepamirsom
nuo kirmeliuku ir gi davem tablete visaip bandem duoti tai isspjauna,neskani matyt :D siaip taip suvalge :D Maja niekaip neismoksta daryti lauke Vedam uz namo teritorijos i miskelius 3-4 kart per diena nieko nepadaro aisku,bet tiktai i nama gryzta ir pridirba. Buna kad prasosi i lauka nakti,isleidziu pabunu su 5-10 min. ir nieko,tik gryztam namo ir vel pridirba :( |
Gal nesaugiai jaučias už teritorijos ribų... :roll:
Maniškė tai lyg ir daro pažangą toj srity :ylsuper |
nu net idomu, nes siaip tai bachurai jau labai nevalyvus buna, mergiotes greiciau ismoksta buti mandagios.
maniski Vikis tai per nakti padaro dvi balas ir viena dideli reikala (hm sianakt neradau idomu kur "padejo?") bet siaip tai bando i lauka eit, nors dazniausiai "nenunesa" ir kur nors prie duru pasisioja. bandykit laikrascius patiest-siaip pas mane jie stengesi ant laikrasteliu daryti ir dabar bando pataikyti ju ribose. isaugs, pvz. drauge su malamutais jos bachurui 6 menesiai o jis vis dar pasisioja namuose, nes neislaiko. |
All times are GMT +2. The time now is 06:20. |