![]() |
Num joa.. nepabūk čia pusdienį, jau ir vyrus vilioja :shock:
Auuu.. dėl dienotvarkės :lol: aš tikrai nežinau kas tas yra :p keliamės apie pietus, tada tinginiaujam iki vakaro, o tada einam linksmintis.. kartais tarp viso to patenka ir pasilakstymai su kitais šunimis. viskas :) |
Quote:
|
Vaiva, niekas nieko negali garantuot, ale buk rami..ne mano ir harkos stailiaus :) tavo bicas :)
:rock_3 auuu-buna ir taip -suo prisitaiko jis lankstus ir jei reikia pakentet-pakencia :) ziuri tokiom protingom akim ir vis tiek myli :) |
Auuuu, dar ir kaip būna, ir šiuo metu tai nesudaro jokių problemų Vaidžiui. Kai buvo metų laiko jei dvi dienas neišvesdavai išsilakstyti tai sienomis lipo..
|
siandienos vaizdelis-grizau namo 18 val isvaziavau 6 val. ryte.
suni pasisiojo ryte ir liko namuose savo kamareleje, grizau isleidau ir ka....padare ka reikia ir parsibrove namo, nes lauke....salta ir vejas pucia... ir neidomu. namuose harka nuejo i guoli, gierkutis pasekiojo mane darancia valgyt ir nuejoe isverst kiausu ant lovos, ka ir dabar sekmingai daro, veliau bandysiu prikelt valgyt :) taip, iki metu kai kurie iki 1,5 buna velniuksciai, o veliau tampa ramiakais-ale man rodos visi suniukai iki tokio amziaus nenuoramos ;-) |
hm....na, aisku....svarbiausia, kad ne po tiltu gyvent.... :)
beje, daiva, jei kada reiks tavo sunis priziuret, tai zinau kas labai noretu harka padabot.... ;) na, o jei jau ju negalima atskirti, tuomet man tektu gierka.... :D |
ziurek kad neprisikalbetum :) ale tada gautum kraustytis i mano fazenda :rock_3
tektu abu nes jie 2 in 1 :) nedalomi :) |
Quote:
|
Anekdotas:
Kalba du CSV seimininkai: - Na mano šuo ir kvailas: aš jam liepiu atnešti laikraštį, o jis eina į virtuvę ir verda sriubą. |
tokie jau tie musu sunys - super rupestingi :)))
|
Sakot rūpestingi? :shock: :lol: prieš kelias valandas grįžom iš lauko, abu durniai negalėjo gražiai takeliais vaikščiot, tai išsilakstė po tešlynus, pelkes, Vaidis tai dar nieko, ilgos kojos, o mažasis tai visas tešlinas. tai išmaudžiau ir tingėjau labai ilgai su fenu džiovint jo garbanas, kad nedrebėtų lovoje apklojau.. o ką gi tuo metu rūpestinguolis darė? :twisted: labai labai patenkintas visas pribėga prie Dolio, nutempia pledą nuo jo, ir pabėga :lol: ir taip ne vieną kartą :lol: ir negaliu drausmint, nes pačiai juokas ima žiūrėt, kaip jis tai daro :p galiausiai atėjo į lovą ir prisispaudė pats šalia Dolio.. :)
|
Pas mus tai grieztai uzdrausta miegot salia manes nes dust pradedu:(
|
Vike, pagalvok, tavo Waidis net gi labai rupestingas ir dar plius mastantis - juk po maudyniu suniui negalima guleti - jam reiia palakstyti kad kailis naturaliai pradziutu ir graziai guletu:))) o taviskis matyt tai puikiai supranta... Ivju tai irgi tempia antklode nuo Igno rytais 6 ryto...o kai vaikas nenori keltis tai priekiniais dantukais ji gnaibo:))) sakes kokie mastantys...
|
Pas mus Majukas tai kasryt kilimeli prie duso kabinos pavagia ir nunesa i kambari.Atnesam atgal, o ji ir vel kilimeli pavagia. ir taip be galo.Nei juoktis nei bart.
|
Majukas masto - suslaps kilimelis - reik patraukti kol prausiesi:))) Ivju kilimelio netampo vonioje ar is vonios:) - jis bamukinis, guli ant jo - jam butinai reikia ateiti su bet kuo i vonia ir pagerti is ciaupo, po to saugo ta kuris prausiasi:))) o gal cia toks vandens kokybes patikrinimas:))) va si savaitgali Hako gyvens pas mus - bus du tikrintojai:)))
|
idomu man kuris si savaitgali prie jusu vieta iskovos:roll:ar Hako salia miegos ar Ivju;-)
|
jauciu vaizdelis bus toks - is mano puses Hako, o is Kesto Ivju na ir kashara po lova:))) ji aisku bus maziausiai laiminga padvigubejusiom vilku pajegom:))) o razbainikams tai seiles varves :)))
|
Majukas musu tai "polovinis". Nuo mazumes miegodavo po lova musu.Dabar isaugo, tai nepalenda.Buna kad i lova isiropscia, bet dazniausiai po 10 min. eina ant savo senos sofos arba palenda po ja.
|
Quote:
|
Miegojimo iprociai daug maz panasus ziuriu - kas po lova, kas prie lovos o kas ir joje:))) zodziu kaip magnetu prie jos traukia. Kaip idomu ismokyti 100-procentiskai komandos "pas mane" - jau buvome lyg ir aprime del jos, veike keli budai "pas mane" komandos nevykdymo atveju - skanestas, staigus begimas nuo ivju ( tada bega is paskos) arba kitas suo kuris pribega. Liko dar vienas neisbandytas variantas - su grandine ( pameciau ta linka Vaiva, tikrai geras straipsnis) - jauciu teks naudoti - nes po sios dienos 3 valandu viliojimo Ivju i namus su isipjovusia koja, bastymusi per kaimynu kiemus ir maudyniu lediniame vandenyje tvenkinuke salia ir pagaliau pagavimo - aciu statybininkams kurie pagriebe ji:))) - Kestas rimtai buvo issigandes, Ivjusha megsta "kalbinti" vaikus - nervu buvo juodai. Negavo i kaili parazitas - parvede namo, o atsidure lauke per apsizioplinima, pamirso uzrakinti namo duris - Ivjusha taip sakant patikrino... Ka darote kai jums panasiai buna?
|
All times are GMT +2. The time now is 15:46. |