Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Įvairūs (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Pliurpalų tema - prognozuojamas didelis populiarumas :) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6897)

Vaiva 29-11-2010 11:57

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 341192)
nu tai sakau kad einam sneket i tema - sventes sausainiai, sniegas eglutes :)

ir apie kremus pasnekam - manau ir kitoms bus idomu.as va vel pamirsau ka ten nuo plauku reik bo mama vel dejavo :)

Sakai sausainių receptai ir natūrali kosmetika - geresnės temos šuniškam forumui? :D Galim ir atskirą temą užvest - pvz "Pasitikime Kalėdas gražios ir sausainiuotos" :D

wolfin 29-11-2010 12:11

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 341200)
Na kam tie kraštutinumai? Arba sparnai ir "Oreolė", arba prisišikt iki ausų ir pasakot visiems, kad KITI labiau smirdi? :roll:

Vike, o tu turi formelių grybukams? Iš kur gavai?

aha pasakokit - nu kodel va bus parasyta apie kokosus ir kazka plaukam ( cia kad ju butu butu) ir zinosim kur rast :)

Vaiva 29-11-2010 12:27

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 341202)
aha pasakokit - nu kodel va bus parasyta apie kokosus ir kazka plaukam ( cia kad ju butu butu) ir zinosim kur rast :)

:D
Varnalėšų aliejus ten, varnalėšų :D

wolfin 29-11-2010 12:27

Laura- Hako foto hako :)

nu matai Vaiva nepasakoja - o ji ten daug zino visko :)

mmm grybukaaaaaiiiii

wolfin 29-11-2010 12:29

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 341215)
Varnalėšų aliejus ten, varnalėšų :D

nu va kazkaip svietes galvoj ale bijojau vakar mama ne tuo keliu nukreipt :))

Vaiva 29-11-2010 12:41

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 341219)
nu va kazkaip svietes galvoj ale bijojau vakar mama ne tuo keliu nukreipt :))

Varnalėšos, dar ir su priedais būna.
O kokosų ir sviestmedžio aliejai tai jau odai, ne plaukams. Ale man sviestmedis turi nebaisiai malonų kvapą... Nu tokį specifinį. Užtat kokosų aliejus tai gėris - jokių kremų nebereikia ir kvepia... nu nerealiai... (kam kokosai patinka).

Vike, o grybukai tie tuščiaviduriai ar ne? Nes aš tai vis pasvaigstu apie tą špižinę keptuvę, kur tuščiaviduriai grybukai - riešutukai kepasi, o į vidų galima virto kondensuoto pieno pridėt. Garduma.

wolfin 29-11-2010 13:05

kokiem cekam - cia mum reikia :) geriausias pyragelis cekui tai kepenu sausainiukai - pirstus nukast gali :))))))

Vaiva 29-11-2010 13:05

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 341229)
kokiem cekam - cia mum reikia :) geriausias pyragelis cekui tai kepenu sausainiukai - pirstus nukast gali :))))))

Tai ten irgi kepenų ;) Naminiai.
Plem, užsimanysiu sausainių aš čia per tas šnekas.

wolfin 29-11-2010 13:07

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 341230)
Tai ten irgi kepenų ;) Naminiai.
Plem, užsimanysiu sausainių aš čia per tas šnekas.

nes tai labiausiai einama preke :)))
uztenka paprasciausiai kepenis isvirt ir i gabaliukus - dresurai pats tas ( aisku reikia daugiau pagamint bo dali ... suvalgai pats- irgi dresuroj :)

Vaiva 29-11-2010 13:09

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 341231)
nes tai labiausiai einama preke :)))
uztenka paprasciausiai kepenis isvirt ir i gabaliukus - dresurai pats tas ( aisku reikia daugiau pagamint bo dali ... suvalgai pats- irgi dresuroj :)

Nu ne, ten labiau sausainiški :D Virtos kepenys gerai, bet Bruknei jaučiu dar geriau yra džiovinti orkaitėj plaučiai. Kvepia tai labai skaniai išties, ragaut dar nepasiryžau :D

wolfin 29-11-2010 13:10

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 341232)
Nu ne, ten labiau sausainiški :D Virtos kepenys gerai, bet Bruknei jaučiu dar geriau yra džiovinti orkaitėj plaučiai. Kvepia tai labai skaniai išties, ragaut dar nepasiryžau :D

as matai orkaite nedisponuoju :)

Vaiva 29-11-2010 13:12

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 341233)
as matai orkaite nedisponuoju :)

Taigi ant pečiaus galima ;) Kaip grybus kokius ar obuolius. Beje, ir kvepia tie džiovinami plaučiai panašiai kaip džiovinti grybai :D

natali 29-11-2010 13:35

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 341228)
Na kai Ivju mažių papurtė tu nepareiškei, kad "prisiriškit ir nebus problemų" - vežei pas gydytojus, ėjai šeimininkų atsiprašinėt ir rūpinais visaip. Skirtumas yra, ar ne?
veztu ir Laura - net neabejoju:)

O Rapsas jau prinagrinėtas šiame forume pakankamai - purtė jis ir mane :D
nagrinetas, tik kazkaip nepuldinetas:) ka gi, tegul tik jam Anglijoje be tokiu purtimu gyvenasi, nes ten manau nieks netyles...

O sausainių recepto "pabaisoms čekams" iki Kalėdinio "Duok letenos" numerio tai negaliu išduot :D

o tai tau:)) laukiam laukiam ir vel "Duok letenos"

wolfin 29-11-2010 14:26

gi sakau mergaites griztam prie svenciu :) jau tas pats per ta pati :)

Vaiva 29-11-2010 20:43

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 341447)
trukt uz vadziu vel is pradziu :)
vaiva citata gera, gaila tik kad Stephanitzui nepavyko islaikyti savo VA iki sio laiko :(

merginos ( manau suprantat kurios) easy bo nubanysiu kokiai savaitei nervam nuraminti.

geriau papasakokit, kaip jusu vejas siandien nenunese :)

Nu būtų pavykę, jei su saule būtų gyvenęs :) Nes žmogus vertas pagarbos mano kuklia nuomone. Beje, kam įdomu: http://books.google.com/books?prints...page&q&f=false

O baninimas situacijos nekeičia - tu gal geriau gali atskirti pakankamai aiškią temą nuo visų kitų pliurpalų? Manau būtų naudinga.

