![]() |
Quote:
|
Mapa jak dojść z przystanku autobusowego (bezpośredniego z dworca ) do mnie jest już w galerii w "Tymczasowych" Niestety nie wiem jak to zdjęcie tutaj wsadzić :(
Najlepiej znaleść mój dom na mapach klikając w www.zumi.pl Kraków Kobierzyńska 201 Najlepiej dojechać do nas A4 zjeżdzając na na "Skawine, Oświęcim" tylko zamias zjechać w prawo jedziemy w stronę Krakowa . ul Skotnicka (jedziemy cały czas główną ul )przechodz w Babińskiego a potem w Zawiłą. z Zawiłej skręcamy w lewo w Kobierzyńską i po 500m po lewej stronie obok kościoła jest mój dom (za wysokim drewnianym płotem ) zdjęcie z trasą też jest w galerii w Tymczasowych. Jeśli ktoś byłby taki miły i dał radę wstawić tutaj te zdjęcia to będę mu bardzo wdzięczna. |
|
|
Dzięki
Niestety trzeba mieć ze sobą na wystawie Zaświadczenie o stanie zdrowia psa :( kolejne 20 zł w plecy. a miało już nie być zaświadczeń............ |
My nigdy nie bralismy zaswiadczen do weta. Mozna sobie je spokojnie darowac.
|
Dobra, wróciłem do świata żywych - czyt. Naprawiłem kompa. Więc - jadę w sobotę. Około 10.30 będę na miejscu. Potem małe sniadanie. A potem? Poprosiłbym o jakieś wskazówki co do dalszego postępowania :) Mam się udać od razu na marsz wilczaków czy jak? Km nie moge jakoś się dokopać w poprzednich postach :)
|
Quote:
-14.00 obiad (serwowany przezemnie, jednogarnkowa potrawa ) -15.00-18.00 wspólna zabawa, -19.00 Przemarsz DROGĄ KRÓLEWSKĄ -19.30... Uczestniczenie w Wiankach -21.00-.... Gryll przy domu na ul.Kobierzyńskiej 201 (z naszej strony będzie kiełbasa, ziemniaczki sałatka i sosy,kawa herbata, Roma obiecała pyszne ciasto, jeśli ktoś ma ochotę na coś więcej, to we własnym zakresie :wink: -ew dla tych którzy nie chcą iść na Wianki i przemarsz gryll rozpocznie się o 19tej 24.06.2007 -po przebudzeniu śniadanie (szwedzki stół) -ok 9.30 wyjazd na wystawę (jeszcze nie wiadomo o której będą sędziowane wilczaki ) -po sędziowaniu ok 11tej rozpoczęcie pikniku w parku AWF :D |
A ja niestety będe dopiero w niedziele,
:cry: |
Quote:
|
:mrgreen:
Jednak będziemy w Krakowie już około 15:30 w sobotę- znalazłam wcześniejszy pociąg, który co prawda jedzie 9,5 godziny, ale jest chociaż z przesiadką na siusiu dla psa..... |
no to super sprawdzcie sobie rozklad jazdy autobusw. kierunek ruczaj(kampus uj) 124 autobus.
i obiad jest na ul kobierzynskiej 201. gdyby byly jakies problemy to dzwoncie 0665-138-124 |
Za bilet Vargowi do Krakowa w jedna stronę moja mama zapłaciła.... 4,50zł :shock::shock::shock:
Naprawdę przewóz psa kosztuje tylko TYLE? Jestem w ciężkim szoku. Marzena, ile Ty płacisz? |
Kurcze...
Zapowiada sie, ze ma byc 12 stopni z soboty na niedziele. Brrr, nie wiem czy nie zamarzniemy w namiotach. Czy jakby co znajdzie sie jeszcze kawalek podlogi do spania? |
Quote:
Przed chwila rozmawiałam z redaktorem z lokalnej TV, jutro rano na odprawie zdecydują czy przyjadą filmować przemarsz wilczakow :) Powiedziałam, ze będzie co najmniej 10 psów, więc proszę sie łaskawie zdyscyplinować :lol: i przybyć o 19.30 na Rynek Główny w okolice "Adasia"... Apeluję do właścicieli krakowskich wilczaków: Argo od Starkej, Szamana itd. - jeśli czytacie forum - to zapraszamy serdecznie na przemarsz. Hasło 2007 roku: Wilczaki nie gorsze od jamników i swój marsz mają. :lol: |
Rona, żeby nie było, jestem BARDZO zadowolona, tymbardziej, że wynalazłam też tak zwany bilet turystyczny, którym można zajechać w każdy zakątek kraju od piątku wieczór do poniedziałku rano.... a kosztuje tylko 60 zł.... :twisted:
Oj, myslalam, ze więcej ta podróż będzie kosztować, a tu prosze! :) |
Rona!!! No to super!
Chciałam tylko przypomnieć o niezbędnych rzeczach : -łańcuch (lub klatka ) -kaganiec -mocna złączka i obroża a dla ludz ;) -jak ktoś ma to "firmowa" koszulka -peleryna ( bo na wiankach w 80% pada ) -i rzecz niezbędna dobry humor :) niestety już nie bedzie mnie przy komputerze więc jak ktoś ma jakieś pytania to juz tylko przez telefon Do zobaczenia :) Acha! podłoga jest nadal dostępna ;) |
Heh, Varg przez całą noc non stop chodził i budził moją mamę- ten siwy diabeł ma teraz radość w oczach i wyraźnie czuje, że coś się stanie, tzn. gdzieś pojedzie...... ;) Cóż, idziemy się przygotowac, bo niedługo trzeba jechać na pociąg. Do zobaczenia na miejscu :)
|
Quote:
Na szybko załączam kilka fotek z I Marszu Wilczaków: Wpierw było pamiątkowe zdjęcie "Pod Adasiem" czyli NA pomniku Mickiewicza:( (mam nadzieję, że ktoś będzie miał lepszy technicznie egzemplarz) http://img217.imageshack.us/img217/3...sz20071hw1.jpg Potem wilczaki ruszyły przez Rynek: http://img217.imageshack.us/img217/9...sz20072ik5.jpg Weszły w hałaśliwy, "wiankowy" tłum na Grodzkiej - szły spokojnie przy nogach właścicieli, nie było widać ani śladu strachu czy paniki - pozowały do zdjęć, robiły za maskotki, itd. Po prostu widać, że to stare miejskie wygi ;) (nikt by się nie domyślił, że większość z nich pochodzi z miejsca, gdzie Balrog z Botisem mówią dobranoc :lol:) http://img217.imageshack.us/img217/3...sz20073vt5.jpg Pod kościołem św. Idziego przystanek - znów, fotki, "wywiady", pytania o rasę, itd. ;) http://img217.imageshack.us/img217/8...sz20074fs6.jpg I wreszcie fotka u stóp Wawelu: http://img401.imageshack.us/img401/4...sz20076oo5.jpg Dziękujemy i mamy nadzieję, że za rok, na II Marsz Wilczaków przybędzie jeszcze więcej psów!! NB W marszu wzięły udział (w kolejności alfabetycznej): Cheitan z Peronówki, Dona Maly Bysterec, Garuda i Gwihir z Peronówki, Idun Imbus z Peronówki, Jadiel i Jabberwock z Peronówki, Varg, czyli Kirk Kroy z Eden Severu i SABAT! Wielką Nieobecną była Freyr, którą serdecznie zapraszamy z rok. |
My tez serdecznie dziękujemy za spotkanko było super ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:27. |