Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Įvairūs (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Pliurpalų tema - prognozuojamas didelis populiarumas :) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6897)

vike 04-01-2008 22:38

Num joa.. nepabūk čia pusdienį, jau ir vyrus vilioja :shock:
Auuu.. dėl dienotvarkės :lol: aš tikrai nežinau kas tas yra :p keliamės apie pietus, tada tinginiaujam iki vakaro, o tada einam linksmintis.. kartais tarp viso to patenka ir pasilakstymai su kitais šunimis. viskas :)

auuuu 05-01-2008 15:52

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 116189)
Num joa.. nepabūk čia pusdienį, jau ir vyrus vilioja :shock:
Auuu.. dėl dienotvarkės :lol: aš tikrai nežinau kas tas yra :p keliamės apie pietus, tada tinginiaujam iki vakaro, o tada einam linksmintis.. kartais tarp viso to patenka ir pasilakstymai su kitais šunimis. viskas :)

kartais..?..o buna taip, kad sunis kelias dienas/savaites vedamas tik reikalus atlikt..?..

wolfin 05-01-2008 18:26

Vaiva, niekas nieko negali garantuot, ale buk rami..ne mano ir harkos stailiaus :) tavo bicas :)

:rock_3

auuu-buna ir taip -suo prisitaiko jis lankstus ir jei reikia pakentet-pakencia :) ziuri tokiom protingom akim ir vis tiek myli :)

vike 05-01-2008 19:08

Auuuu, dar ir kaip būna, ir šiuo metu tai nesudaro jokių problemų Vaidžiui. Kai buvo metų laiko jei dvi dienas neišvesdavai išsilakstyti tai sienomis lipo..

wolfin 05-01-2008 19:23

siandienos vaizdelis-grizau namo 18 val isvaziavau 6 val. ryte.
suni pasisiojo ryte ir liko namuose savo kamareleje, grizau isleidau ir ka....padare ka reikia ir parsibrove namo, nes lauke....salta ir vejas pucia... ir neidomu.
namuose harka nuejo i guoli, gierkutis pasekiojo mane darancia valgyt ir nuejoe isverst kiausu ant lovos, ka ir dabar sekmingai daro,
veliau bandysiu prikelt valgyt :)

taip, iki metu kai kurie iki 1,5 buna velniuksciai, o veliau tampa ramiakais-ale man rodos visi suniukai iki tokio amziaus nenuoramos ;-)

auuuu 05-01-2008 22:16

hm....na, aisku....svarbiausia, kad ne po tiltu gyvent.... :)

beje, daiva, jei kada reiks tavo sunis priziuret, tai zinau kas labai noretu harka padabot.... ;) na, o jei jau ju negalima atskirti, tuomet man tektu gierka.... :D

wolfin 05-01-2008 22:19

ziurek kad neprisikalbetum :) ale tada gautum kraustytis i mano fazenda :rock_3

tektu abu nes jie 2 in 1 :) nedalomi :)

auuuu 05-01-2008 22:24

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 116288)
ziurek kad neprisikalbetum :) ale tada gautum kraustytis i mano fazenda :rock_3

tektu abu nes jie 2 in 1 :) nedalomi :)

gustina liepe pasakyt (kad ne as prisikalbeciau): "jeigu per atostogas tai gerai - 'jamam'. "..

Saulius 03-03-2008 13:14

Anekdotas:

Kalba du CSV seimininkai:
- Na mano šuo ir kvailas: aš jam liepiu atnešti laikraštį, o jis eina į virtuvę ir verda sriubą.

natali 03-03-2008 16:25

tokie jau tie musu sunys - super rupestingi :)))

vike 03-03-2008 18:14

Sakot rūpestingi? :shock: :lol: prieš kelias valandas grįžom iš lauko, abu durniai negalėjo gražiai takeliais vaikščiot, tai išsilakstė po tešlynus, pelkes, Vaidis tai dar nieko, ilgos kojos, o mažasis tai visas tešlinas. tai išmaudžiau ir tingėjau labai ilgai su fenu džiovint jo garbanas, kad nedrebėtų lovoje apklojau.. o ką gi tuo metu rūpestinguolis darė? :twisted: labai labai patenkintas visas pribėga prie Dolio, nutempia pledą nuo jo, ir pabėga :lol: ir taip ne vieną kartą :lol: ir negaliu drausmint, nes pačiai juokas ima žiūrėt, kaip jis tai daro :p galiausiai atėjo į lovą ir prisispaudė pats šalia Dolio.. :)