O vėjas mūsų nenupūtė, nes į lauką tiesiog.nėjom :D Bruknę vyras vedė (aš juk tik silpna moteris 8)), o aš pasistengiau padaryt taip, kad nereiktų niekur eit. Gaila, rytoj tas planas neišdegs :D

wolfin 29-11-2010 20:49

tai knyga mes jo zinom, zinom :) daba gi juokeliu yra kaip dabartinius VA bando i knyga ipirst :) kad taip ir buvo tikslas ( oi paskaitytu Va savininkai vel must gauciau) ale foto sneka uz save toj knygoj

Vaiva 29-11-2010 20:52

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 341452)
tai knyga mes jo zinom, zinom :) daba gi juokeliu yra kaip dabartinius VA bando i knyga ipirst :) kad taip ir buvo tikslas ( oi paskaitytu Va savininkai vel must gauciau) ale foto sneka uz save toj knygoj

Tai aš tikiu, kad tu žinai knygą :D Ale ne mes dviese gal forume šnekučiuojamės, a? :D

Vaiva 29-11-2010 21:25

Kadangi pažadėjau wolfin, kuri pažadėjo pasinaudoti orkaite pas mamą... :) Rašau tobulų kokosinių čačainių (čia panašiai, kaip sausainiai, bet geriau) recepetą!
Natalijos nenustebinsiu jau, bet kitoms manau patiks. Čačainiai yra lengvutėliai, kepant fantastiškai kvepia visi namai ir - kas puikiausia - jie yra skirti žmonėms, ne šunims :D

Čačainiams reikės:
150g sviesto
150g cukraus
1 kiaušinis
1 šaukštelis vanilės esencijos
žiupsnio druskos
150g kokoso drožlių
200g miltų
30g maltų migdolų
Sviestą, vanilę, cukrų ir kiaušinį išsukti iki baltumo, sudėti kokosus, migdolus ir miltus. Išmaišyti, tešlą drėbti ant folijos arba maistinės plėvelės ir formuoti tokias "dešras" (iš to kiekio galima kokias dvi padaryt). Tada jas dedam į kamerą pusvalandžiui (arba iki kol ateis svečių :)), išėmus pjaustom tokiais pusės cm ar kiek storesniais griežinėliais ir kepam :) Kažkur 200 laipsnių temp, apie 15-20 min - matosi, kada jau geri. Tik ištraukus iš orkaitės reikia truputį palaikyti kad pravėstų, nes jie minkšti būna, o pravėsę sukietėja ir pasidaro Kaip Reikia :)

Skanaus.

wolfin 29-11-2010 21:30

coool- eisim daryt, as pagrauztukus megstu

Vaiva 29-11-2010 22:39

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 341479)
coool- eisim daryt, as pagrauztukus megstu

Ai, beje, nesigyriau. Buvau vakar seminare apie šunų terapiją. Latviai buvo atvažiavę, pasakojo apie tai, kaip šunų pagalba gydomi vaikai, turintys fizinių ir protinių negalių. Labai įdomu, labai "kabina"... Wolfin, gal tu daugiau žinai? Lenkai gi labai tame reikale pažengę, o tu pabendrauji su jais.... Papasakok :)

wolfin 29-11-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 341496)
Ai, beje, nesigyriau. Buvau vakar seminare apie šunų terapiją. Latviai buvo atvažiavę, pasakojo apie tai, kaip šunų pagalba gydomi vaikai, turintys fizinių ir protinių negalių. Labai įdomu, labai "kabina"... Wolfin, gal tu daugiau žinai? Lenkai gi labai tame reikale pažengę, o tu pabendrauji su jais.... Papasakok :)

nu as vienam testavime esu dalyvavus ale labai labai senai :) ir kazka naujo papasakot net neturiu ka - seniai tuom domejaus

Vaiva 29-11-2010 23:34

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 341497)
nu as vienam testavime esu dalyvavus ale labai labai senai :) ir kazka naujo papasakot net neturiu ka - seniai tuom domejaus

Na testavimas tai nėr toks įdomus...

Beje, čia dar mielas bajeris. Tikiuos nebus užskaityta kaip reklama ir negausiu bano :D Bet man labai patiko idėja http://www.gladiatorius.lt/produktai/1/139/patriotas

wolfin 30-11-2010 00:05

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 341513)
Na testavimas tai nėr toks įdomus...

Beje, čia dar mielas bajeris. Tikiuos nebus užskaityta kaip reklama ir negausiu bano :D Bet man labai patiko idėja http://www.gladiatorius.lt/produktai/1/139/patriotas

nu pas muz us tai bano negausi ( tai as sau pati tureciau uz manmat bana isidet)
geeeras

o del testo - be jo net nepradesi visos tos veiklos, jis nusprendzia ar suo bus pradedamas tam ruosti ar ne.

natali 30-11-2010 09:24

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 341473)
Rašau tobulų kokosinių čačainių (čia panašiai, kaip sausainiai, bet geriau) recepetą!
Natalijos nenustebinsiu jau, bet kitoms manau patiks.

Jie tobuli tikrai:) ir dar yra tokie Vaivos "Sveikuoliai" - del kuriu Ivju su Zulu is proto eina kaip del kokio pasteto :)

natali 30-11-2010 10:21

1 Attachment(s)
Norime parodyti koki pakabuka sukure man (ir ne tik man) Alina Vengalyte is Kretingos:) Facebooke rasite jos kitus darbus:)
http://www.wolfdog.org/forum/attachm...1&d=1291105118

Vaiva 12-12-2010 13:19

Pasirodžiau Žuvėdrai, tai sakau gal ir kitiems pravers tokiu oru... Žodžiu, kai taip slidu, neinu iš namų be šito gėrio: http://www.yaktrax.com/walker Ir kitiems drąsiai rekomenduoju. Labai padeda nuo slydimo, praktiškai gali ledu vaikštinėt ir nieko.

auuuu 12-12-2010 20:46

tas daiktas yra labai gerai....galima rasti "armijai ir civiliams"..tik kad man ant jųjų pikta, tačiau kur kitur galima gauti - nelabai žinau....gal "montis magijoj" kokioj....

Vaiva 12-12-2010 21:56

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 344629)
tas daiktas yra labai gerai....galima rasti "armijai ir civiliams"..tik kad man ant jųjų pikta, tačiau kur kitur galima gauti - nelabai žinau....gal "montis magijoj" kokioj....

