![]() |
Quote:
|
wszystkiego naj, naj!!!:cake :beerchug2
niech rosna z nich dobre i madre wilczaki :wolf |
hello, I see that this carried makes speak about it, I include/understand it completely, I am still beginner in the world of the dog wolf, but this carried challenges me largely, Jolly seems to me D after the photographs and its prize list a very beautiful bitch and Kondor very attracts me by its aspect lupoide and its origins cheer for this marriage, I enguis to see the evolution of these pups. has soon
Martial |
hymmm
Guard dostal 1 KG wolowiny z koscia... Niestety kilka godzin pozniej zdecydowal sie zwrocic mi prezent... w samochodzie i to podczas postoju. (sensacje jakies ma od tygodnia) W kazdym razie pozdrawiam serdecznie reszte rodzenstwa :) |
Dla Garudy i jej rodzenstwa STO LAT :cake:cake:cake:Rose:tard
|
STO LAT STO LATTTTTTT!!! :cake:cake:love:tard:tard
Od Imbusów |
Dzieki ;)
dla rodzinki wszystkiego najlepszego :) (ps. urodzinki byly wczoraj 8) ) |
ooo Boze to cos moze miec JUZ 4 lata - zerkam na Gierke i niewierze :twisted:
on sobie zafundowal CACIB i CAC i BOS w Estonii :) 100 laaat innym |
Wszystkiego Najlepszego! :cake
|
Sto lat sto lat sto lat niech żyje żyje nam :)))))))))))))))))))))))))
|
Wiemy ze urodzinki byly wczoraj, ale do kompa jakos nie bylo po drodze ;););)
|
Sto lat :D
Wiecej rozumu :D A przede wszystkim duzo blota, bo to wilczaki lubia najbardziej :twisted: |
najlepszego przybranej "mamusi" Garudce!!!:) i zapraszam na wspolne biesiadowanie :))))
|
WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!
:cake Quote:
A reszta wilczakow bierze z niej przyklad. I to nie tylko rodzenstwo.... 8) ;) |
Sto lat z niejakim opóźnieniem, no ale ja w pracy ciągle jestem :)
|
Sto lat :cake
|
Sto lat życzą trójmiejskie cwaniaki!!!!
|
Sto lat sto lat sto lat:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
|
Co Wy chcecie od Garudy??? To od urodzenia był Aniołeczek (tutaj śpiący). Załączam moje ulubione zdjęcie małej Garudy z Ereshką które będzie "dyżurne" w urodziny miotu G aż do ich późnej starości, tak aby kolejne pokolenia wilczakowców nie wierzyły w Narvaną Garudę ;-)
Wszystkiego najlepszego!!!!! http://henrykowka.wolfdog.org/galeri...0/DSCF0431.jpg |
dzieki Bozena :)
|
All times are GMT +2. The time now is 02:34. |