Lauryte 03-03-2008 21:43

Pas mus tai grieztai uzdrausta miegot salia manes nes dust pradedu:(

natali 04-03-2008 09:44

Vike, pagalvok, tavo Waidis net gi labai rupestingas ir dar plius mastantis - juk po maudyniu suniui negalima guleti - jam reiia palakstyti kad kailis naturaliai pradziutu ir graziai guletu:))) o taviskis matyt tai puikiai supranta... Ivju tai irgi tempia antklode nuo Igno rytais 6 ryto...o kai vaikas nenori keltis tai priekiniais dantukais ji gnaibo:))) sakes kokie mastantys...

Saulius 04-03-2008 11:47

Pas mus Majukas tai kasryt kilimeli prie duso kabinos pavagia ir nunesa i kambari.Atnesam atgal, o ji ir vel kilimeli pavagia. ir taip be galo.Nei juoktis nei bart.

natali 04-03-2008 13:48

Majukas masto - suslaps kilimelis - reik patraukti kol prausiesi:))) Ivju kilimelio netampo vonioje ar is vonios:) - jis bamukinis, guli ant jo - jam butinai reikia ateiti su bet kuo i vonia ir pagerti is ciaupo, po to saugo ta kuris prausiasi:))) o gal cia toks vandens kokybes patikrinimas:))) va si savaitgali Hako gyvens pas mus - bus du tikrintojai:)))

Lauryte 04-03-2008 14:09

idomu man kuris si savaitgali prie jusu vieta iskovos:roll:ar Hako salia miegos ar Ivju;-)

natali 04-03-2008 14:24

jauciu vaizdelis bus toks - is mano puses Hako, o is Kesto Ivju na ir kashara po lova:))) ji aisku bus maziausiai laiminga padvigubejusiom vilku pajegom:))) o razbainikams tai seiles varves :)))

Saulius 04-03-2008 17:02

Majukas musu tai "polovinis". Nuo mazumes miegodavo po lova musu.Dabar isaugo, tai nepalenda.Buna kad i lova isiropscia, bet dazniausiai po 10 min. eina ant savo senos sofos arba palenda po ja.

Vaiva 04-03-2008 20:28

Quote:

Originally Posted by Saulius (Bericht 124754)
Majukas musu tai "polovinis". Nuo mazumes miegodavo po lova musu.Dabar isaugo, tai nepalenda.Buna kad i lova isiropscia, bet dazniausiai po 10 min. eina ant savo senos sofos arba palenda po ja.

Nu matysim kaip merginos tą savaitę pas mus miegos. Kai teko man vienoj lovoj su Brukne ir Vaidžiu miegot, tai šeimininkė kažkodėl prie kojų susivyniojo, o kavalierius ant Vykio pagalvės šalia manęs prisiglaudęs buvo :lol:

natali 05-03-2008 14:14

Miegojimo iprociai daug maz panasus ziuriu - kas po lova, kas prie lovos o kas ir joje:))) zodziu kaip magnetu prie jos traukia. Kaip idomu ismokyti 100-procentiskai komandos "pas mane" - jau buvome lyg ir aprime del jos, veike keli budai "pas mane" komandos nevykdymo atveju - skanestas, staigus begimas nuo ivju ( tada bega is paskos) arba kitas suo kuris pribega. Liko dar vienas neisbandytas variantas - su grandine ( pameciau ta linka Vaiva, tikrai geras straipsnis) - jauciu teks naudoti - nes po sios dienos 3 valandu viliojimo Ivju i namus su isipjovusia koja, bastymusi per kaimynu kiemus ir maudyniu lediniame vandenyje tvenkinuke salia ir pagaliau pagavimo - aciu statybininkams kurie pagriebe ji:))) - Kestas rimtai buvo issigandes, Ivjusha megsta "kalbinti" vaikus - nervu buvo juodai. Negavo i kaili parazitas - parvede namo, o atsidure lauke per apsizioplinima, pamirso uzrakinti namo duris - Ivjusha taip sakant patikrino... Ka darote kai jums panasiai buna?

All times are GMT +2. The time now is 15:46.