Ir net su jais tik ką nučiuožiau ant šiknos nuo kalniuko kol Bruknė džiaugsmingai šokinėjo aplinkui ir bandė duot man bučkį :D

wolfin 13-12-2010 20:20

for fun :) arba cekas ir mazieji draugai

http://www.youtube.com/watch?v=pLRh6lRFCBQ

auuuu 16-12-2010 11:07

žiūrint tą video man iškilo vienas klausimas: kas ką išmokė vogti maistą..?.. :)

vaiva, manau bruknė pagaliau apsidžiaugė, kad šeimininkė nusileido iki jos lygio... :D

wolfin 16-12-2010 12:47

nu ten valdo sinsila :) manau ji daug ko primoke ceka :)

wolfin 22-12-2010 17:15

musu saunuoliai sudalyvavo mitinge

http://www.respublika.lt/lt/naujieno...ku_naikinimui/

wolfin 23-12-2010 13:19

http://www.facebook.com/as.pries.med...7&notif_t=like

ir padaryk zmogau gera darba - pasirodo as F1 kartos misrunus gaminu ir ... vilko genofonda zudau :) ale vis tik tai komplimentas ir didelis :) ANT TIEK vilkiskus sunis turet

Vaiva 26-12-2010 21:51

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 346846)
http://www.facebook.com/as.pries.med...7&notif_t=like

ir padaryk zmogau gera darba - pasirodo as F1 kartos misrunus gaminu ir ... vilko genofonda zudau :) ale vis tik tai komplimentas ir didelis :) ANT TIEK vilkiskus sunis turet

Ale bet jau pasirodėt feisbuke tai agresyviai :roll: Merginos, negražu taip, juk pagal šeimininkus apie šunis sprendžia 8)
Na o ko tikėjotės? Taigi prieš einant į tokius mitingus, reiktų pasiskaityti apie tai, kuo užsiima organizatoriai. O organizatoriai į savo veiklas įsirašę ir kovą prieš hibridus (šunų-vilkų, kiaulių-šernų), tad vedantis į protesto akciją vilkšunį galima tikėtis neigiamos reakcijos :roll:
Mes gi, kaip ten Daiva sakei, akcentuojam, kad tai tam tikrų ypatumų turinti TARNYBINĖ veislė, o ne kad VILKAS :lol:

Beje, su šventėmis visus. Gražių ateinančių metų!

wolfin 26-12-2010 22:01

nieko baisaus, romantikai ten nemire :) ir uztat paguglino :) ir veisle dabar zino :)

smagu buvo padiskutuot :)

aha su sventem, pas mane svente ta, kad elektra turiu :)

Vaiva 26-12-2010 22:02

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 347261)

aha su sventem, pas mane svente ta, kad elektra turiu :)

A buvai be jos? :shock: Ilgai?
Bruknė sugalvojo šertis pradėt, pats laikas ant viduržiemio :roll:

Vaiva 31-12-2010 09:36

Sveikinimai Milo ir jo šeimininkams! Lenkijoje, veislyne Lupusek, gimė trys Milo ir Cayo mažyliai - du berniukai ir mergytė! :tard

auuuu 31-12-2010 12:37

"o kaip bėga metai.."..!!..rodos dar visai neseniai laksčiau su milo ir keliais haskių mažiais vingio šunų vedžiojimo aikštelėje...o čia jau žiūrėk mažylis ir tėvu tapo.... :puppy_dog_eyes

wolfin 31-12-2010 14:19

zinom zinom, pas mus kieme gi ir pirsom pora :) tai ir pirmieji zinias gavom :)
dabar lauksim foto ir info kaip auga mazyliai

auuuu 05-01-2011 22:03

nors, mano galva, nauji metai - labai jau individualus reikalas, bet vis tiek sveikinu visus su čia cezario pasirinka simboline data....daugiau kantrybės, daugiau laiko, daugiau ryžto ir į(si)klausymo.... ;)

Vaiva 05-01-2011 22:07

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 348991)
nors, mano galva, nauji metai - labai jau individualus reikalas, bet vis tiek sveikinu visus su čia cezario pasirinka simboline data....daugiau kantrybės, daugiau laiko, daugiau ryžto ir į(si)klausymo.... ;)

Dėkui dėkui, čia musiet visi pagal kitokius kalendorius gyvena :D Mes pvz nešventėm, dokumentinius filmus žiūrėjom (beje, pasirodo, glostant šunį, tiek glostytojas, tiek šuo išskiria tokius oksitocino kiekius, kokius išskiria kūdikį krūtimi maitinanti moteris :shock:)

auuuu 06-01-2011 13:07

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 348994)
Dėkui dėkui, čia musiet visi pagal kitokius kalendorius gyvena :D Mes pvz nešventėm, dokumentinius filmus žiūrėjom (beje, pasirodo, glostant šunį, tiek glostytojas, tiek šuo išskiria tokius oksitocino kiekius, kokius išskiria kūdikį krūtimi maitinanti moteris :shock:)

hehe....aš šiais metais kažikaip daugiau švenčiau nei visada - nuėjom fejerverkų pasižiūrėt.... :D
man teko girdėti vieno mokslininko pasakymą, jog glostymas - nedidelis seksas....ir vis tik, kai kurie individai yra lietimuisi labiau jautresni nei kiti prisilietimams....tad vieniems gali ir orgazmą sukelti glostymas ar jautrūs prisilietimai, o kitiems - nieko per daug tai nereiškia.... :)
kokius dokumentinius žiūrėjot..?..

Vaiva 14-01-2011 13:57

Būkit geri, atsakykit į anketos klausimus apie žirgų globą. Ačiū.
http://www.apklausa.lt/f/apklausa-hgkm4kg/answers/new

Vaiva 18-03-2011 13:45

Peticija prieš atominės elektrinės statybas Baltarusijoje, 23 km nuo Lietuvos sienos....

http://www.e-peticija.lt/peticija/42

auuuu 23-03-2011 00:48

na, mielieji, kas pavasariško..?..
beje, gal kas žinot giedrės e-mail adresą..?..turiu jos įvairius kontaktus, a va to ir trūksta....

Vaiva 23-03-2011 17:13

Pati pirmoji žibutė Jums visiems :)
http://i244.photobucket.com/albums/g...nai/zibute.jpg

Ir Bruknė parbėga po stirnos vaikymo. Gerutė ji mano, pašaukta meta stirną ir bėga pas mane :)
http://i244.photobucket.com/albums/g...ruirkalnas.jpg

Deividas 29-03-2011 08:35

Nu tai jo, teko man begt paskui stirna.;-);)

Vaiva 29-03-2011 08:38

Quote:

Originally Posted by Deividas (Bericht 369289)
Nu tai jo, teko man begt paskui stirna.;-);)

Tu prisiminei kaip prisijungt? :D Nerealiai!
Tai kartojam kada stirnų medžioklę :D

Gabriele 29-03-2011 21:57

Ta proga, kad po ilgo laiko prisijungiau, dalinuos šio savaitgalio džiaugsmais.

Atleiskit už nevisai kokybę:)

https://lh4.googleusercontent.com/_4...0/DSCN9726.JPG
https://lh4.googleusercontent.com/_4...0/DSCN9729.JPG

Smagu sutikt seniai matytus žmones su (man) naujais padarais

wolfin 29-03-2011 21:59

Quote:

Originally Posted by Gabriele (Bericht 369454)

Atleiskit už nevisai kokybę:)

coool :)) as irgi labai apsidziaugiau tave pamacius

Gabriele 29-03-2011 22:11

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 369457)
coool :)) as irgi labai apsidziaugiau tave pamacius

Pala pala, džiaugsmas greit dings kai (turbūt) greitu metu užvirsiu su žioplais klausimais..:lol:

wolfin 29-03-2011 22:17

Quote:

Originally Posted by Gabriele (Bericht 369461)
Pala pala, džiaugsmas greit dings kai (turbūt) greitu metu užvirsiu su žioplais klausimais..:lol:

davai tik :)

vike 29-03-2011 22:32

ėėėėėėė, Gabi.... prašyčiau paaiškinti man suprantamiau viską :lol: kiba čeką augint ruošiesi?

Vaiva 29-03-2011 22:44

Quote:

Originally Posted by Gabriele (Bericht 369454)

Mačiau tave probėkšmiais,bet su mama buvau ir labai skubėjau Vilniun..,
Nuo kurtsharo prie čeko?:D

Gabriele 29-03-2011 23:01

O, dar kiek seniai matytų-girdėtų:)

Čekus mylėjau, myliu ir mylėsiu. Bet apie auginimą rimčiau galvosiu kai rimčiau ant savų kojų gyvenime stovėsiu:lol:
Aš, aišku, turėjau išsiduot. Kiek kitokių planų, minčių dabar turiu, bet dar reikia viską ramiai išsiaiškinti ir su aplinka.
Aš čia konkrečiai Daivą kiek vėliau planuoju pakankint:twisted:, bet ne apie vilkus.

Guu 31-03-2011 10:28

Aš vis dar bandau išmokti atskirti Lietuvos čekus pagal snukelius, bet dažniausiai tai pavyksta tik pagal šeimininkų veidus. :D Kadangi Gabrielės įdėtose nuotraukose jų nesimato, tai gal kas gali man padėti tuos pilkakailius atpažinti? Ar ti kartais ne skeltaausis Bodis ir ... Bitė? Ar Elwen? Pastaraisiais spėjimais bandau Daivą į vaizdą įpaišyti :).

Beje, katrie LT čekai yra "pagražintomis" ausimis? Bruknė, Kuti, Bodis. O gal daugiau tokių yra?

wolfin 31-03-2011 10:31

Quote:

Originally Posted by Gabriele (Bericht 369479)
O, dar kiek seniai matytų-girdėtų:)

Čekus mylėjau, myliu ir mylėsiu. Bet apie auginimą rimčiau galvosiu kai rimčiau ant savų kojų gyvenime stovėsiu:lol:
Aš, aišku, turėjau išsiduot. Kiek kitokių planų, minčių dabar turiu, bet dar reikia viską ramiai išsiaiškinti ir su aplinka.
Aš čia konkrečiai Daivą kiek vėliau planuoju pakankint:twisted:, bet ne apie vilkus.

a jetus, a cia man jau bijot :)) ok laukiu

jep kol kas LT yra tik trys izymybes su ausim - Brukne, Kuti ir Bodis

in siaulia buvo Bodis ir Bite kuti irgi bet ji ant kadro nepateko :)

Guu 31-03-2011 11:45

O, pataikiau! :D Beje, smagiai nusiskaitė tas užrašas nuotraukoje apie turtus. :)

auuuu 01-04-2011 17:11

hehe...šeškai nedaug kuo skiriasi....draugė grįžus namo rado savo gražuolius su sava tvarka: http://www.facebook.com/video/video....25383&comments

vike 03-04-2011 20:06

chm, man nerodo šeškų video :)
Vaidosas šiandien atidarė savo maudynių jūroje sezoną :lol: pasivolioja smėlyje, bėga į vandenį, 'kanda' bangai, nepatenkintas sūriu vandeniu vėl bėga į krantą, pasivolioja smėlyje, ir vėl atgal į vandenį.. ir taip daug kartų :lol:

Guu 04-04-2011 09:59

Faina Vaidžiui prie tokio didelės balos. :)
O aš šiandien apturėjau tokį pokalbį šunų aikštelėj su 6 mėn. haskį turinčia mergina:
- Kodėl nusprendėte įsigyti haskį?
- Šiaip aš norėjau mažo šuniuko. Tokio, kurį ant rankų galima nešiotis. O Kalėdoms gavau mažą šuniuką - haskį.
- O tai kaip šuns energiją nuleidinėjat?
- Oi, namie jis viską graužia. Paskutinis jo darbas - sofą sugraužė, visus jos vidurius ištraukė.
- Gal su dviračiu ketinate važinėtis?
- Prisibijau aš - tamposi jis labai. Šiaip sako, kad dviejų metų jie apsiramina, tai tada gal.
- Į dresūros mokyklą ėjote?
- Ne.

Gaila ir šuns, ir šeimininkės fifutės. O tokiems "Kalėdų seniams", kurie norus išpildo, galvon maža duot. Galvoju, gal kokia nors TV laida galėtų papasakoti "Visą tiesą apie šunis :twisted:", kurie turi neišmanančius šeimininkus? Viena iš temų galėtų būti va tokia.

auuuu 04-04-2011 13:25

buvo mintis, kad nerodys video....apibendrinant galima pasakyti, kad butas primena sauliaus kiemą, kai maja jaunesnė buvo....stalčiai atidaryti, šiukšlės - perrūšiuotos, spintelės - perkraustytos....ir šeškai patenkinti, laimingais snukeliais: "šeimininke, žėk kaip pasitvarkiau! kur skanusis atlygis..?!..".. :D
vaidis..?!?..arba čia dėl to, kad jo taip ilgai nemačiau, arba laikai tikrai keičiasi.... :) atvažiuosiu, reiks susitikt, kad gyvai įsitikinčiau pasakojimu.... ;)

Vaiva 04-04-2011 13:39

Quote:

Originally Posted by Guu (Bericht 370491)
Gaila ir šuns, ir šeimininkės fifutės. O tokiems "Kalėdų seniams", kurie norus išpildo, galvon maža duot. Galvoju, gal kokia nors TV laida galėtų papasakoti "Visą tiesą apie šunis :twisted:", kurie turi neišmanančius šeimininkus? Viena iš temų galėtų būti va tokia.

Buvo laida :D Ir apie haskius labai išsamiai buvo pasakota :D
Žinok, negana, neveikia, tie, kurie prieš įsigydami domisi, tokių nesąmonių nedaro. O tie, kurie nesidomi, tokių laidų nežiūrės... Pirmas dalykas ką reikia daryt, tai skatint veislinių šunų auginimą. Nes garantuotai haskis tos fyfos be dokų. Bile perka. Iš Kernavės fermukės, pvz :D Normalus veisėjas tokiems neparduos - ir greičiausiai išaiškins, kad nereikia jiems to haskio...

O Bruknė vakar su Nabu buvo susitikus. Kaip jie upelyje davės nepavyko užfiksuoti, nes reikia kameros, ne fotiko :D Bet va kelios fotkės:
Nabu:
http://i244.photobucket.com/albums/g...ynai/nabu2.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/g...lynai/nabu.jpg

Bruknė:
http://i244.photobucket.com/albums/g...ortretas-1.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/g.../darsniege.jpg

Ir Nabu bando nuvaryt Bruknę nuo sniego, o ji aišku negali nesivolioti jei yra dar bent lopelis sniego :D
http://i244.photobucket.com/albums/gg33/Pelynai/abu.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/g...lynai/abu2.jpg

Zuvedra 04-04-2011 14:24

Aciu Vaiva uz nuotraukas, smagiai gavosi :) Kita karta reikes nepamirsti ir video pafilmuoti :))
Pasiziuriu i saviski slapia ir baisu prisiminti, kaip jis masinoje po salona davesi atgal vaziuojant :)) Bet tom nekaltom akim gi viskas atleistina...

wolfin 04-04-2011 14:28

Nabu tai mamkos kopija - Harkos pasvelnintas veidelis :)

Zuvedra 04-04-2011 14:31

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 370529)
Nabu tai mamkos kopija - Harkos pasvelnintas veidelis :)

Yap, as va irgi kai nuotraukas Harkos pasiziuriu, man irgi labai i mamka nesa, o fihhhura tai matyt irgi ne i teveli ;)

wolfin 04-04-2011 14:33

Quote:

Originally Posted by Zuvedra (Bericht 370530)
Yap, as va irgi kai nuotraukas Harkos pasiziuriu, man irgi labai i mamka nesa, o fihhhura tai matyt irgi ne i teveli ;)

nuuu tetis irgi ne kudena :) o Nabu vis tiek dar mamkos "lieknumo" nepasivijes

vike 04-04-2011 14:39

Auu, skambtelk jei būsi Klaipėdoj, senai nieks Vaidžio nekankino :D :D tave nebent netyčia prigaut zoo vaikštančią galima, kaip paskutinį kart, che che :D turbūt dabar vėl per džiazus atlėksi? :)
Man tai truputį šokas, kur jūs ten Vilniuj tiek sniego randat? Blogai matyt žiemą iš kiemo varėt :p

Vaiva 04-04-2011 14:53

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 370536)
Man tai truputį šokas, kur jūs ten Vilniuj tiek sniego randat? Blogai matyt žiemą iš kiemo varėt :p

Čia pakalnėj, prie miško, kur šešėlis ir niekas nevaikšto ;-)
Kitose vietose yra va taip:
http://i244.photobucket.com/albums/g...butesirbru.jpg

Gaila kai Nabu žibutes uostė mano fotikas paslėptas buvo...

auuuu 04-04-2011 15:42

vike, šiemet pirmi džiazai bus kuriuos praleisiu nuo devinto festivalio....dar paslapčia suku planus, kaip atlėkti, ale su datom niekaip, nebent netyčia pasiklonuot eitų.... :( bet prasinešiu, kai atlėksiu, kad netyčia zoo neužtiktum taisykles pažeidinėjant.... :D

klausykit, aš čia jau visai pėdsaką pamečiau....kiek dabar lietuviškų čekų yra ir kas kieno..?..kaip supratau, didžiausia koncentracija vilniuje, bet daugiau nieko neatseku....jau nekalbant apie identifikaciją iš nuotraukų.... :oops:

Vaiva 04-04-2011 15:44

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 370543)
klausykit, aš čia jau visai pėdsaką pamečiau....kiek dabar lietuviškų čekų yra ir kas kieno..?..kaip supratau, didžiausia koncentracija vilniuje, bet daugiau nieko neatseku....jau nekalbant apie identifikaciją iš nuotraukų.... :oops:

Na Bruknę iš nuotraukų turbūt pažįsti, o kitas jaunuolis yra Eshu Girios dvasia, o jo šeimininkė va forume Žuvėdra :)

auuuu 04-04-2011 16:59

aga, pirma ir antra vada - atkaltos it pas dievobaimingą krikščionį maldos.... :) bet va su jaunesniais tai bėda.... :)
a tai nabu - čia pas jauniausias..?..tas nekaltas angeliškas žvilgsnis ir nosis, paremta į laibą medelį..?..
a šiaip, žiūrėjau nuotraukas į nabo ir bruknės čia sudėtas.....nu tik iš akių galima numanyti kur kuris, jei ausies nesimato....spalvinė gama - baisiai panaši....

Vaiva 04-04-2011 17:33

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 370556)
aga, pirma ir antra vada - atkaltos it pas dievobaimingą krikščionį maldos.... :) bet va su jaunesniais tai bėda.... :)
a tai nabu - čia pas jauniausias..?..tas nekaltas angeliškas žvilgsnis ir nosis, paremta į laibą medelį..?..
a šiaip, žiūrėjau nuotraukas į nabo ir bruknės čia sudėtas.....nu tik iš akių galima numanyti kur kuris, jei ausies nesimato....spalvinė gama - baisiai panaši....

Nu ale įdomu kaip - tau rimtai jie panašūs? Šiaip labai labai skirtingi šunys, kailis skiriasi, snukiai, išraiškos ir pan. :D Nabu su Sagučiu pvz irgi labai nepanašūs, net keista, nors vada ta pati :)

auuuu 04-04-2011 17:41

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 370560)
Nu ale įdomu kaip - tau rimtai jie panašūs? Šiaip labai labai skirtingi šunys, kailis skiriasi, snukiai, išraiškos ir pan. :D Nabu su Sagučiu pvz irgi labai nepanašūs, net keista, nors vada ta pati :)

tai gyvai tikiu, kad lengviau atskirti....bet pvz žiūrint į nuotraukas (tą, kur nabo iš arti galva nufotografuota ir ausų nesimato ir apačioje tos nuotraukos esančią bruknės nuotrauką), tai jie panašūs....nurašai didesnį nabo rudumą foto-efektams ir fsio....liežuviai - taip pat iškišti, dažymas - panašus....tik va iš akių matosi, kad bruknė.... :)

kangee ir kenro - iš vis identiški dvyniai be aplinkos efekto įtakojamo matomo skirtumo nuotraukose.... :) a va mijos ir jaros - nė pro kur nesumaišyti....kaip ir lu su kuti....

Vaiva 04-04-2011 17:47

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 370561)
tai gyvai tikiu, kad lengviau atskirti....bet pvz žiūrint į nuotraukas (tą, kur nabo iš arti galva nufotografuota ir ausų nesimato ir apačioje tos nuotraukos esančią bruknės nuotrauką), tai jie panašūs....nurašai didesnį nabo rudumą foto-efektams ir fsio....liežuviai - taip pat iškišti, dažymas - panašus....tik va iš akių matosi, kad bruknė.... :)

kangee ir kenro - iš vis identiški dvyniai be aplinkos efekto įtakojamo matomo skirtumo nuotraukose.... :) a va mijos ir jaros - nė pro kur nesumaišyti....kaip ir lu su kuti....

Specialiai žiūrėjau dabar į tas dvi fotkes :D Nu taip, veislė ta pati, bet tarkim ir snukio/galvos santykis kitoks, ir stopas, ir akių forma - tikrai skiriasi :D
Ot reiktų portretus surinkt ir sudėt su vardais, kaip įdomu būtų palygint :)

Zuvedra 04-04-2011 17:56

Man tai jie irgi skirtingi ir net labai matosi is nuotrauku, bet gal del to kad gyvai maciau kartu. Brukne tai jau suauges subrendes suo, o Nabu tai dar matos kad neuzauga biskuteli... Siaip Kenro ir Kengee irgi nuotraukose skirtingi man spalvom atrodo

auuuu 04-04-2011 18:22

belieka tuomet viena išvada - akis mano nuo kompo visai sukreivėjo ir nebemato skirtumų.... :D
o ideja su portretų foto - net labai gera....būtų tikrai įdomu palyginti pagrindinius kampus visų: portretas, dvitrečiosios portreto, profilis, priekis ir šonas....ir padaryti varžybas - daugiausiai atspėjusiam - bučkiai iš visų dalyvavusių čekų.... :D tik va daivai dalyvauti būtų negalima, nes ji tai tikrai visus atpažintų.... ;) :)

žuvėdra, a šiaip kaip mazgiu patenkinti..?..

Zuvedra 04-04-2011 19:02

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 370571)
žuvėdra, a šiaip kaip mazgiu patenkinti..?..

Dazniausiai patenkinti :), isskirus tuos momentus, kai jis eilini karta sugalvoja kokia sunybe iskresti (pavyzdziui siandiena susirado kuris stalcius dar nera uzrakintas, ilindo ir padare savo tvarka :evil:).
O siaip gero jis budo, zmones myli (kai kuriuos perdaug), sunis myli (jei ant jo neloja), megsta visus provokuoti (draugiskai bet knysaniciai), bet kai pavarges tai meilybes isikunyjimas.
Bet siaip kaip su kitais cekais, nenuobodziajame... :twisted:

wolfin 04-04-2011 19:08

K vada man buvo prakeiksmas... is 7 suniuku atpazindavau tik 3 kol buvo mazi - tai Kerri nes ji tokia idomia israiska turejo, Kajika, nes ji buvo sviesiausia ir .. Kenro nes buvo pagramdukas pukelis kamuolelis. Visi kiti buvo KLONAI totalus - pazindavau tik ilgiau rankose palaikius arba pagal tatuske.

Nu kad Nabu ir Brukne yra Harkos kopijos :) Saygo yra Barono kopija, taip kaip ir Elwen - naujadaras daugiau nesantis i slovakus, ne cekus.
visose vadose buna - uz mamyte uz teveli ir ... patys uz save :)

Vaiva 04-04-2011 19:47

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 370579)
Nu kad Nabu ir Brukne yra Harkos kopijos :) Saygo yra Barono kopija, taip kaip ir Elwen - naujadaras daugiau nesantis i slovakus, ne cekus.
visose vadose buna - uz mamyte uz teveli ir ... patys uz save :)

O tai Maja su Vaiduliu tipo į Harį panašūs? Ar toj vadoj nebuvo, kurie į tėvelį? :D

auuuu 04-04-2011 19:53

žuvėdra, fainiai tada jumi.... :) a man rodos turint bet kokį gyvį..(..jei tai nėra žuvytės, augalai ar koki kiti vabalai..)..nuobodu nebūna.... ;) a šiaip labai jau tylūs jumi....pirmos ir antros vados pasakojimai tiesiog liejosi su visais nuotykiais....arba čekai ramesni patapo, arba šeimininkai nedrąsūs.... ;)

daiva, savanaudiškai apsidžiaugiau, kad ir tu turėjai sunkumų su jais.... :D a beje, čia elwen į slovakus dėl savo stambio neša..?..

ei, tai kaip ten dėl to konkurso..?..manau nuotraukas nesunkiai būtų galima surinkti.... :)

tiesa, vaiva, kaip ten su brukne..?..vėl pavaidino oskaro vertą vaidmenį "nėščiosios dienoraštis"..?..

wolfin 04-04-2011 19:54

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 370581)
O tai Maja su Vaiduliu tipo į Harį panašūs? Ar toj vadoj nebuvo, kurie į tėvelį? :D

nu jei ne i mamyte tai lieka variantas arba i teveli arba naujadaras :p

wolfin 04-04-2011 19:56

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 370582)
žuvėdra, fainiai tada jumi.... :) a man rodos turint bet kokį gyvį..(..jei tai nėra žuvytės, augalai ar koki kiti vabalai..)..nuobodu nebūna.... ;) a šiaip labai jau tylūs jumi....pirmos ir antros vados pasakojimai tiesiog liejosi su visais nuotykiais....arba čekai ramesni patapo, arba šeimininkai nedrąsūs.... ;)

daiva, savanaudiškai apsidžiaugiau, kad ir tu turėjai sunkumų su jais.... :D a beje, čia elwen į slovakus dėl savo stambio neša..?..

ei, tai kaip ten dėl to konkurso..?..manau nuotraukas nesunkiai būtų galima surinkti.... :)

tiesa, vaiva, kaip ten su brukne..?..vėl pavaidino oskaro vertą vaidmenį "nėščiosios dienoraštis"..?..

elwen totali kudena :) ji maziausiai is visu mano matytu ceku LT sveria :) tik kailis daro tai ka daro. nu i sk nesa ne del stambumo o del anatomijos, - stambus yra cekai, slovakai taisyklingi :) ( nors baronas nekudena, bet cia jis toks is keletos slovaku tik)

Zuvedra 04-04-2011 20:04

auuuu, tiesiog bendras interesas priverte dazniau naudoti patogesnius bendravimo kanalus :)

Na parodoje Elwen man ir pasirode lengvas pukelis salia Saygo :), bet grazi tikrai... Nors visi tie taisiklingumai, ilgumai ir platumai tamsus miskas man :D
O Nabu tai irgi kudelnikas kaip turi buti, ypac kai kaili numete...

auuuu 04-04-2011 20:27

nuuuu apsipazorinau....visai susimaišiau kuris iš kur tipas....et, senatvė, ką bepasakysi....mea culpa, mea maxima culpa.... :)

žuvėdra, tai taip ir įtariau, kad kai dažnai susitinki, tai nėr čia ir rašinėt tuomet....et, ką padarysi....vis tik tikiuos, kad karts nuo karto pasipasakosit.... ;)

Vaiva 05-04-2011 08:48

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 370583)
nu jei ne i mamyte tai lieka variantas arba i teveli arba naujadaras :p

Tai va aš ir sakau, kad Majukas su Vaidučiu labiau mamos vaikai, o tie du balvonai kirviu ištašyti (Bru su Girium) - labiau į Harį neša :D

Auuu, Bruknė tai jo, aktorė jaunoji :roll: Tiek nėštumo, tiek kitais klausimais :twisted:

Saulius 05-04-2011 09:20

Sveiki,

Seniai jau rasiau, tai sakau pranesiu kaip Maja laikosi.Tai va, Maja dabar baisiai rujoja.Kavalieriu prie tvoros gyvas velnias: trys pas kaimyna ir dar kokie 3-4 patoviai pasikeisdami prie tvoros budi.O gerbeju ivairove neapsakoma: laika, seteris, kurtsharas,senbernaras, vokietis, bokseris ir dar pora neveisliniu, plius musu senolis stafas dainas dainuoja rytais.
P.S. Pasirode pirmosios erkes miskeliuose, isbadejusios tai kimba kaip velniai, taigi bukite atsargus.

Vaiva 05-04-2011 09:23

Quote:

Originally Posted by Saulius (Bericht 370643)
Sveiki,

Seniai jau rasiau, tai sakau pranesiu kaip Maja laikosi.Tai va, Maja dabar baisiai rujoja.Kavalieriu prie tvoros gyvas velnias: trys pas kaimyna ir dar kokie 3-4 patoviai pasikeisdami prie tvoros budi.O gerbeju ivairove neapsakoma: laika, seteris, kurtsharas,senbernaras, vokietis, bokseris ir dar pora neveisliniu, plius musu senolis stafas dainas dainuoja rytais.
P.S. Pasirode pirmosios erkes miskeliuose, isbadejusios tai kimba kaip velniai, taigi bukite atsargus.

Ar išsikepėt tortą rytojui? 8)
Nu nerealiai varo Majukas, kvapniausia rajono mergina :rock_3 Mes jau pasiilgom labai sesės :roll:

O erkės jau jo, ar kas naudojat ką? Čia tiek diskusijų paskutiniu metu apie erkes...

Guu 19-04-2011 12:02

Sveiki. Iškilo toks klausimas dėl manosios terjeriukės. Kelias dienas kaliukę buvau palikusi pagloboti nešunininkams. Sakė, kad nuvažiavus sodybon kelias valandas praleido lodama ant lizde sėdinčių gandrų. Šiandien ryte ją išvedu laukan, ir, vos išėjus pro laiptinės duris, šuo - nebevaldomas! Peadžioj net nesupratau, kas vyksta, nes ankčiau taip nebuvę. O ji akis va taip :shock: įsmeigusi į dangų ir paukščių dairosi. Antkakliu užsismaugusi, įsirežusi. Ir kaip tyčia vis kas praskrenda, praplaukia ar pievoj šokinėja. Šuva į nieką nereaguoja - nei komandas (o ir ne super jas vykdo ir taip), nei į draudimą (į šitą reaguoja gerai), nei į vardą, nei į truktelėjimą pavadžiu, nei už pakarpos pakėlimą. Tiek susikoncentravusi į dangų ir dairymąsi paukščių, kad net pilna šlapimo pūslė po nakties jai nerūpi. O kaip tik su dviračiu ketinau prasilėkti, galvojau, gal bėgimas nukreips dėmesį. Ale pakeliui vėl paukščiai, ir šuva kelis kartus vos po ratu nepalindo. Grįžus namo stovi ir žiūri pro langą dangun. Einam antrą kartą, tik šįkart kišenėje Kong Wubba - cypsintis žaislas (Deima ir Daiva Vilniaus parodoj matė, kaip ji reaguoja į cypsiukus - pagatava iš rankų iššokti ir akimis praryti). Tai tik jos akys į dangų, aš žaislą sucypinu, ir šuns dėmesys vien tik į mane. Va taip ir pažaidėm lauke - nukreipinėjant dėmesį žaislu. Kai jį įsikandusi lakstė ir purtė (o jis lapatuoja gerai savo "kojytėm" - jos grobis), paukščiai dėmesį dar šiek tiek traukė, suklusdavo, bet jau timptelėjus už pavadžio ar pašaukus reaguodavo, atbėgdavo.

Taigi galiausiai ir pats klausimas - ar teisingai pasielgiau šioje medžiotojo jausmo pabudimo situacijoje nukreipdama dėmesį jos dievinamu žaislu? Kai žaidimus juo baigiu ir paslepiu iki kito karto, kad nesudraskytų per greit, eina ratais, cypia ir jo ieško. Taigi irgi šiokia tokia priklausomybė mano galva. Kačių ir paukščių vaikyti jai neleidžiu, o ir medžioklės instinktą stengiuosi nukreipti pagalių mėtymu (ir ji mielai paskui juos laksto). Ką patartumėte daryti? Nešiotis cypalą kišenėj visad? Bet vos žaislą pamačiusi/išgirdusi tiek įsiazartina, kad ne šlapinimasis ar kakojimas rūpi. Nuo pavadžio baisu dabar paleisti, nes lėkt ir nulėkt paskui kokį kirą gali. O ir statistika žuvusių po ratais tokių medžioklių PRT/JRT liūdna, tai visai :?.

P.S. Galgi nebus supykusių, kad CSV forume klausinėju apie PRT. Ale gal ir čekų šeimininkai su tokiom problemom susiduria? Tai gal visiem naudingų patarimų sulauksim?

natali 20-04-2011 11:49

Sveika, Guu:) "kare visos priemones pateisinamos":)
panasu pas tave su mazaja kaip ir pas mus:) medziokles instinktas auksciau visko:) kai jau niekas neveikia, Ivju atlieka spec. operacija - "pagauk Zulu" vadinasi:)) daznai sekmingai baigiasi, uz ka mes jam labai dekingi;)

Guu 20-04-2011 13:36

Na taip, "prabudo" mano medžiotoja. Dabar be cypsinčio žaislo laukan neinam, kol kas veikia. Jei nebeveiks, reiks prašytis pas Nataliją, kad Ivju paskolintų gaudymui. :) Beje, o kaip atrodo Zulu gaudymas ir "pristatymas į namus"? :)

wolfin 20-04-2011 15:24

fiuu grizau is egzu :)
Guu viska tu darai gerai - siaip siulau .. pasitark tu su Justina Bite va jos kontaktus turi- ji moka labai gerai paaiskint ir visus kabliukus mato.
As irgi ribociau laisve daugiau zaidimo su seimininku ir zaislo nedavimas kai azarte ir jei labai ardos kuri laika vedziociau su ilgu pavadziu ir labai prisiminciau komanda stok ne ar grizk ar pas mane

bite 20-04-2011 17:13

greitu laiku cia Justinos kontaktus galima tiesiog pasharint :)) jei kam ko reikia, kreipkites ;)

Guu 20-04-2011 18:28

Daiva, dėkui užu patarimus, taip ir darau. Ale kaip tyčia visose pakrūmėse kačių pilna, tai kasdien tikrinami mano flexo užkirtimo įgūdžiai. :D
Bite, jei galima, tai norėčiau Justinos kontaktus gauti. :) Galima ir per AŽ, kad internete kontaktai neplaukiotų. Ir būt gerai keli žodžiai, kas tai per paukštis, kad žinočiau, kokiais klausimais galiu kreiptis.

P.S. Beje, ką reiškia "Opcje zaawansowane"? :D Radau ant mygtuko šalia "Post quick reply" parašyta.

natali 21-04-2011 13:00

Quote:

Originally Posted by Guu (Bericht 373730)
Jei nebeveiks, reiks prašytis pas Nataliją, kad Ivju paskolintų gaudymui. :) Beje, o kaip atrodo Zulu gaudymas ir "pristatymas į namus"? :)

Mielai prašom:) O kaip gaudymas atrodo, galima bus Facebook-e pažiūrėti, reiks tada įkelti trumpą filmuką:) O šiaip su tais medžiokliniais instinktais reikia būti labai atsargiems...mes Zulu ne visad paleidžiame - jai rūpi viskas: katinai, paukščiai, kiti šunys - o ypač kalės! net rujojančios kalės pėdsakai...kartais ji gali būti sustabdyta tik Ivjušos, jis tikras jos gelbėtojas:) o jei nėra jokių "dirgiklių" - ji puikiai klauso komandų...

wolfin 21-04-2011 21:05

Quote:

Originally Posted by Guu (Bericht 373794)

P.S. Beje, ką reiškia "Opcje zaawansowane"? :D Radau ant mygtuko šalia "Post quick reply" parašyta.

papildomos funkcijos :)

auuuu 27-04-2011 12:24

aš tik dabar pastebėjau, kad vėlykos buvo.... :))) tai sveikinu visas ir visus su žolės žalėjimo akseliaracija ir aurų atsiradimo laiku....kaip pasakė viens žmogus: "nušvitimas. tai dvasinė ramybė, sugebėjimas būti palankiam kitiem žmonėm, išliekant savimi. atvirumas sau ir kito tikrovei. bet niekas nekalba apie ribas.."..tai va tą nušvitimą visiem ir visom ir linkiu išlaikyt kuo ilgiau....arba dažniau jį patirt.... ;)

Vaiva 18-06-2011 20:06

Rašau čia, nes temoje daug pasisakiusių ir gal jie el. paštu gaus pranešimus apie šį postą.
Brangūs vilniečiai, kurių šunims dar nedaryti DM tyrimai!!!
Pati bendrauju su kai kuriais šeimininkais ir bandysiu su jais susisiekt tiesiogiai. Ir su tais, su kuriais nebendraujam - vis tiek bandysiu pagaut. Bet būtų labai smagu, jei gaudyt taip daug nereiktų, ir tie, kurie sutinka, kad jų babaisoms būtų atliktas visai nemokamas ir visai neskausmingas genetinis tyrimas (LABAI svarbus veislei dėl bendrų duomenų) pasikreiptų tiesiai... Tik ką iš Wolfin paėmiau tokių keistų krapštukų, skirtų seilių mėginiui paimti, tad būkit geri, paskambinkit man 8 625 07742 arba rašykit meilus [email protected], arba susisiekit per feisbuką - Vaiva Žostautė :) Ačiū :)

auuuu 20-06-2011 22:03

copypaste:

Gamtos apsaugos asociacija „Baltijos Vilkas

visus, neabejingus stambiųjų Lietuvos plėšrūnų likimui, kviečia į seminarą

AR VILKAMS REIKALINGI ADVOKATAI?

Seminare bus pristatyti šių metų vilkų apskaitos rezultatai bei įspūdžiai

ir vyks diskusija apie šios rūšies populiacijos apsaugos aktualijas.

Numatytas trumpas pranešimas ir apie kitą stambiųjų plėšrūnų rūšį – lūšį.

GAA „Baltijos vilkas“ pristatys organizaciją ir jos veiklą,

kurioje kviečiama dalyvauti aktyvioji visuomenė.

Seminaras vyks birželio 28 d., Vilniaus Universiteto gamtos mokslų fakultete (Čiurlionio g. 21), Biofizikos auditorijoje 242 kab. (antras aukštas).

Pradžia 18:30 val.

asmeniškai man labai norėtųsi pamatyti vaivos pasisakymą tos apskaitos tema, na bet ką bepadarysi.... :)

Vaiva 20-06-2011 22:43

Quote:

Originally Posted by auuuu (Bericht 387976)
asmeniškai man labai norėtųsi pamatyti vaivos pasisakymą tos apskaitos tema, na bet ką bepadarysi.... :)

Tai aš tau asmeniškai pasisakyt galiu :) Nors įdomiausias pasisakymas būtų Deivio, įtariu...

All times are GMT +2. The time now is 05:26.